Sari la conținut

nicolle 0721170576 (universitate-spitalu coltea)

Vizitator nicolle eu

Postări Recomandate

• Oras:With your mother
  • Oras:With your mother
Postat

Buna Nicolle ! Mai revii la pretul imbatabil de pe piata ... 60/ lei oral/swallow ?  ... pe asa ceva erai cea mai buna alegere de pe forum. Daca revii si cu analul e perfect.

Oricum un apartament mai curat nu strica totusi.
Da un raspuns .

• Like 1
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Plm cand vad atata rautate, realizez ca nu avem nicio sansa ca specie sa evoluam. Eu nu va inteleg, daca nu v-a placut, de ce ati stat, doar pentru o experienta in plus, ca sa ramaneti cu un gust amar? E usor sa judecam vietile altora in necunostinta de cauza. Eu am fost o singura data la fata asta, mai mult de curiozitate, ca nu ma atrageau pozele, dar cel putin erau reale, nu se folosea de retusuri sau poze furate. Pot spune ca am descoperit o persoana prietenoasa, sociabila, cumsecade si trecuta prin multe greutati. Nu am facut sex cu ea, dar cred ca am stat in noaptea aia cateva ore la discutii, evident fara sa platesc ceva, e super de gasca, mai rar intalnesti in ziua de azi oameni prietenosi, cu bun simt. Nu am obiceiul de a judeca un om prin prisma meseriei, in plus fiecare femeie trebuie respectata, fie ea si curva, daca are caracter.

• Like 5
  • Minus 12
Vizitator nicolle eu
Reputație: 0
Postat

Mulțumesc mult pentru apreciere și nu in ultimul rând buna dimineatza va urez tuturor , da am sa revin la prețul de 60 pe finalizare când voi reveni in București doar pe oral.

Nu vreau și nu am vrut sa deranjez pe nimeni și cred ca am încercat sa fiu cât se poate de educata și cu bun simt cu fiecare client in parte.. dacă fac meseria aceasta nu înseamnă ca mi-am uitat cei 7 ani de acasă sau bunu simt undeva pe drum, fac aceasta meserie pentru ca a-mi oferă o viața nu foarte buna dar modesta de a m-a întreține și de a trai.

Nimeni nu știe prin ce trec sau prin ce greutăți am trecut și cred Ca nu as dori la nimeni sa treacă , nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu cred Ca interesează pe nimeni de aici și nu ar fi normal, am sa revin înapoi in București in curând nu pot spune când dar voi reveni.

Vreau sa mulțumesc tuturor clienților cărora le-au plăcut compania mea și care m-au sprijinit și nu m-au judecat sau jignit.

Va pup pe toți și va urez o zi buna la fiecare.

• Oras:Aproape,Departe
  • Oras:Aproape,Departe
Postat

Mulțumesc mult pentru apreciere și nu in ultimul rând buna dimineatza va urez tuturor , da am sa revin la prețul de 60 pe finalizare când voi reveni in București doar pe oral.

Nu vreau și nu am vrut sa deranjez pe nimeni și cred ca am încercat sa fiu cât se poate de educata și cu bun simt cu fiecare client in parte.. dacă fac meseria aceasta nu înseamnă ca mi-am uitat cei 7 ani de acasă sau bunu simt undeva pe drum, fac aceasta meserie pentru ca a-mi oferă o viața nu foarte buna dar modesta de a m-a întreține și de a trai.

Nimeni nu știe prin ce trec sau prin ce greutăți am trecut și cred Ca nu as dori la nimeni sa treacă , nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu cred Ca interesează pe nimeni de aici și nu ar fi normal, am sa revin înapoi in București in curând nu pot spune când dar voi reveni.

Vreau sa mulțumesc tuturor clienților cărora le-au plăcut compania mea și care m-au sprijinit și nu m-au judecat sau jignit.

Va pup pe toți și va urez o zi buna la fiecare.

Ok,o zi bună si ție😉ðŸ‘
  • Like 5
Postat

Buna Nicolle ! Cind mai vii si la ce nr de telefon ? A fost frumos cu tine si sa ne revedem...toate cele bune si merci

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna Nicolle ! Cind mai vii si la ce nr de telefon ? A fost frumos cu tine si sa ne revedem...toate cele bune si merci

Buna seara da am sa revin zilele acestea înapoi în bucuresti , nu mai am acelasi număr de telefon o sa pot fi găsită la noul număr de telefon 0734 275 768.

O seara buna,te pop.

• Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Bine ai revenit ! Sper ca ai reusit sa iti rezolvi problemele personale si esti apta de "serviciu" :) !

• Like 2
Postat

Buna seara da am sa revin zilele acestea înapoi în bucuresti , nu mai am acelasi număr de telefon o sa pot fi găsită la noul număr de telefon 0734 275 768.

O seara buna,te pop.

Buna, pot sa te vizitez Joi 4octombrie sau Simbata?

Vizitator nicolle eu
Postat

Bună dimineața am sa revin în București după ce Ami va trece perioada lunara ca sa nu ma prindă acolo. Va pop o zi buna.

• Oras:salajan
  • Oras:salajan
Postat

Bună dimineața am sa revin în București după ce Ami va trece perioada lunara ca sa nu ma prindă acolo. Va pop o zi buna.

Facefuck ?

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna, pot sa te vizitez Joi 4octombrie sau Simbata?

Buna dimineatza inca nu sunt in bucuresti am spus ca o sa revin dupa ce a-mi va trece perioada.pop o zi frumoasa.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Plm cand vad atata rautate, realizez ca nu avem nicio sansa ca specie sa evoluam. Eu nu va inteleg, daca nu v-a placut, de ce ati stat, doar pentru o experienta in plus, ca sa ramaneti cu un gust amar? E usor sa judecam vietile altora in necunostinta de cauza. Eu am fost o singura data la fata asta, mai mult de curiozitate, ca nu ma atrageau pozele, dar cel putin erau reale, nu se folosea de retusuri sau poze furate. Pot spune ca am descoperit o persoana prietenoasa, sociabila, cumsecade si trecuta prin multe greutati. Nu am facut sex cu ea, dar cred ca am stat in noaptea aia cateva ore la discutii, evident fara sa platesc ceva, e super de gasca, mai rar intalnesti in ziua de azi oameni prietenosi, cu bun simt. Nu am obiceiul de a judeca un om prin prisma meseriei, in plus fiecare femeie trebuie respectata, fie ea si curva, daca are caracter.

ai stat pe gratis de vorba?? Interesant cosmar:((

• Minus 1
Postat

Buna dimineatza inca nu sunt in bucuresti am spus ca o sa revin dupa ce a-mi va trece perioada.pop o zi frumoasa.

Luni se poate o programare?

Postat

Deci cind esti disponibila?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Nu vreau sa fiu rautacios fata de "Nicolle".. Intradevar are un raport pret/calitate destul de ok... se straduieste sa te faca sa te simti bine si multumit... Dar nu inteleg cum vine "iau o pauza mica pt o durata lunga de timp"? Problema ei des intalnita de mine.. probabil si de altii era cu programarile... te tinea ba pe la usa... ba pe la scara... Si faza cu "revenitul in Bucuresti" este o mica mare minciunica, pt ca in urma cu 2 3 saptamani am vazut. o pe la carrefour orhidea... Si chiar as vrea sa ma contrazica daca gresesc.

Cred ca cel mai mult are de pierdut cu nerespectarea programarilor... Si unele minciuni inventate., pacat de serviciile pe care le ofera....

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna ziua,nu mai dau replici la comentariile rautacioase pe care le primesc dar sincer îți răspund că nu sunt in bucuresti, cel puțin două luni de când am plecat de acolo,nu știu pe cine ai văzut tu la orhideea dar sigur nu eram eu.Eu voi reveni in București atunci când o să am posibilitatea și sper până la sfârșitul săptămânii,o zi buna va doresc la toți și va pop.

Vizitator nicolle eu
Postat

Acum 2 luni poate da mai văzut dar după eu am plecat acasă deoarece am vrut să mă retrag la ai mei o perioada,eu mai am si familie totusi.in seara aceasta mă voi întoarce din nou în bucuresti,asta poate so confirme cineva care mă ajutat și este tot un client. O zi buna.

Vizitator nicolle eu
Postat

merci

Vizitator nicolle eu
Postat

Buna seara ami cer scuze pentru astăzi să intarziat cu locația din cauza proprietarului puțin intarziat, programul pentru mâine va fi de la ora 08.00 dimineață până la orele 19.00 seara .

Serviciile vor fi oral+normal la 70 pe finalizare și 140 pe oră ,iar doar oral la prețul de 60 pe finalizare și 120 pe oră .

M-am mutat langa rond Alba Iulia (locația este curată și foarte drăguță). Va pop și va astept.

Postat

Buna seara ami cer scuze pentru astăzi să intarziat cu locația din cauza proprietarului puțin intarziat, programul pentru mâine va fi de la ora 08.00 dimineață până la orele 19.00 seara .

Serviciile vor fi oral+normal la 70 pe finalizare și 140 pe oră ,iar doar oral la prețul de 60 pe finalizare și 120 pe oră .

M-am mutat langa rond Alba Iulia (locația este curată și foarte drăguță). Va pop și va astept.

Nicolle, imi cer scuze ca nu am mai ajuns.Mi-ai trimis mesajul tirziu, dupa ce am vorbit, cind eram deja acasa. Nu am putut sa evadez….

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...