laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 23, 2018 este un fetish...asa e ...Si a face sex pe bani poate fi un fetish :blushing2 . O stiu pe una care asa avea orgasm cu barbac-su'. Pana la urma l-a stricat si pe bietu' baiat :laugh2 2
jokervs Reputație: 460 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 23, 2018 Totusi de apreciat intentia ta de a deschide un topic dar de la perversi in autobuz pana la ce face vistantric ( este o vedeta pe forum ) - cu atitudinea ei de doamna selecta si filozofica si stilul inconfundabil de elegant si cu mult tact de a discuta.. e diferenta mare.. Ana Paraschiv.. lasa remarcile ca toate femeile si iubitele etc.. au patit-o.. sunt persoane care au trecut prin momente mai neplacute sau nu . mai bine nu vrei sa spuneti si care v-au tras-o in autobuz .. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 ... 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Ianuarie 23, 2018 voi n-ati inteles ideea :) se suie adina, s-a aglomerat autobuzu' adina, deci tu n-ai o problema cu perversitatea, ci cu varsta la care se practica. abuzul nu e dat de gestul in sine, ci de etate :) frumos. 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 23, 2018 dar ce n-are voie cu amantul ei fidel sa se futa fara? ..sau crezi ca video-ul e cu un client...:) ai da pula voastraNu. Eram prea ofticata de ceea ce zic astia de tine si alte fete, cu calomnii si injurii. Am fost intr-un club, am agatat un tip tras prin inel si cu o pula buna si l-am pus sa ma futa in timp ce filmeaza. Dar prostii nu au ce sa inteleaga, fac figuri cautand cu mine tot felul de subterfugii...pana ma plictisesc iar de ei! 14 3
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2018 ...si cand te-ai trezit erai plina de sudori.Autogeni? :laugh2 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2018 dar ce n-are voie cu amantul ei fidel sa se futa fara? ..sau crezi ca video-ul e cu un client... :) ai da pula voastra Nu. Eram prea ofticata de ceea ce zic astia de tine si alte fete, cu calomnii si injurii. Am fost intr-un club, am agatat un tip tras prin inel si cu o pula buna si l-am pus sa ma futa in timp ce filmeaza. Dar prostii nu au ce sa inteleaga, fac figuri cautand cu mine tot felul de subterfugii...pana ma plictisesc iar de ei!Deci, ai făcut sex neprotejat cu un necunoscut! :laugh2 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 23, 2018 Deci, ai făcut sex neprotejat cu un necunoscut! :laugh2Cu mine vorbesti, nene imoral/nelegal? 😈 12 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2018 Cu mine vorbesti, nene imoral/nelegal? De ce imoral și mai ales, de ce nelegal? Mă rog, tu le ai cu ... legalele (mai mult sau mai puțin legale) și iată, cu sexul neprotejat, cu necunoscuți agățați prin spelunci și, mai mult ca sigur, cu clienți. De unde și prietenia ta cu Adina. P.S. Culcă-te! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 23, 2018 De ce imoral și mai ales, de ce nelegal? Mă rog, tu le ai cu ... legalele (mai mult sau mai puțin legale) și iată, cu sexul neprotejat, cu necunoscuți agățați prin spelunci și, mai mult ca sigur, cu clienți. De unde și prietenia ta cu Adina. P.S. Culcă-te!Off, dragutu' de tine...dar ce-mi porti tu de grija! Nu uita totusi ca ti-am zis in repetate randuri ca nu sunt de acord si sunt impotriva consumului de droguri... Hai sa-ti explic eu o logica! Cate plante sunt pe planeta pamant si cate minti cu care sa comunici? Eu aleg omul dintre toti si toate! Tu, cu ce-ti faci de lucru nene amarat ce esti?!PS. Important e ca te-ai oprit din agresat mamele userilor de pe forum! 😈 12 2
ambidextru Reputație: 908 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Bu Oras:Bu Postat Ianuarie 23, 2018 Azi dimineata am avut ceva treaba pe la niste birouri ; si pt ca trebuia sa ma plimb dintr-o parte in alta distanta de 3 statii de ratb,si cum autobuzul venea..(m-am gandit sa nu comand taxi pt 3 statii ca m-ar fi injurat taximetristul)..sar in autobuz..si raman aproape de prima usa ,ca urma sa merg putin. ...un mos in spatele meu.(.intre a 2a si a 3a statie ..care era mai lunga) se tot impingea desi nu era nimeni in spatele lui sa-l impinga..mi s-a parut ca o face intentionat si m-am intors catre el..el zice" ma scuzati"..eu raman intoarsa cu spatele la geamul catre sofer ..asa fel incat piciorul meu drept venea perpendicular cu pozitia in care statea mosul..eu inhaimurata..in jeansi..un pulover lung pana la genunchi,haina groasa lunga...e ..mosul se impingea in continuare cu tupeu ..dar se impingea cu pula ca si cand ar fi vrut special sa se frece de mine..si o facea cu mai mare disperare cand autobuzul aproape ca ajunsese in statia unde urma sa cobor. EU FAC DIFERENTA INTRE GESTICA DE A NU SE TINE PE PICIOARE CINEVA SI GESTUL CU INTENTIE. ceea ce era paradoxal era varsta..ca nimeni nu s-ar fi gandit ca un mos de genu ..ar mai putea avea pofte sexuale..si el pe asta se si bazeaza probabil cand face asta..ca daca-i zice vreuna in fata..probabil ca el ii poate replica...""pai nu vezi cucoana ca sunt batran....ce tot insinuezi?"" cu greu m-am abtinut sa nu-i trag un cot in ochi mai ales ca eram cu mult mai inalta decat el... si am ajuns la concluzia ca unii labari onanisti ..sunt onanisti si la batranete..pana mor... Bine, pe tine te-a disperat ca toata frecangeala mosului era mult prea protejata (de haine zic) decat esti tu obisnuita. 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2018 Off, dragutu' de tine...dar ce-mi porti tu de grija! Nu uita totusi ca ti-am zis in repetate randuri ca nu impotriva consumului de droguri... Hai sa-ti explic eu o logica! Cate plante su pe planeta pamant si cate minti cu care sa comunici? Eu aleg omul dintre toti si toate! Tu, cu ce-ti faci de lucru nene amarat ce esti?!PS. Important e ca te-ai oprit din agresat mamele userilor de pe forum! Tanti, trecând peste aberațiile din prima parte a postării tale, caracteristice minții tale răvășite de ce plm consumi, îți spun că fac bine! Lucrez, mă distrez, fut, mai intru pe aici ... o viață normală deci, nu văd motivele pentru care aș fi amărât. Oricum, venite din partea unei prostituate, afirmațiile acestea sunt nule!Culmea tupeului este ca tu, care nu e zi în care să nu te iei de mamele userilor, să mă acuzi pe mine de acest lucru, pe care nu le-am făcut niciodată. Să nu mi-o bagi pe aia cu mata', ca distrusul de Mîșkin, că nu ține! P.S. Îți fac și un compliment: faci muia bine, din ce am văzut în filnuleț. 1 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 23, 2018 Tanti, trecând peste aberațiile din prima parte a postării tale, caracteristice minții tale răvășite de ce plm consumi, îți spun că fac bine! Lucrez, mă distrez, fut, mai intru pe aici ... o viață normală deci, nu văd motivele pentru care aș fi amărât. Oricum, venite din partea unei prostituate, afirmațiile acestea sunt nule!Culmea tupeului este ca tu, care nu e zi în care să nu te iei de mamele userilor, să mă acuzi pe mine de acest lucru, pe care nu le-am făcut niciodată. Să nu mi-o bagi pe aia cu mata', ca distrusul de Mîșkin, că nu ține! P.S. Îți fac și un compliment: faci muia bine, din ce am văzut în filnuleț.Ti-am mai zis....unul sa fie, un singur om si esti gata! Deci...pentru mine esti un simplu amarat si nu are nici o relevanta daca imi zici ca sunt prostituata! Cum naiba poti sa gandesti asa de arierat si ai tupeul sa-mi expui mie fara nici o jena tampiteniile tale?! 13 3
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2018 Ti-am mai zis....unul sa fie, un singur om si esti gata! Deci...pentru mine esti un simplu amarat si nu are nici o relevanta daca imi zici ca sunt prostituata! Cum naiba poti sa gandesti asa de arierat si ai tupeul sa-mi expui mie fara nici o jena tampiteniile tale?!Adică, nu ești prostituată, nu? :laugh2 Ba încă una atât de distrusă și de fomistă, că faci sex total neprotejat!Vai de viața ta! Mai ai tupeul să îi caracterizezi pe alții, mai ales după ce ai supt kilometri de pulă la negracii și arăboii de prin HLM-urile franceze și belgiene! Du-te și te culcă, prăpădito! 3 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 23, 2018 Deci...ai agresat mamele userilor de pe forum, da sau nu? 10 4
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2018 Deci...ai agresat mamele userilor de pe forum, da sau nu?Fă, tu esti proastă? 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 23, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 23, 2018 Fă, tu esti proastă?Ce-ti mai face chelia? Ti-a transpirat bine cand ti-a zis azi Delia..."iubi"? 11 4
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 23, 2018 Nu mai ai nevoie de portofel daca reusesti, dar tu te incapatanezi sa te iluzionezi singur :laugh2Ce-ti mai face chelia? Ti-a transpirat bine cand ti-a zis azi Delia..."iubi"?Nu. Dă-ți 2 palme și marș la culcare, curvo care faci sex neprotejat! Bombă biologică ! 1
