picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2013 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2013 Corect grait-ai" nene" @ovii ! Chapeau !
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Postat Februarie 10, 2013 Salut, am si eu o curiozitate, voi ce va doriti de la viata? ce vrei sa faceti si in principiul care sunt scopurile voastre pe lumea asta.Eu de exemplu am 25 de ani si simt ca m-am blocat, ca n-am nici o directie, nici o idee de ce vreau sa fac , nimic absolut nimic.Poate ca trec eu printr-o pasa proasta, desi nu au fost evenimente recente care sa ma afecteze.In fine, sunt curios de voi ce scopuri aveti, ca la mine e ceata totala M-am blocat si eu de cateva ori...Prima data in jurul varstei de 18 ani m-am intrebat in ce directie sa o iau si ce sa fac...Am rezolvat cumva si mi-am luat un catel. La momentul respectiv a fost cea mai buna decizie. Pe la 25 de ani ,adica exact varsta ta bambuchaa, am realizat ca mi s-a terminat perioada copilariei si sunt major (consideram ca am 18 ani, daca e sa scadem cei 7 ani de acasa)...Altii nu au crezut in mine, cu exceptia unei persoane, si in 2 ani am realizat ceea ce mi-am propus...Au mai trecut putini ani si deja imi spuneam dupa fiecare aniversare ca nu imbatranesc, devin mai pretios....Toate bune si frumoase, pana anul trecut, care a fost cel mai nasol moment al meu, nu stiam ce sa fac, ce-i cu mine....Acum am realizat ca toti imbatranim si nu e nimeni mai pretios decat un copil. Asta imi lipsea/lipseste mie. Ar fi cea mai buna decizie/realizare ever. @BamBoo, Daca ma intrebi si vrei ceva scurt , iti raspund asa : sanatate, catel, pe cineva de incredere, tupeu, copil, tot sanatate, alt copil.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum