Sari la conținut

Jelire ..pt pisic

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

La mulți și frumoși ani. Adina!

Și dă-i încolo de pipiliconi. Tratează-i cu sictir. Și așa e mai mult decît merită.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dragă fetița, nu mai încerca tu să-ți explici fapte din viața altor oameni pentru că fiecare avem alegerea sa privim cum vrem realitatea din vietile noastre si apoi in functie de optica pe care o avem să modelăm ce ne place după sufletul nostru. De aceea iti spun că ai si tu ceva acolo la tine, care merită atenție...

Eu la ora respectivă a nopții ma bucur de sinteza hormonului tinereții... 😅😈

Nu mai fuma !

• Like 25
Vizitator ana paraschiv
Postat

Poate deja nu-l mai controleaza. Poate il controleaza site-ul pe el?  :laugh2

http://2.bp.blogspot.com/-ZkjLRATDU9Q/T9Y95nbl6XI/AAAAAAAAD3U/YahRoMIysFo/s1600/1.gif

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si-a plătit cont pentru să nu-l baneze haterii si si-a dat plusuri, fără sa stie că haterii-lor li se vor stopa in scurt timp optiunile si ca a fost doar un studiu social... Dar tu pentru toate acestea crezi că e necesar sa ai o astfel de atitudine sau esti prima musculita care bazaie pe-aici cu clone si care a picat prima in plasa lui Adina?

You're very smart

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

https://media.giphy.com/media/3og0INyCmHlNylks9O/giphy.gif

Lasă-l nene, onania salvează România! Îți dai seama ce ar fi dacă ar procrea?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragă fetița, nu mai încerca tu să-ți explici fapte din viața altor oameni pentru că fiecare avem alegerea sa privim cum vrem realitatea din vietile noastre si apoi in functie de optica pe care o avem să modelăm ce ne place după sufletul nostru. De aceea iti spun că ai si tu ceva acolo la tine, care merită atenție...

Nu mai fuma !

Deci aceasta este realitatea vieții tale. Ti-am zis că faci proiecții aiurea... Dacă sunteți barfitoare, tu si cu amicele tale, ascultați bârfe in continuare...si aceasta sa va fie legea care va guvernează viața! ÃŽnsă stați departe de oamenii care vor sa facă diferența pentru că faptele lor vă depăsesc cu mult si picati aiurea, iesindu-va de fapt in evidență caracteristicile de oameni mici si neinsemnati!
  • Like 16
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu la ora respectivă a nopții ma bucur de sinteza hormonului tinereții...

Nu mai fuma !

Deci aceasta este realitatea vieții tale. Ti-am zis că faci proiecții aiurea... Dacă sunteți barfitoare, tu si cu amicele tale, ascultați bârfe in continuare...si aceasta sa va fie legea care va guvernează viața! Însă stați departe de oamenii care vor sa facă diferența pentru că faptele lor vă depăsesc cu mult si picati aiurea, iesindu-va de fapt in evidență caracteristicile de oameni mici si neinsemnati!

Culca te

Că ești obosita

Doresti să discutăm ceva anume si nu pricep eu sau doresti sa ai intr-un mod absurd...ultimul cuvant? Poți să pui si doar o litera, un emoticon, o poză sau un gif si e mai simplu...dar tot asa, ai sa observi că prostii nu ma impresionează prin gesturile lor lipsite de substanță si sens.
  • Like 19
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Din cate vad , disputa continua.

Care este finalitatea, vad ca pisicuts iese din discutie.

Este clar o lupta intre generatii.

Bine ca mai exista si femei cat de cat normale....si nu puse pe dispute.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu este nici o dispută...si eu nu cred in lupta dintre generatii. Nu esti tu in măsură sa înțelegi nici o situație la care doresc eu sa iau parte si ai primit refuzul meu in nenumărate dăți...iar logica bunului samaritean nu functioneaza asa oricum cu mine!

• Like 16
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iar proba vorbelor mele este demonstrata prin faptul ca primesc chiar in acest moment muuulte minusuri iarasi...pentru luarea de atitudine pe care o impun prin propriul exemplu, cu scopul ca ea sa fie facuta in mod corect in orice discutie unde sunt eu prezenta si in jurul meu de asemenea!

• Like 13
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai fuma !

Deci aceasta este realitatea vieții tale. Ti-am zis că faci proiecții aiurea... Dacă sunteți barfitoare, tu si cu amicele tale, ascultați bârfe in continuare...si aceasta sa va fie legea care va guvernează viața! ÃŽnsă stați departe de oamenii care vor sa facă diferența pentru că faptele lor vă depăsesc cu mult si picati aiurea, iesindu-va de fapt in evidență caracteristicile de oameni mici si neinsemnati!

Culca te

Că ești obosita

Doresti să discutăm ceva anume si nu pricep eu sau doresti sa ai intr-un mod absurd...ultimul cuvant? Poți să pui si doar o litera, un emoticon, o poză sau un gif si e mai simplu...dar tot asa, ai sa observi că prostii nu ma impresionează prin gesturile lor lipsite de substanță si sens.

Culca-te!

Culca-te!

Te-am întrebat ceva, sa-ti dai cu parerea despre ce fac eu acum și sa silabisesti în mod continuu roboțește?
  • Like 12
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

😈

• Like 12
  • Minus 15
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Culca-te!!

Culcă-te!

Fute-ti-vă voi doi unul cu altul, tineti-va gura închisă si sa nu aud nici un sunet!

Hai, la joacă in spatiu vostru mizer si plin de așchii! 😕

• Like 12
  • Minus 21
Postat

Fute-ti-vă voi doi unul cu altul, tineti-va gura închisă si sa nu aud nici un sunet!

Hai, la joacă in spatiu vostru mizer si plin de așchii!

Culcă-te!

Prăjito!

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pix! Prostu-i prost si e redus la functia de roboțel limitat în "chestia" lui...Picon cel mai bun exemplu! Vezi ca intr-o luna, daca continui asa...e necasar sa mai scoți iarasi un text scris de altul in PM si sa dai copy-paste public, ca fiind textul tau! Ok? Sa nu zică lumea vazandu-ți prostia zilnic pe tot forumul...ca n-ai facultăți si esti batut in cap!

• Like 14
  • Minus 21
Postat

Hai, la joacă in spatiu vostru mizer si plin de așchii!

Ești de un altruism princiar.

Ei te chinuie și tu le sugerezi terapia prin plăcere.

Mă rog, poate că plăcerea n-o fi chiar bilaterală, dar cel puțin boșorogul va avea totuși satisfacția că a stat și el o clipă în preajma unei bunăciuni.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ești de un altruism princiar.

Ei te chinuie și tu le sugerezi terapia prin plăcere.

Mă rog, poate că plăcerea n-o fi chiar bilaterală, dar cel puțin boșorogul va avea totuși satisfacția că a stat și el o clipă în preajma unei bunăciuni.

E demnitatea leoaicei...pentru ca suntem in anul cainelui de pământ si eu sunt in zodiacul chinezesc câine! Încerc să împac leul(horoscop european) cu câinele... Si de aceea nu am eu treaba cu stările conflictuale purtate de altii!
  • Like 16
  • Minus 21

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

...

• Like 12
  • Minus 20

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...