Sari la conținut

Jelire ..pt pisic

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Pisicuuulleeee...undee eestii tuuuu? :( :(..astia au facut dezastru din forumul asta mamiiiccaaaa.

Aooollleeeuuu mmmaaa mmaaaa...cum isi bat astia joc de munculita ta..care ai scris cod cu cod forumul asta ..ca sa fie un loc de spus nadufu pentru curvarii ucenici ca sa se fereasca de rechini si piranha...si acum ei au ajuns la putere si manipuleaza si controleaza tot. Cum isi bat ei joc si fac trafic fals cu clone ..ma maaaa. Si daca ai sti cum iti pun userii de calitate pe fuga cu calomnia si injuriile lor....pai ce sa mai citeasca vizitatorii interesant? ..jigniri ca la usa cortului. Oamenii cu 7 ani de acasa nu mai au curajul sa posteze un topic de calitate...pt ca au luat frica interlopilor care-i ameninta..

Mamicaaaa trezeste.te puiul mamii ca dusmanii nu dorm..posteaza non stop numai porcarii...si toate.s in spatiul tauuuu. E jaleee mmaaareee.

Fa ordine si pune la punct pe fiecareeee.

Aaaaaooollleeeeuuuu eee jjaaaLleeeee mmaaareeee

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

Și mie mi-au făcut băieții o clonă.

Cu numele meu.

În 20 ianuarie 2018.

Acum se chinuie să o coloreze.

Pe un topic de postări aiurea din Oltenia.

Și sunt sute de astfel de clone gălbejii care dau câte o steluță reputație la profil unora.

Contribuția lor pe acest site este zero barat.

Dar postează.

Adică fac trafic.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

Și mie mi-au făcut băieții o clonă.

Cu numele meu.

În 20 ianuarie 2018.

Acum se chinuie să o coloreze.

Pe un topic de postări aiurea din Oltenia.

Și sunt sute de astfel de clone gălbejii care dau câte o steluță reputație la profil unora.

Contribuția lor pe acest site este zero barat.

Dar postează.

Adică fac trafic.

E un trafic de proasta calitate. Eu am vazut pe site.urile mele diferenta. E chestie de target. Degeaba am avut o suta de mii de vizitatori pe un site intr.o luna si 3 programari de acolo.

Iar pe un alt site am avut..putin sub o mie de vizitatori virtuali..dintre care 20 au fost reali si 30 au fost clienti la show web. In jur de 50(49 exact). Unde a fost traficul de calitate

? Degeaba s au uitat o suta de mii de insi la profilul meu daca au venit doar 3.

Asa e si aici..degeaba sunt mii de conturi..daca nici unul nu e platitor..sau client la fete...ca fetele sa plateasca publicitate mai departe..aici

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator

Adina cu ce te deranjează pe tine treaba asta ?

Cu nimic..cred ca iti dai seama.

observam um fenomen si nu sunt singura observatoare...fiind si eu o spectatoare imi spun parerea..conducerea poate lua in considerare sau nu .."aberatiile mele". Ca e trafic mult si de proasta calitate e un adevar. Daca eram o parte adversa..dusmana..profitam de asta..cum au facut altii...dar eu..am respect pt pisic in primul rand..pt ca l.am perceput din postari ca pe un om bun si foarte permisiv...a lasat pe toata lumea sa faca ce vrea...si..in al doilea rand pt acei useri care doar citesc dar nu scriu niciodata si care se vor plictisi de atatea jigniri si circuri pe care le citesc aici..si se vor duce in alte parti..pe alte site.uri adica.

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator

Mi se pare ca s.a ajuns prea departe cu jignirile ,calomnia ,amenintarile fatise..si te rog crede.ma iti spun din propria experienta.(ca politia isi ia de aici unele informatii si stiu sigur ca

isi va face "lucrari" din ce citesc pe aici..

pentru ca unii sunt prosti de gura..iar pisicul fiind prea permisiv..nu le taie accesul si postarile..si uite cum se duce totul de rapa.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

😦Chiar trebuie? Drăguța de Adina o sa-i fie greu, lui miskin îi trebuie un imn...de rezistență mare in fața răutății umane din mediul virtual!

• Like 14
  • Minus 14
Link spre comentariu

Pisicuuulleeee...undee eestii tuuuu? :( :(..astia au facut dezastru din forumul asta mamiiiccaaaa.

Aooollleeeuuu mmmaaa mmaaaa...cum isi bat astia joc de munculita ta..care ai scris cod cu cod forumul asta ..ca sa fie un loc de spus nadufu pentru curvarii ucenici ca sa se fereasca de rechini si piranha...si acum ei au ajuns la putere si manipuleaza si controleaza tot. Cum isi bat ei joc si fac trafic fals cu clone ..ma maaaa. Si daca ai sti cum iti pun userii de calitate pe fuga cu calomnia si injuriile lor....pai ce sa mai citeasca vizitatorii interesant? ..jigniri ca la usa cortului. Oamenii cu 7 ani de acasa nu mai au curajul sa posteze un topic de calitate...pt ca au luat frica interlopilor care-i ameninta..

