Sari la conținut

Grasele sunt loiale

Postări Recomandate

• Oras:Middle of Nowhere
Postat

E adevarat ce se spune ca daca futi o grasa aia e o ai pe viata?=))) De ce ti-ar trebui top modele ca neveste?Alea o sa se poarte urat cu tine,o sa te insele,nu o sa gateasca vai de capul tau :)))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

E adevarat ce se spune ca daca futi o grasa aia e o ai pe viata?=))) De ce ti-ar trebui top modele ca neveste?Alea o sa se poarte urat cu tine,o sa te insele,nu o sa gateasca vai de capul tau :)))

Ia-ți o grasă și povestește-ne peste vreo 10 ani. Așteptăm.

• Minus 1
Postat

Ia-ți o grasă și povestește-ne peste vreo 10 ani. Așteptăm.

Si yo is mai slăbutz asa.Practic as fi jumătatea ei 😂

• Like 1
Postat

Dar nu ii asa ca sunt mai loiale astea mai grasutze?Nu te înșeală.Si au un suflet bun.

• Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza
  • Oras:Rm.Sarat(Dristor 1) vecina cu Deliutza
Postat

Bun serialul. Oare apare si sez 3 ?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dar nu ii asa ca sunt mai loiale astea mai grasutze?Nu te înșeală.Si au un suflet bun.

Asa e, numai ca-ti trebuie prelungitor la pula ca s-o futi, inca o camera ca s-o parchezi si inca un serviciu ca s-o hranesti, iar concediile si iesirile vor avea destinatia Carrefoure, Auchean, stii ce zic :)))

• Like 2
  • Oras:F
Postat

Pe dracu'! Am avut ghinionul sa cunosc niste umflate care erau adevarati monstri de nesimtire si dementa in stare pura. O cunosti pe una din ele, ti-a distrus viata, tie si familiei tale si vecinilor si soarecilor care au avut ghinionul sa-si faca cuib in proximitate... Mor si drepnelele negre din spatiul aerian, de lepra! Pe langa ce trece aia, se ofileste... Lasa dara de rautate, prostie si abjectie  ca limaxu'.  :laugh2

Postat

Asa e, numai ca-ti trebuie prelungitor la pula ca s-o futi, inca o camera ca s-o parchezi si inca un serviciu ca s-o hranesti, iar concediile si iesirile vor avea destinatia Carrefoure, Auchean, stii ce zic :)))

SI masca de gaze... Si costum de protectie sa stai langa ea. Tu si vecinii... 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/48/3a/81/483a81b660eea043803133c79c4eae42.jpg

Postat

Bun serialul. Oare apare si sez 3 ?

Intotdeauna cand imi scrii am impresia la notificari c mi a scris vistantric.:))))
  • Minus 19
Vizitator
Postat

Intotdeauna cand imi scrii am impresia la notificari c mi a scris vistantric.:))))

Șoc și groază :))))

• Like 1
Postat

In fine nu vreau rutina,vreau petrecere cretina

Sa vad grasele pe mese cum dau din gelatina

:laugh2

Vizitator fedor14
Postat

Uratele si grasele sunt loiale.

Si femeile care au copii.( nu neaparat cu tine ).

Cele care stiu ca nu prea sunt dorite.

Dak ai avea un salariu peste media de piatza la servici, tu nu ai fi loial si putin disperat?

Postat

Uratele si grasele sunt loiale.

Si femeile care au copii.( nu neaparat cu tine ).

Cele care stiu ca nu prea sunt dorite.

Dak ai avea un salariu peste media de piatza la servici, tu nu ai fi loial si putin disperat?

Vorbeam cu un fost coleg de lucru mai in varsta ca mine si imi spunea ca cica majoritatea colegilor lui de liceu mai slabutzi asa mai slim ca fizic si-au luat nevastuici mai grasutze,plinutze si au casatorii fericite se inteleg bine n-au treaba si in ziua de azi.In schimb aia care si-au luat neveste frumoase aspectoase ca fizic sunt toti prin procese,despartiti,divortati vai de capul lor.Degeaba e marul frumos pe dinafara daca pe dinauntru e stricat ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.