Sari la conținut

148 de clone și marionete

rinan

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Văd că s-au retras toți pipiliconii.

Au o întrunire extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi.

Bineînțeles că protocolul întrunirilor tovărășești fa fi respectat cu sfințenie.

http://nimfomane.com/forum/topic/68314-pe-lungi-medii-%C8%99i-scurte/page-24?do=findComment&comment=3331108

Mă retrag și eu, la treburile mele.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Am mai găsit niște

Chestia asta ține-o bine minte, că o să te lovească în meclă foarte curînd.

Arată-mi unde am zis că vis a spus-o la mișto.

Adică? Se vrea a fi o amenințare? Asta îți mai lipsește, pe lângă întreținerea de relații sexuale cu **spam editat**e, ca să fie pârnaia sigură!

Ia-ți mireasă ziua bună ... :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Văd că s-au retras toți pipiliconii.

Au o întrunire extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi.

Bineînțeles că protocolul întrunirilor tovărășești fa fi respectat cu sfințenie.

http://nimfomane.com/forum/topic/68314-pe-lungi-medii-%C8%99i-scurte/page-24?do=findComment&comment=3331108

Mă retrag și eu, la treburile mele.

Retrage-te bă ... în celulă! Ce lula mea! :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Cei 148 enoriasi sunt, eminamente, niste izmanari, care au fost pacaliti de vreo curva sau li s-a sters recenzia, pai cum :) mea, asa ceva, doar sta toata prostitutia in recenzia lor, asa-i, ba viezuremanz?

Distrusi mai sunteti, latrai de serviciu pentru unele curve si pekineze pentru altele.

Cei mai simpatici, picon si pipilica, aliteratie a pisatului, ieri unul era lumpen analfabet si tomberon de Gara de Nord, celalalt un picoanal straponizat si mosneag limbist, azi sunt ambii limburici anali modificati genetic, :).

• Minus 2
Link spre comentariu

Cei 148 enoriasi sunt, eminamente, niste izmanari, care au fost pacaliti de vreo curva sau li s-a sters recenzia, pai cum :) mea, asa ceva, doar sta toata prostitutia in recenzia lor, asa-i, ba viezuremanz?

Distrusi mai sunteti, latrai de serviciu pentru unele curve si pekineze pentru altele.

Cei mai simpatici, picon si pipilica, aliteratie a pisatului, ieri unul era lumpen analfabet si tomberon de Gara de Nord, celalalt un picoanal straponizat si mosneag limbist, azi sunt ambii limburici anali modificati genetic, :).

Tu ai rămas același mahalagiu di mierda! Nici măcar simpatic.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Eu pun pariu ca, daca fata asta si-ar pune fundul la mezat pe maxim 250 RON, pragul critic al izmanarilor, ati astepta cu saptamanile la ea, precum fraerica pusteleu.

Ce zic, ati da cu minus la ordinele ei, in timp ce asteptati, ca niste catzelusi, precum fraerica pusteleu.

Mai usor cu pianul pe scari.

Tu cand ai de gand sa faci o vizita la psihiatru ?!

#Corneliu+Cristina=Love

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...