rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Am mai identificat cîțiva sclaveți pipilicești: harvey specter, crowly, vladimir putin, frumuzache Ultimul e „însărcinat” cu kitsch-urile. 2 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Văd că s-au retras toți pipiliconii.Au o întrunire extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi. Bineînțeles că protocolul întrunirilor tovărășești fa fi respectat cu sfințenie.http://nimfomane.com/forum/topic/68314-pe-lungi-medii-%C8%99i-scurte/page-24?do=findComment&comment=3331108 Mă retrag și eu, la treburile mele. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Am mai găsit niște Chestia asta ține-o bine minte, că o să te lovească în meclă foarte curînd. Arată-mi unde am zis că vis a spus-o la mișto.Adică? Se vrea a fi o amenințare? Asta îți mai lipsește, pe lângă întreținerea de relații sexuale cu **spam editat**e, ca să fie pârnaia sigură!Ia-ți mireasă ziua bună ... :laugh2 2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 Văd că s-au retras toți pipiliconii.Au o întrunire extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi. Bineînțeles că protocolul întrunirilor tovărășești fa fi respectat cu sfințenie.http://nimfomane.com/forum/topic/68314-pe-lungi-medii-%C8%99i-scurte/page-24?do=findComment&comment=3331108 Mă retrag și eu, la treburile mele.Retrage-te bă ... în celulă! Ce lula mea! :laugh2 1 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Cei 148 enoriasi sunt, eminamente, niste izmanari, care au fost pacaliti de vreo curva sau li s-a sters recenzia, pai cum :) mea, asa ceva, doar sta toata prostitutia in recenzia lor, asa-i, ba viezuremanz? Distrusi mai sunteti, latrai de serviciu pentru unele curve si pekineze pentru altele. Cei mai simpatici, picon si pipilica, aliteratie a pisatului, ieri unul era lumpen analfabet si tomberon de Gara de Nord, celalalt un picoanal straponizat si mosneag limbist, azi sunt ambii limburici anali modificati genetic, :). 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 iubi , suna-ma sa-ti spun ceva cand esti libera! :laugh2 ce ai facut ... fataaaaa??? :slap2 2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Cei 148 enoriasi sunt, eminamente, niste izmanari, care au fost pacaliti de vreo curva sau li s-a sters recenzia, pai cum :) mea, asa ceva, doar sta toata prostitutia in recenzia lor, asa-i, ba viezuremanz? Distrusi mai sunteti, latrai de serviciu pentru unele curve si pekineze pentru altele. Cei mai simpatici, picon si pipilica, aliteratie a pisatului, ieri unul era lumpen analfabet si tomberon de Gara de Nord, celalalt un picoanal straponizat si mosneag limbist, azi sunt ambii limburici anali modificati genetic, :).Tu ai rămas același mahalagiu di mierda! Nici măcar simpatic. 2 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 :laugh2 ce ai facut ... fataaaaa??? :slap2Era evident, insa e mai amuzant, cand se dau de gol ele singure. Inteligenta lor(+ a pestilor, pardon, iuby) echivalenta cu zero. 1 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Tu ai rămas același mahalagiu di mierda! Nici măcar simpatic.Lingi, unde ai scuipat. Continua-ti marsul triumfal. 2 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Asta este marea frumusete pe care o divinizezi de 4 ani??Sa-ti iau fata in pula de distrus psihic.Săraca fată ce a fost în capul ei ? S-a mutilat pe viață. 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Eu pun pariu ca, daca fata asta si-ar pune fundul la mezat pe maxim 250 RON, pragul critic al izmanarilor, ati astepta cu saptamanile la ea, precum fraerica pusteleu. Ce zic, ati da cu minus la ordinele ei, in timp ce asteptati, ca niste catzelusi, precum fraerica pusteleu. Mai usor cu pianul pe scari. 2 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Eu pun pariu ca, daca fata asta si-ar pune fundul la mezat pe maxim 250 RON, pragul critic al izmanarilor, ati astepta cu saptamanile la ea, precum fraerica pusteleu. Ce zic, ati da cu minus la ordinele ei, in timp ce asteptati, ca niste catzelusi, precum fraerica pusteleu. Mai usor cu pianul pe scari.Tu cand ai de gand sa faci o vizita la psihiatru ?! #Corneliu+Cristina=Love 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Tu cand ai de gand sa faci o vizita la psihiatru ?! #Corneliu+Cristina=Love https://i.imgur.com/ZSbQ7lT.gif 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Lingi, unde ai scuipat.Continua-ti marsul triumfal.Urinez cu jet pe mecla ta. Apoi scuip. De lins, să te lingă cine nu a înghițit. 1 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Urinez cu jet pe mecla ta. Apoi scuip. De lins, să te lingă cine nu a înghițit.:) Cred ca s-au pisat pe chelia ta. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 :)Cred ca s-au pisat pe chelia ta.Mai bine înghițea! 1 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Mai bine înghițea!Cine, bre? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Cine, bre?Cine trebuie, bre. 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Cine trebuie, bre.Cheliosu'? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Cheliosu'?Paletista. 1 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Paletista.Da. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Da.Da. Să-ți trăiască, dacă nu a înghițit când trebuia! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Asta este marea frumusete pe care o divinizezi de 4 ani??Sa-ti iau fata in pula de distrus psihic.Cine este aratarea? :no2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Da. Să-ți trăiască, dacă nu a înghițit când trebuia!A plecat si s-a pisat pe tine. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 A plecat si s-a pisat pe mine.Știm! Toți se pișe pe tine. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum