Sari la conținut

Chat provizoriu

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

beyyy...unde-i topicul Alexandrei ??? ...nici macar la Arhiva...dati-o dreaq de treaba !!! 

:wallbash

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

beyyy...unde-i topicul Alexandrei ??? ...nici macar la Arhiva...dati-o dreaq de treaba !!! 

:wallbash

a fost mutat la sectiunea moderatorilor

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator cioco
Reputație: 0
Postat

Dupa sapte ore de cumparaturi astazi , plus inca trei ieri pot spune ca sunt praf !

Gaura in ghete si in buget !  :laugh2

Vizitator cioco
Postat

Fara imprumuturi,mai bine ma fac gigolo ! Asa am si fete si bani ! Sau masaj, poate ma inveti si pe mine  !  :laugh2

Vizitator cioco
Postat

Pai te fur cu totul si gata !  :laugh2

Ramona cred ca m-ai injurat ca ma doare mijlocul ! Fara misto !  :cry2

Vizitator cioco
Postat

Mai ochisori tu nu ai inteles, te fur, tu faci masajul si eu iau banii cat sa-mi ajunga sa merg la fetite . Gata s-a rezolvat !

Vizitator cioco
Postat

Off ce dor imi este de Chat-ul nostru obisnuit. @Pisicuts fa si matale un efort, munceste mai mult si da drumul la chat !!!!!!!!!!!!

Vizitator cioco
Postat

Da, da ...si marmota invelea cioco--lata in staniol si............................. afara era un ger de lesinai de caldura viselor.....Io zic sa te lasi de fetite !!

Stai ca nu inteleg  :shocked ! Nici in cele mai istorico eroice vise nu ma las de fetite ! 

Nu fii rea, facusem si eu un plan de afaceri, dar tu nu si nu ! 

ANUNT  FOARTE IMPORTANT !

CAUT MARMOTA SA INVELEASCA @cioco--LATA !

Vizitator cioco
Postat

Ok vad ca nu am spor, in cazul acesta astept raspuns la anunt !

Vizitator cioco
Postat

Gata, ma bag la un film. Sa aveti o seara minunata !

• Oras:near Elm Street
Postat

Sa mai si radem           

Postat 07 november 2012 - 01:13 pm
                    11 postrari dintre care doar doua sunt relevante. Poate domnul @leonidas vrea sa o ia acasa pentru a ne scuti cu interventiile lui. Daca sunt OFF TOPIC accept penalizarile, dar deja m-am plictisit sa tot citesc acest topic. Bafta !

Am luat-o acasa Cioco! :laugh2

Vizitator cioco
Postat

Pai bine mai @leonidas si ne lasi sa ne dam cu parerea referitor la ce a patit Bianca. Sa mai luam negative la reputatie, nu era mai simplu sa ne chemi la nunta ? :)

In alta ordine de idei, asteptam recenzia ca sa nu te penalizam !  :laugh2

Vizitator cioco
Postat

'neata Ramona, daca ti-as spune nu s-ar mai chema furt ! Si eu vreau sa fie surpriza sa nu ai timp sa strigi, dar poate ca nu vrei sa tipi. Hmmmm la asta nu m-am gandit. :)

Postat

Neata tuturor!

Mi-as fi dorit foarte tare sa pot face o recenzie... Din pacate nu am nici o implicare in disparita Biancai, pe care o pup cu aceasta ocazie si o astept sa revina!

Stima, o zi buna!

Vizitator cioco
Postat

Gata te-am bunghit, ti s-au aprins calcaiele dupa ANDRA ! :) Vezi sa nu o iei si pe ea acasa !  :laugh2

Bafta !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...