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 Lucrez, mă distrez, fut, MAI INTRU PE AICI(baaaaa, :)))))) ) ... o viață normală deci, nu văd motivele pentru care aș fi amărât.Culmea tupeului este ca tu, care nu e zi în care să nu te iei de mamele userilor, să mă acuzi pe mine de acest lucru, pe care nu le-am făcut niciodată.Dormi si te trezesti pe forum, amaratule. Cat despre restul, delir total. 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 24, 2018 Nu. Eram prea ofticata de ceea ce zic astia de tine si alte fete, cu calomnii si injurii. Am fost intr-un club, am agatat un tip tras prin inel si cu o pula buna si l-am pus sa ma futa in timp ce filmeaza. Dar prostii nu au ce sa inteleaga, fac figuri cautand cu mine tot felul de subterfugii...pana ma plictisesc iar de ei!Doar unul?! Poti mai mult, sunt sigur de asta! Ai incercat gangbang? Avand in vedere ca am experimentat ambele ipostaze de participant la gangbangs, iti garantez ca este cea mai naturala, satisfacatoare si intensa configuratie de joc :blushing2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 Fă, tu esti proastă?Venind din partea unui curvar...e nul 3 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 Nu. Dă-ți 2 palme și marș la culcare, curvo care faci sex neprotejat! Bombă biologică !Da.ti tu 2 palme ca si tupeul sa.i spui unei femei cum sa se futa cu iubitul 3 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2018 Postat Ianuarie 24, 2018 Bine, pe tine te-a disperat ca toata frecangeala mosului era mult prea protejata (de haine zic) decat esti tu obisnuita. Saracu de tine ce prost esti..si dupa ce ca esti prost te mai caci si in drum. 3 6
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 24, 2018 Da.ti tu 2 palme ca si tupeul sa.i spui unei femei cum sa se futa cu iubitulTrebuie sa-mi dau si eu 2 palme? Eu doar va sugerez: ...in grup. Intotdeuna e mai bine in grup. :girly
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 24, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Ianuarie 24, 2018 astia batrani simt o curva de la o posta... ai dreaq, batranii astia cu finetea lor de miros
promovator Reputație: -530 Postat Ianuarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2018 Azi dimineata am avut ceva treaba pe la niste birouri ; si pt ca trebuia sa ma plimb dintr-o parte in alta distanta de 3 statii de ratb,si cum autobuzul venea..(m-am gandit sa nu comand taxi pt 3 statii ca m-ar fi injurat taximetristul)..sar in autobuz..si raman aproape de prima usa ,ca urma sa merg putin. ...un mos in spatele meu.(.intre a 2a si a 3a statie ..care era mai lunga) se tot impingea desi nu era nimeni in spatele lui sa-l impinga..mi s-a parut ca o face intentionat si m-am intors catre el..el zice" ma scuzati"..eu raman intoarsa cu spatele la geamul catre sofer ..asa fel incat piciorul meu drept venea perpendicular cu pozitia in care statea mosul..eu inhaimurata..in jeansi..un pulover lung pana la genunchi,haina groasa lunga...e ..mosul se impingea in continuare cu tupeu ..dar se impingea cu pula ca si cand ar fi vrut special sa se frece de mine..si o facea cu mai mare disperare cand autobuzul aproape ca ajunsese in statia unde urma sa cobor. EU FAC DIFERENTA INTRE GESTICA DE A NU SE TINE PE PICIOARE CINEVA SI GESTUL CU INTENTIE. ceea ce era paradoxal era varsta..ca nimeni nu s-ar fi gandit ca un mos de genu ..ar mai putea avea pofte sexuale..si el pe asta se si bazeaza probabil cand face asta..ca daca-i zice vreuna in fata..probabil ca el ii poate replica...""pai nu vezi cucoana ca sunt batran....ce tot insinuezi?"" cu greu m-am abtinut sa nu-i trag un cot in ochi mai ales ca eram cu mult mai inalta decat el... si am ajuns la concluzia ca unii labari onanisti ..sunt onanisti si la batranete..pana mor... :laugh2 Asta e pistol cu apa ce ai patit tu. Imi amintesc in adolescenta cand ma duceam la liceu cu autobuzul, cum 3 tigani au inghesuit-o pe una imbracata sumar si au pipait-o peste tot( cur , tate, pizda ) timp de 1 statie pana a coborat aia si nimeni nu avea curaj sa zica nimic.In ratb gasesti cele mai multe mizerii de oameni, mai ales pe rute unde predomina tigani ( ferentari, rahova, giulesti sarbi etc). Concluzie : luati metroul , dar aveti grija de cine v-ar putea impinge :laugh2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum