vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 26, 2018 😈 12 20
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 26, 2018 vistantric tu pe cine jelesti ? 2
liviu 69 Reputație: 666 Postat Ianuarie 26, 2018 Postat Ianuarie 26, 2018 Ați făcut pișu și pe acest topic al Adinutei! 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 26, 2018 Pix! Prostu-i prost si e redus la functia de roboțel limitat în "chestia" lui...Picon cel mai bun exemplu! Vezi ca intr-o luna, daca continui asa...e necasar sa mai scoți iarasi un text scris de altul in PM si sa dai copy-paste public, ca fiind textul tau! Ok? Sa nu zică lumea vazandu-ți prostia zilnic pe tot forumul...ca n-ai facultăți si esti batut in cap!Ieși fă, prăjto! Ești de un altruism princiar.Ei te chinuie și tu le sugerezi terapia prin plăcere. Mă rog, poate că plăcerea n-o fi chiar bilaterală, dar cel puțin boșorogul va avea totuși satisfacția că a stat și el o clipă în preajma unei bunăciuni.... zise **spam editat**ul. Ia-ți mireasă ziua bună! 2 11
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2018 Pisicuuulleeee...undee eestii tuuuu? :( :(..astia au facut dezastru din forumul asta mamiiiccaaaa. Aooollleeeuuu mmmaaa mmaaaa...cum isi bat astia joc de munculita ta..care ai scris cod cu cod forumul asta ..ca sa fie un loc de spus nadufu pentru curvarii ucenici ca sa se fereasca de rechini si piranha...si acum ei au ajuns la putere si manipuleaza si controleaza tot. Cum isi bat ei joc si fac trafic fals cu clone ..ma maaaa. Si daca ai sti cum iti pun userii de calitate pe fuga cu calomnia si injuriile lor....pai ce sa mai citeasca vizitatorii interesant? ..jigniri ca la usa cortului. Oamenii cu 7 ani de acasa nu mai au curajul sa posteze un topic de calitate...pt ca au luat frica interlopilor care-i ameninta.. Mamicaaaa trezeste.te puiul mamii ca dusmanii nu dorm..posteaza non stop numai porcarii...si toate.s in spatiul tauuuu. E jaleee mmaaareee.Fa ordine si pune la punct pe fiecareeee. Aaaaaooollleeeeuuuu eee jjaaaLleeeee mmaaareeee Ca n-o scris cod da-l in pula mea ... ii 400 de coco un forum d'astia si daca stai doua zile cu ochii beliti in tutoriale il faci, dupa aia il mai mulgi pe parcurs cu ce mai trebe si mai vrei da' functia de baza ii facuta ... am mancat un forum d'astia in tinerete si Motanu' stie Pana una alta sa bagam de sezon pentru Nimfomane.com .... Veeenica pomeniiiire veeenica pomeniiiire, vesnica lui pomenireeee .... Pentru forta dintre picioare si pentru intarirea pulelor noastre Pisicului sa ne rugam. Pentru forta a toata lumea, pentru buna starea fetelor de pe forum și pentru impreunarea tuturor, lui Pisic sa ne rugam. Pentru forumul aceasta si pentru cei ce cu obstinatie, abnegatie si cu frica de Pisic posteaza intransul, Pisicului sa ne rugam. ... Aaaamiiiin !!! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 27, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 27, 2018 Cu nimic..cred ca iti dai seama.observam um fenomen si nu sunt singura observatoare...fiind si eu o spectatoare imi spun parerea..conducerea poate lua in considerare sau nu .."aberatiile mele". Ca e trafic mult si de proasta calitate e un adevar. Daca eram o parte adversa..dusmana..profitam de asta..cum au facut altii...dar eu..am respect pt pisic in primul rand..pt ca l.am perceput din postari ca pe un om bun si foarte permisiv...a lasat pe toata lumea sa faca ce vrea...si..in al doilea rand pt acei useri care doar citesc dar nu scriu niciodata si care se vor plictisi de atatea jigniri si circuri pe care le citesc aici..si se vor duce in alte parti..pe alte site.uri adica. Mi se pare ca s.a ajuns prea departe cu jignirile ,calomnia ,amenintarile fatise..si te rog crede.ma iti spun din propria experienta.