lexy2305 Reputație: 608 Postat Februarie 9, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 9, 2013 hello lume
ovii Reputație: 185 Postat Februarie 9, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 9, 2013 beyyy...unde-i topicul Alexandrei ??? ...nici macar la Arhiva...dati-o dreaq de treaba !!! :wallbash
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Februarie 9, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 9, 2013 beyyy...unde-i topicul Alexandrei ??? ...nici macar la Arhiva...dati-o dreaq de treaba !!! :wallbash a fost mutat la sectiunea moderatorilor
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 9, 2013 Buna ! Ce face baietii ?? Cam liniste p-acilishea...Sunteti la relash ?
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Dupa sapte ore de cumparaturi astazi , plus inca trei ieri pot spune ca sunt praf !Gaura in ghete si in buget !
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 9, 2013 Vai de mine Cioco...si bani de fete mai ai ? Sau faci credit la banca de "nevoi personale"?
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Fara imprumuturi,mai bine ma fac gigolo ! Asa am si fete si bani ! Sau masaj, poate ma inveti si pe mine !
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 9, 2013 Beyyy...nu cred ca faci fata la cozile care s-ar forma !! Iti trebe ajutoare...De invatat masaj, nu pot ! Meseria se fura...
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Pai te fur cu totul si gata ! Ramona cred ca m-ai injurat ca ma doare mijlocul ! Fara misto !
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 9, 2013 Pfff...si cine plateste pentru "furaciunea" asta ? Nu e corect...am si eu griji de onorat, nu le pot lasa de izbeliste sa fug cu tine in lume...Ma da forumul disparuta si sa vezi dupa aia SPPul pe urmele tale...
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Mai ochisori tu nu ai inteles, te fur, tu faci masajul si eu iau banii cat sa-mi ajunga sa merg la fetite . Gata s-a rezolvat !
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 9, 2013 Da, da ...si marmota invelea cioco--lata in staniol si............................. afara era un ger de lesinai de caldura viselor.....Io zic sa te lasi de fetite !!
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Off ce dor imi este de Chat-ul nostru obisnuit. @Pisicuts fa si matale un efort, munceste mai mult si da drumul la chat !!!!!!!!!!!!
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Da, da ...si marmota invelea cioco--lata in staniol si............................. afara era un ger de lesinai de caldura viselor.....Io zic sa te lasi de fetite !! Stai ca nu inteleg ! Nici in cele mai istorico eroice vise nu ma las de fetite ! Nu fii rea, facusem si eu un plan de afaceri, dar tu nu si nu ! ANUNT FOARTE IMPORTANT !CAUT MARMOTA SA INVELEASCA @cioco--LATA !
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 9, 2013 Pai ofera si tu ceva...si mai vedem...ca asa, sa o frec la rece, nu ma incanta ! Planul de afaceri din care eu ies pe minus nu ma satisface si te rog sa vii la aprobare cu o varianta optimista.
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Ok vad ca nu am spor, in cazul acesta astept raspuns la anunt !
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2013 Postat Februarie 9, 2013 Gata, ma bag la un film. Sa aveti o seara minunata !
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 9, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Februarie 9, 2013 Sa mai si radem Postat 07 november 2012 - 01:13 pm 11 postrari dintre care doar doua sunt relevante. Poate domnul @leonidas vrea sa o ia acasa pentru a ne scuti cu interventiile lui. Daca sunt OFF TOPIC accept penalizarile, dar deja m-am plictisit sa tot citesc acest topic. Bafta ! Am luat-o acasa Cioco!
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 Pai bine mai @leonidas si ne lasi sa ne dam cu parerea referitor la ce a patit Bianca. Sa mai luam negative la reputatie, nu era mai simplu sa ne chemi la nunta ? In alta ordine de idei, asteptam recenzia ca sa nu te penalizam !
maseuza_ramona Reputație: 155 Postat Februarie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:de negasit Telefon: [email protected] Oras:de negasit Postat Februarie 10, 2013 Neatza Ciocolata ! ma furi azi ?? ca sa stiu sa ma pregatesc ....
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 'neata Ramona, daca ti-as spune nu s-ar mai chema furt ! Si eu vreau sa fie surpriza sa nu ai timp sa strigi, dar poate ca nu vrei sa tipi. Hmmmm la asta nu m-am gandit.
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 10, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Februarie 10, 2013 Neata tuturor!Mi-as fi dorit foarte tare sa pot face o recenzie... Din pacate nu am nici o implicare in disparita Biancai, pe care o pup cu aceasta ocazie si o astept sa revina!Stima, o zi buna!
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 Gata te-am bunghit, ti s-au aprins calcaiele dupa ANDRA ! Vezi sa nu o iei si pe ea acasa ! Bafta !
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 10, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Februarie 10, 2013 M-ai prins! ) Sa fie!
Postări Recomandate