Mamicaaaa trezeste.te puiul mamii ca dusmanii nu dorm..posteaza non stop numai porcarii...si toate.s in spatiul tauuuu. E jaleee mmaaareee.

Fa ordine si pune la punct pe fiecareeee.

Aaaaaooollleeeeuuuu eee jjaaaLleeeee mmaaareeee

Balenuto doar tu ziceai ca forumul consta in 3 labari si 30 de clone. Ai uitat ?

Ai de :) mea

PS: nu mai bine ramai pe forumul tau ala cu 2 drogate si 5 clone ?

• Like 4
Link spre comentariu

Adina cu ce te deranjează pe tine treaba asta ?

Pe Adina o deranjeaza cam toate. Incearca sa ademeneasca de aici useri ca sa-i cheme pe forumul ei care mi se pare ca e de 2 bani, fara suparare.Adina daca vroiai sa ai succes trebuia sa o faci in 2010.

E foarte trist sa vedem ...era sa zic lupul moralist dar l-as jigni comparandu-l cu balenuta.

• Like 3
Link spre comentariu

Topic de cacat, tipic Adinei, deci nimic nou so far.

Mr Big aka Marian Cristescu aka juniosmorais sau ce alte clone de cacat folosesti nu vrei sa explici la lume cum iti dai puncte de reputatie ???

Cum ai ajuns la 67000 pct cand pe acum 2 saptamani aveai 500 pct ?!?

Ai de :) mea de nespalat (Alinuta Bebelusha poate confirma asta, ca sa nu zic ca te-ai facut de cacat pe toate forumurile).

Acum pe bune coaie ce faci ma cu punctele alea ?!? ca nu am auzit vrro optiune de cumparat sapun sau spray-uri.

Te-ai tampit rau de tot.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Topic de cacat, tipic Adinei, deci nimic nou so far.

Mr Big aka Marian Cristescu aka juniosmorais sau ce alte clone de cacat folosesti nu vrei sa explici la lume cum iti dai puncte de reputatie ???

Cum ai ajuns la 67000 pct cand pe acum 2 saptamani aveai 500 pct ?!?

Ai de :) mea de nespalat (Alinuta Bebelusha poate confirma asta, ca sa nu zic ca te-ai facut de cacat pe toate forumurile).

Acum pe bune coaie ce faci ma cu punctele alea ?!? ca nu am auzit vrro optiune de cumparat sapun sau spray-uri.

Te-ai tampit rau de tot.

Si-a plătit cont pentru să nu-l baneze haterii si si-a dat plusuri, fără sa stie că haterii-lor li se vor stopa in scurt timp optiunile si ca a fost doar un studiu social... Dar tu pentru toate acestea crezi că e necesar sa ai o astfel de atitudine sau esti prima musculita care bazaie pe-aici cu clone si care a picat prima in plasa lui Adina?
  • Like 12
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Chiar trebuie? Drăguța de Adina o sa-i fie greu, lui miskin îi trebuie un imn...de rezistență mare in fața răutății umane din mediul virtual!

05:22 AM ? PE BUNE !?!?

Te inteleg perfect, cand intra drogurile alea in sange nu ai stare deloc

PS: Te mai futi neprotejat ?

• Like 5
Link spre comentariu

Si-a plătit cont pentru să nu-l baneze haterii si si-a dat plusuri, fără sa stie că haterii-lor li se vor stopa in scurt timp optiunile si ca a fost doar un studiu social... Dar tu pentru toate acestea crezi că e necesar sa ai o astfel de atitudine sau esti prima musculita care bazaie pe-aici cu clone si care a picat prima in plasa lui Adina?

Bade Haralambie... cui debitezi dumneata asemenea baliverne?

• Like 2
Link spre comentariu

Iar minti. :(

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ce spui neinteresantule...că te-ai exprimat iarăși fără sens!?

PS. Te mai futi neprotejat?

• Like 12
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bade Haralambie... cui debitezi dumneata asemenea baliverne?

Unde sunt balivernele, arata-mi si mie că poate e necesar să-mi explice cineva si sa-mi aducă mai multe informatii si apoi e si mai si...

• Like 12
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Iar minti. :(

Eee acum si tu...esti neserios si esti pus pe mistouri cu mine. Tu nu poți gândi neajutat de pui tot ce zic la îndoială fără a te orienta si tu?

• Like 14
  • Minus 14
Link spre comentariu

Ce spui neinteresantule...că te-ai exprimat iarăși fără sens!?

PS. Te mai futi neprotejat?

Unde sunt balivernele, arata-mi si mie că poate e necesar să-mi explice cineva si sa-mi aducă mai multe informatii si apoi e si mai si...

Daca nu intelegi sensul cuvintelor nu e tarziu sa dai la scoala. Mai citeste si Sadoveanu in PLM de droggy.

• Like 2
Link spre comentariu

Eee acum si tu...esti neserios si esti pus pe mistouri cu mine. Tu nu poți gândi neajutat de pui tot ce zic la îndoială fără a te orienta si tu?

Demonstreaza-ti afirmatiile si tulburarile necontrolate !

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Daca nu intelegi sensul cuvintelor nu e tarziu sa dai la scoala. Mai citeste si Sadoveanu in PLM de droggy.

Băi da' esti prost de-a binelea daca crezi că eu aveam problema cu sensul din textul tau stupid. Mai mult direcția haterelii tale eram atentă să observ încotro apuca...Dar stiu haterii se repetă mult si prost fara nici o legătură cu adevarul! Acesta nu-i un secret...toata lumea stie!

• Like 12
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

E un trafic de proasta calitate. Eu am vazut pe site.urile mele diferenta. E chestie de target. Degeaba am avut o suta de mii de vizitatori pe un site intr.o luna si 3 programari de acolo.

Iar pe un alt site am avut..putin sub o mie de vizitatori virtuali..dintre care 20 au fost reali si 30 au fost clienti la show web. In jur de 50(49 exact). Unde a fost traficul de calitate

? Degeaba s au uitat o suta de mii de insi la profilul meu daca au venit doar 3.

Asa e si aici..degeaba sunt mii de conturi..daca nici unul nu e platitor..sau client la fete...ca fetele sa plateasca publicitate mai departe..aici

Aici stai degeaba pentru că se fac recenzii, se oferă informații și se discută aspecte cum ar fi faptul că unele au boli cu transmitere sexuală, sau care pot fi transmise astfel, faptul că unele fac sex neprotejat și alte lucruri grave. În fiecare zi sunt recenzii, chiar dacă unele discutabile, dar, una peste alta, oamenii știu despre ce și cum, cu fiecare fată, cine e ok și cine e de evitat.

Cu nimic..cred ca iti dai seama.

observam um fenomen si nu sunt singura observatoare...fiind si eu o spectatoare imi spun parerea..conducerea poate lua in considerare sau nu .."aberatiile mele". Ca e trafic mult si de proasta calitate e un adevar. Daca eram o parte adversa..dusmana..profitam de asta..cum au facut altii...dar eu..am respect pt pisic in primul rand..pt ca l.am perceput din postari ca pe un om bun si foarte permisiv...a lasat pe toata lumea sa faca ce vrea...si..in al doilea rand pt acei useri care doar citesc dar nu scriu niciodata si care se vor plictisi de atatea jigniri si circuri pe care le citesc aici..si se vor duce in alte parti..pe alte site.uri adica.

Nu are Pisicuts nevoie de aniligusul tău permanent. Te suportă pe aici, pentru că, prin postările și topice ca cel de față, aduci ceva trafic.

M.am jelit destul...ma culc..ma mai jelesc si maine..

Culcă-te!

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mamaie Alexandra,împăcați-va cu gândul ca sunteti niște prostituate expirate la sfârșit de "cariera" Acum noua generație (Tanya,Deliapisii.....) mananca cozonac iar voi firmiturile.

Lăsați aburelile si prosteala ca voi sunteti nimfomane,va place pula la nebunie,sunteti experte in sex si alte cacaturi.

Adevaratul futac vrea cârnita frageda,puiet fără vergeturi,celulita,șunci care atârnă dizgrațios si ugere ca clătitele.

Clientela voastră se limitează doar la sclavii sexuali si limburicii anali care sunt complexați de frumusețea puștoaicelor,acei papagali flaușați care dau in bâlbâială când au in fata o fata frumoasa.

A dat strechea in voi,frustrările va fac sa aveți reacții stupide,imbecile.

Va lăudați ca sunteți realizate trâind intr-o lume paralelă, dar uitați ca singurul motiv pentru care o femeie de 40+ se prostituează doar de foame.

Băi da' esti prost de-a binelea daca crezi că eu aveam problema cu sensul din textul tau stupid. Mai mult direcția haterelii tale eram atentă să observ încotro apuca...Dar stiu haterii se repetă mult si prost fara nici o legătură cu adevarul! Acesta nu-i un secret...toata lumea stie!

Mamaie auzi ce zice baiatul ala mai sus. Te repeti mult, tu vezi numai ce iti convine tie, in lumea ta de delir.

• Like 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Demonstreaza-ti afirmatiile si tulburarile necontrolate !

Iooiii ce afirmație neprofesionista ai făcut... Presupun că ai intrat intr-un monolog intra-cranian al minții tale si nu mai esti deschis acum discuției cu mine, asa indica semnele din vorbirea ta...si nu mai am chef sa ma conving si sa stau sa-ti privesc murdăria psihică. O zi buna sa ai!

PS. Sfat: Scrie mai putin pentru ca risti sa nu mai vezi ce scriu...de tine si din cauza volumului postat. Cititorii ceilalti oricum mi-au recunoscut ca dau scroll pana vad scris numele meu...

• Like 13
  • Minus 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...