Sari la conținut

Jelire ..pt pisic

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

...Si de ce ma numesti tot mereu asa dacă nu-ti sta gândul la drogate? Pentru că te chinuie neuronii ăia scofalciti pe care-i ai? Sau te gândesti ca ma stresezi...hm!

Ai cumva impresia că mi-ar plăcea de tine, Droghhy?

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deci ai inceput si tu vrajeala ieftină?

Ce vă dati voi cu parerea sa vorbiti despre un om pe care nu-l cunoasteti si ii compuneti întreaga viata in mințile voastre înguste...

Disperați de viata!

Tu faci exact la fel.

Ai ceva de zis ?

Wonderwoman...cum era cu prezervativul invizibil ?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ia-ți harupelidolul ,că ai luat-o razna !

Tu ai scos toate balivernele din gura aia spurcată, n-am ce-ti face acum...medicamente sa iei tu pentru a nu intra in depresie pentru ca in patru luni esti gata!

• Like 16
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ai cumva impresia că mi-ar plăcea de tine, Droghhy?

Tu ai impresii d-astea, la mine nu-i nici un gand pentru nimeni...ma distrez doar si fac studiu de caz.

• Like 17
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu faci exact la fel.

Ai ceva de zis ?

Wonderwoman...cum era cu prezervativul invizibil ?

Alt prost care vrea sa se afle in treaba si sa-si dea si el importantă ca e si el om!
  • Like 18
  • Minus 13
Vizitator
Postat

Tu ai scos toate balivernele din gura aia spurcată, n-am ce-ti face acum...medicamente sa iei tu pentru a nu intra in depresie pentru ca in patru luni esti gata!

Aport!

• Like 25
Postat

Tu ai impresii d-astea, la mine nu-i nici un gand pentru nimeni...ma distrez doar si fac studiu de caz.

Faci un căcat! Facu laba la 5 dimineața...

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Alt prost care vrea sa se afle in treaba si sa-si dea si el importantă ca e si el om!

He , he , he , o sa ajungi sa crezi numai tu tembelismele pe care le debitezi pe aici.

Cele mai tinere nu te suporta deja.

Marsh pe topicul tau ,prostituata resapata !

• Like 1
Vizitator
Postat

Deci nu e moartă? Ce josnicie pe capul tău...stiam eu ca esti proastă!

Sa ii tragi o limba !

• Like 26
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😈😈😈 Nu mai pot, ce-mi plac prostii...sunt asa de previzibili! Incredibil...si e fain când e scris, ca ai timpul necesar sa te gândesti la o mie de versiuni ale inconstientei lor! Foarte fain...

Vizitator
Postat

😈😈😈 Nu mai pot, ce-mi plac prostii...sunt asa de previzibili! Incredibil...si e fain când e scris ca ai timpul necesar sa te gândesti la o mie de versiuni ale inconstientei lor! Foarte fain...

Da-ne și nouă definiția cuvântului "prost"

• Like 25
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da-ne și nouă definiția cuvântului "prost"

Gandeste-te cat poti de intens si concentrat la cine esti tu...si o sa afli răspunsul!

Vizitator
Postat

Gandeste-te cat poti de intens si concentrat la cine esti tu...si o sa afli răspunsul!

Eu sunt Alessandra... Tot nu ai dat dat definiția ,eziți întrebarea.

• Like 25
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu sunt Alessandra... Tot nu ai dat dat definiția ,eziți întrebarea.

Te-am dus direct la sursă fetițo, naivă si nevinovată ce esti...ti-am zis, ai de asteptat patru luni. Sa nu uiți si sa te întrebi apoi ce ți se intampla pentru că este foarte important pentru evoluția psihicului tau...

Vizitator
Postat

Te-am dus direct la sursă fetițo, naivă si nevinovată ce esti...ti-am zis, ai de asteptat patru luni. Sa nu uiți si sa te întrebi apoi ce ți se intampla pentru că este foarte important pentru evoluția psihicului tau...

Tanti Vis, ai ce să mănânci astăzi ,sau iar aștepți să sugi ceva că să poți mânca ?

• Like 25
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tanti Vis, ai ce să mănânci astăzi ,sau iar aștepți să sugi ceva că să poți mânca ?

Astea-s activitățile tale si imi pare rău pentru tine ca faci o reflecție asupra altui om, a propriilor insatisfacții... 😕
Postat

Alo, draguta, zic sa incerci sa te calmezi, neajunsurile si nefericirile tale nu le alungi, nici prin atacurile astea, dar nici cu haluperdor sau ce ti s-a soptit tie.

• Minus 1
Vizitator
Postat

Alo, draguta, zic sa incerci sa te calmezi, neajunsurile si nefericirile tale nu le alungi, nici prin atacurile astea, dar nici cu haluperdor sau ce ti s-a soptit tie.

Tu cine mai ești? Stai flexat,că neajunsurile mele sunt minuscule . Se scrie "haloperidol" . Când scrii,măcar scrie corect,ce naiba !!! Știi ce e haloperidol-ul măcar ? Zic,să cânți la alta masă ,că din 3 fraze m-ai făcut să râd .

Astea-s activitățile tale si imi pare rău pentru tine ca faci o reflecție asupra altui om, a propriilor insatisfacții... 😕

Știi că dume că ale tale am fumat de mult nu? Vino sa îți dau proteza , sa ai și tu dinți,și invata sa gemi când te fuți,nu gâfâi că un câine după ce l-ai alergat 10 km ,babo!
  • Like 26
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lipsa de satisfacție vine dintr-o temere, iar frica se hrăneste din om ca viermii cand e in mormânt...adica e chiar simbolic, nici acolo nu ii da pace întregul proces! Si cand te gândesti că oamenii de stiinta au găsit dovada ca nu murim...e si mai înfiorătoare ideea pentru unii!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu cine mai ești? Stai flexat,că neajunsurile mele sunt minuscule . Se scrie "haloperidol" . Când scrii,măcar scrie corect,ce naiba !!! Știi ce e haloperidol-ul măcar ? Zic,să cânți la alta masă ,că din 3 fraze m-ai făcut să râd .

Știi că dume că ale tale am fumat de mult nu? Vino sa îți dau proteza , sa ai și tu dinți,și invata sa gemi când te fuți,nu gâfâi că un câine după ce l-ai alergat 10 km ,babo!

Păi fă asupra propriei persoane ceea ce crezi ca ti se pare la altul! Daca stii, nu te înveți sau vrei ca viața sa-ti dea si mai hard?!
Vizitator
Postat

Păi fă asupra propriei persoane ceea ce crezi ca ti se pare la altul! Daca stii, nu te înveți sau vrei ca viața sa-ti dea si mai hard?!

Eu nu cred,eu sunt sigura. Daca tu nu aveai tulburări psihice , nu stăteau la -3-4-5-6-7 dimineață,sa scrii pe forum . Oamenii normali dorm la acea oră. Tu stai zi și noapte aici,scriind numai prostii ,pe care nici macar tu nu le înțelegi . Ti,-am mai spus,nu caută să te mai bagi in seama cu mine ,că nu sunt copilele de care te legi tu !

• Like 27
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Numesc o curvă drogată că e prăjită, pentru că e ... prăjită.

Culcă-te!

Zise picon, calomniatorul.

Apropo,

Arată-mi unde am zis că vis a spus-o la mișto.

Postat

Zise picon, flașnetaru

Apropo,

Arată-mi unde am zis că vis a spus-o la mișto.

Un control psihiatric, ți-ai făcut?
  • Like 3
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...