(ca politia isi ia de aici unele informatii si stiu sigur ca isi va face "lucrari" din ce citesc pe aici..pentru ca unii sunt prosti de gura..iar pisicul fiind prea permisiv..nu le taie accesul si postarile..si uite cum se duce totul de rapa. Fie vorba intre noi, daca iti spuneam eu cum stau treburile, ai fi zis ca sunt impertinenta si va vreau eu sa-ti dau lectii =)) despre ceea ce tu stii sa faci mai bine ...a mai zis asa una acum vreo 3 ani in urma... Draga mea, nu jelitul tau :D pe aici iti va aduce profit (pentru ca noi doua stim bine ca este un business pentru noi) ci atitudinea pe care o ai fata de "nevoile primare" ale posesorilor de pula.In alta ordine de idei, e bine sa-i ignori pe prosti, indiferent ca sunt femei sau barbati, pentru ca altfel nu vei face decat sa te enervezi degeaba in incercarea ta de a le arata ca ceea ce ei cred ca fac bine nu e chiar bine.Nu vei face decat sa le hranesti lor prostia si incapacitatea de a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva.Treaba ta e sa-ti stabilesti prioritatile, sa-ti atingi targetul propus si sa-ti vezi linistita de viata :D fara complicatii inutile.Dar de ce sa-i ignori cand si prostii au dreptul la partea lor de bine?...Binele lor e chiar foarte simplu, ei vor să fie mulțumiți de iluzia lor dar au impresia ca nu au loc de tine in acel spațiu iluzoric mai ales când le spui ca sunt limitați si le arăți tu cat de mare esti, se simt înghițiți cu tot cu spatiul lor ce-l poarta ca o comoara...de toată măreția ta care pare că nu se mai sfârșește, îi inebunesti la propriu! Si-apoi ne plângem că nebunia lor e o boală care riscă să se transmită...si indicat e sa-i ignorăm! Un cerc vicios al vieții care in mod sigur nu de un om prost a fost creat, ci e practic produsul plictiselii noastre, a acestora...cărora inteligența li se pare un obiectiv atins si patentat, si in drepturi depline!In concluzie, adevăratele complicații nu-s astea ce le ziceți voi...daca sa ignori sau nu un prost! Deocamdată omenirea pare sa declare ca are doar două opțiuni intre care sa fluctueze-ține prostii ocupati cat cei inteligent crează o lume mai bună... 9 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Vai de nebunia ta si de minciunile tale , Vistantric !In disputa cu multi si mai ales cu angoasele tale deviante.Vincit qui se vincit !
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Vai de nebunia ta si de minciunile tale , Vistantric !In disputa cu multi si mai ales cu angoasele tale deviante.Vincit qui se vincit !si tu esti unul dintre diversionisti..asa ca sa stie lumea 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Adina pe cine jelesti ?Forumul il jelesc..si directia in care el se duce. 5 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 vistantric tu pe cine jelesti ? pe ea insăși. 103
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2018 pe ea insăși.Cum?Vrei tu sa-mi povestesti iarăsi? 😅Fâțâito! 11 23
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2018 Postat Ianuarie 28, 2018 Cum?Vrei tu sa-mi povestesti iarăsi? Fâțâito!Esti o ipocrita! 108
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2018 si tu esti unul dintre diversionisti..asa ca sa stie lumeaAcesta nu poate face mare lucru, abia avea o redresare si el un pic si iarăsi il văd că se duce vertiginos in jos...doar din cauza unui cuvant de lauda din partea mea. Tre' să se duca la logoped si punct, aceasta-i concluzia! 11 23
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2018 Esti o ipocrita!Când si încă o dată te intreb...CUM! 😈 10 23
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2018 Vorbim de actiuni ce recurg din firea mea complexa si incomensurabila! Da? 😠10 23
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2018 Postat Ianuarie 28, 2018 Când si încă o dată te intreb...CUM! plm.. esti naturala.. nu cred ca ai urmat niste pasi in a deveni ipocrita. Asta esti tu. Unele se nasc fara caracter ;) 107
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2018 Postat Ianuarie 28, 2018 Vorbim de actiuni ce recurg din firea mea complexa si incomensurabila! Da? tu , prea mult te lauzi singura. Uneori poate ai cu ce, dar nu e cazul laOrice replica sa aberezi incontinuu . Poti sa te lauzi ca scrii corect gramatical. Ca scrii fraze lungi si ai rabdare sa le compui .Da in rest? Sa ai parul ciuntit si ars si tu sa spui ca el straluceste in razele soarelui si ca e fin si moale.Plm... ori esti nevasta lu Eminescu? Da ala nu prea abera. el facea metafore. Tu inventii. Esti un fel de Einstein al literaturii si filosofiei - varianta SF. Logic. 108
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2018 plm.. esti naturala.. nu cred ca ai urmat niste pasi in a deveni ipocrita. Asta esti tu. Unele se nasc fara caracter ;)Cum naiba sa pierzi asa ceva din vedere ca fotograf sau măcar sa ai pretenții de asa ceva?!! 😕Te rog eu spune-i sa nu mai repete aceasta greseala ca mor... 9 23
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Ianuarie 28, 2018 tu , prea mult te lauzi singura. Uneori poate ai cu ce, dar nu e cazul laOrice replica sa aberezi incontinuu . Poti sa te lauzi ca scrii corect gramatical. Ca scrii fraze lungi si ai rabdare sa le compui .Da in rest? Sa ai parul ciuntit si ars si tu sa spui ca el straluceste in razele soarelui si ca e fin si moale.Plm... ori esti nevasta lu Eminescu? Da ala nu prea abera. el facea metafore. Tu inventii. Esti un fel de Einstein al literaturii si filosofiei - varianta SF. Logic.Dragă...Voi confundați ceea ce mi-e mie cu defectele voastre? Si-apoi vă mai mirați de ce sunteți trasi de urechi!... Stupiditatea a ajuns la cea mai înaltă formă a sa, e clar! 9 23
javra ta Reputație: 1 Postat Ianuarie 28, 2018 Postat Ianuarie 28, 2018 Pisicuuulleeee...undee eestii tuuuu? :( :(..astia au facut dezastru din forumul asta mamiiiccaaaa. Aooollleeeuuu mmmaaa mmaaaa...cum isi bat astia joc de munculita ta..care ai scris cod cu cod forumul asta ..ca sa fie un loc de spus nadufu pentru curvarii ucenici ca sa se fereasca de rechini si piranha...si acum ei au ajuns la putere si manipuleaza si controleaza tot. Cum isi bat ei joc si fac trafic fals cu clone ..ma maaaa. Si daca ai sti cum iti pun userii de calitate pe fuga cu calomnia si injuriile lor....pai ce sa mai citeasca vizitatorii interesant? ..jigniri ca la usa cortului. Oamenii cu 7 ani de acasa nu mai au curajul sa posteze un topic de calitate...pt ca au luat frica interlopilor care-i ameninta.. Mamicaaaa trezeste.te puiul mamii ca dusmanii nu dorm..posteaza non stop numai porcarii...si toate.s in spatiul tauuuu. E jaleee mmaaareee.Fa ordine si pune la punct pe fiecareeee. Aaaaaooollleeeeuuuu eee jjaaaLleeeee mmaaareeeeAdina esti ok ? Cum merge treaba ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2018 Postat Ianuarie 28, 2018 Vorbim de actiuni ce recurg din firea mea complexa si incomensurabila! Da? Ham Ham :)))))))))))))))))))))https://i1.wp.com/www.cronicipebune.ro/wp-content/uploads/2015/11/65SSS.jpg?ssl=1 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 28, 2018 Forumul il jelesc..si directia in care el se duce.Jelești ”concurența” ?
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 28, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 28, 2018 Ham Ham :)))))))))))))))))))))https://i1.wp.com/www.cronicipebune.ro/wp-content/uploads/2015/11/65SSS.jpg?ssl=1=)))))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum