Sari la conținut

0723904707 aida 26 ani vogue

Postări Recomandate

Postat

s3xi,senzuala si mereu atenta cu partenerul,te invit la mine acasa sa traim impreuna clipe frumoase:contact intim,n*ormal, o*ral(in functie de igiena), masaj. Ofer si pretind discretie si seriozitate! Pupici . 150 r o n F i n,200 r o n 1H

Postat

Foarte mișto tipa! Răbdătoare curată cu bun simt! M.am simțit mișto! Poze sunt reale dar nu reflecta realitatea! Mult mai frumoasa și calda! Revin cu siguranța!

• Minus 3
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ce-mi plac mie bibiloii astia care acum se-nscriu, acum fac recenzia. Va dati seama ca au asteptat o viata momentul asta?

Si marmota-nvelea ciocolata in staniol....a dracu marmota! Ai draq pesti!

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Foarte mișto tipa! Răbdătoare curată cu bun simt! M.am simțit mișto! Poze sunt reale dar nu reflecta realitatea! Mult mai frumoasa și calda! Revin cu siguranța!

Ce faci fa Aido.

• Oras:Los Angeles
Postat

Nu se risca nimeni cu o recenzie? E de rau inseamna...

Postat

Băieți abia M.am întors in țara și un amic mi.a dat site.ul asta așa am și ajuns la fata! Vreau sa îmi fc de cap cât stau pe aici! Nu am interes sa mint K nu o iau de nevasta!

Postat

Nu se risca nimeni cu o recenzie? E de rau inseamna...

M-am riscat data trecuta la Amalia Vogue si nu a fost chiar ce stiam eu ca e acolo.

Am mers, am spart gheata si in final nu prea a fost ceea ce s-a dorit.

Doar Antonia e de elita acolo...

Postat

Băieți abia M.am întors in țara și un amic mi.a dat site.ul asta așa am și ajuns la fata! Vreau sa îmi fc de cap cât stau pe aici! Nu am interes sa mint K nu o iau de nevasta!

Macar invata sa faci o recenzie, daca tot te ocupi de promovare, dar voi rechinii sunteti prea ocupati.........

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Buuunnn... sa zicem ca te credem.

Amicu' nu ti-a zis si cum sa faci o recenzie?!

Atunci... ca sa nu te trimit la regulament (poate e mai complicat) ia matale de citeste 1-2 recenzii de pe topicele de Testate si vezi cam cum sta treaba si cam ce info trebuie sa dai, mai ales cand esti primul recenzor la o fata.

Asta... ca sa nu credem ca pe ea ai adus-o acum din strainatate...😆😊

Postat

Trimite tu linkul de la regulament ca sa văd cu trebuie sa procedez! Sa știu cum procedez pe viitor când ma duc la alte fete!

Salut!

Buuunnn... sa zicem ca te credem.

Amicu' nu ti-a zis si cum sa faci o recenzie?!

Atunci... ca sa nu te trimit la regulament (poate e mai complicat) ia matale de citeste 1-2 recenzii de pe topicele de Testate si vezi cam cum sta treaba si cam ce info trebuie sa dai, mai ales cand esti primul recenzor la o fata.

Asta... ca sa nu credem ca pe ea ai adus-o acum din strainatate...😆😊

Postat

Salut baieti,

Azi am ajuns la Aida. Facut programare cu o ora inainte am ales doar o finalizare. Pozele o avantajeaza mult si cred ca au ceva vechime  :laugh2

M-a primit inauntru, mi-a oferit un prosop si repede am dat o fuga la baie. A facut si ea dus dupa mine ceea ce a fost un mare plus.

Are niste ochi mari si frumosi, cred ca albastri, sociabila si finuta. A incercat sa ma fac sa ma simt bine. Nu e genul pe repede inainte.

A inceput cu un preludiu si un oral neprotejat soft, apoi am schimbat 2 pozitii la normal si dupa aia am terminat pe sanii ei. Nu face finalizare orala.

Note:

Locatie - 9 (Vogue, mi-a dat slapi si prosop curat)

Fatza - 8

Corp - 7 (are ceva burta si s-a vazut aiurea cand imi facea oral/ sanii sunt putin lasati)

Oral - 7 (neprotejat dar nu extraordinar)

Normal - 7

FK - n-am incercat

GFE - 9 (nu a comentat la nimic, plus ca te mangaie si incearca sa te excite)

Anal - N/A

Igiena - 10

Cadou - 150 / finalizare

A fost o experianta normala si atat. Nu mai revin :)

Numai bine

• Like 6
Postat

Salut baieti,

Azi am ajuns la Aida. Facut programare cu o ora inainte am ales doar o finalizare. Pozele o avantajeaza mult si cred ca au ceva vechime  :laugh2

M-a primit inauntru, mi-a oferit un prosop si repede am dat o fuga la baie. A facut si ea dus dupa mine ceea ce a fost un mare plus.

Are niste ochi mari si frumosi, cred ca albastri, sociabila si finuta. A incercat sa ma fac sa ma simt bine. Nu e genul pe repede inainte.

A inceput cu un preludiu si un oral neprotejat soft, apoi am schimbat 2 pozitii la normal si dupa aia am terminat pe sanii ei. Nu face finalizare orala.

Note:

Fatza - 8

Corp - 7 (are ceva burta si s-a vazut aiurea cand imi facea oral/ sanii sunt putin lasati)

Normal - 7

FK - n-am incercat

Anal - N/A

Igiena - 10

Cadou - 150 / finalizare

Numai bine

Bravo colegu!

Postat

Salut baieti,

Azi am ajuns la Aida. Facut programare cu o ora inainte am ales doar o finalizare. Pozele o avantajeaza mult si cred ca au ceva vechime :laugh2

Note:

Fatza - 8

Normal - 7

FK - n-am incercat

Anal - N/A

Igiena - 10

Cadou - 150 / finalizare

Numai bine

Ai dat note mari...am auzit ca e mai slaba prestatia si aspectul...

Bravo oricum ptr recenzie!

Postat

Da, notele tin de perceptia fiecaruia.

Un 7 al meu e diferit de un 7 al tau. :)

Mai importante sunt detaliile: ce ti-a placut si ce nu ;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...