Sari la conținut

Vîrsta, Legea și Morala

rinan

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Pentru mulți dintre noi faptul că există mai multe vîrste nu e o noutate.

Există, mai întîi, vîrsta legală sau civilă, cea trecută în acte. De asta știm toți.

Sigur că, întrebate, fetele îți spun o vîrstă, dar din experiență știu că rareori sunt sincere. (Din varii motive și interese, pe care nu le discut aici.)

Dar există și vîrsta fiziologică sau biologică. Asta e vîrsta pe care o estimezi la o persoană, cînd nu îi știi vîrsta legală. Ea depinde de mai mulți factori (alimentație, sănătate, stres...) dar în principal depinde de zestrea genetică și de uzura specifică ocupației de bază.

(Apropo, fetelor, ocupația voastră e de mare uzură. Vă uzați mai repede decît civilele.)

Și mai e vîrsta mentală, pe care o estimezi în urma interacțiunii cu subiectul. Adică, vezi cît îl duce mintea.

(Spre exemplu, ca vîrstă mentală pipiliconii sunt **spam editat**, împrăștiați de la adolescenți pînă la sugari.

A tunat și i-a adunat pe toți sub sutana soioasă a lui Popa Pișăciosu.)

Rareori toate aceste vîrste coincid la o persoană. De regulă sunt decalaje între ele, uneori mari.

În acest sens am să dau cîteva exemple.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Deci, asa arata niste femei: 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/42/9e/4e/429e4ea2c9031955018fd0ce409354d5.jpg  https://pbs.twimg.com/media/B7lPFeIIIAEA1US.jpg     http://i.imgur.com/Jn70w.jpghttp://i.imgur.com/cTV6H.jpg

"ocupația voastră e de mare uzură. Vă uzați mai repede decît civilele.": da, sa stii ca program de munca, la scarbici, pe 250euro, e muuult mai relaxant decat sa faci banii astia intr-o zi, facand sex... si razand de niste fraieri care platesc 1/4 din venitul lor amarat pe 1 ora din care nu inteleg nimic  :laugh2 . Si omul s-a nascut sa invarta hartii, sa stea 12 ore cu curul pe scaun si sa faca activitati carora nu le pricepe sensul, nu sa bata si sa futa ca masina de cusut (vorba intelepciunii populare). Si bataie de la "iubi" isi iau toate categoriile, iti dai seama... Ca aia e Romania/Lumea a Treia, daca nu le bate, nu le iubeste si n-are credibilitate aia cu 'intemeierea unei familii", "sa facem copil", toate mizeriile genului. Bine, boracii nostri sunt inca simpatici: nu le dau foc prea des, nu le dizolva de vii in acid si doar rareori la cos gura (si alte orificii) cu sarma sau guta... sau cel putin nu am aflat eu noile tendinte, mai stii.  :no2 

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Pentru mulți dintre noi faptul că există mai multe vîrste nu e o noutate.

Există, mai întîi, vîrsta legală sau civilă, cea trecută în acte. De asta știm toți.

Sigur că, întrebate, fetele îți spun o vîrstă, dar din experiență știu că rareori sunt sincere. (Din varii motive și interese, pe care nu le discut aici.)

Dar există și vîrsta fiziologică sau biologică. Asta e vîrsta pe care o estimezi la o persoană, cînd nu îi știi vîrsta legală. Ea depinde de mai mulți factori (alimentație, sănătate, stres...) dar în principal depinde de zestrea genetică și de uzura specifică ocupației de bază.

(Apropo, fetelor, ocupația voastră e de mare uzură. Vă uzați mai repede decît civilele.)

Și mai e vîrsta mentală, pe care o estimezi în urma interacțiunii cu subiectul. Adică, vezi cît îl duce mintea.

(Spre exemplu, ca vîrstă mentală pipiliconii sunt **spam editat**, împrăștiați de la adolescenți pînă la sugari.

A tunat și i-a adunat pe toți sub sutana soioasă a lui Popa Pișăciosu.)

Rareori toate aceste vîrste coincid la o persoană. De regulă sunt decalaje între ele, uneori mari.

În acest sens am să dau cîteva exemple.

În concluzie, păpușoaica avea, sau nu, varsta legală sau civilă? Ți-a cam intrat morcovu' în cur, este? Scuze, explicații peste explicații, glosse pe aceeași temă...doar-doar oi scăpa din gura membrilor. Nu asta ar trebui să te îngrijoreze cel mai mult.
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Deci, asa arata niste femei:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/42/9e/4e/429e4ea2c9031955018fd0ce409354d5.jpghttps://pbs.twimg.com/media/B7lPFeIIIAEA1US.jpghttp://i.imgur.com/Jn70w.jpghttp://i.imgur.com/cTV6H.jpg

"ocupația voastră e de mare uzură. Vă uzați mai repede decît civilele.": da, sa stii ca program de munca, la scarbici, pe 250euro, e muuult mai relaxant decat sa faci banii astia intr-o zi, facand sex... si razand de niste fraieri care platesc 1/4 din venitul lor amarat pe 1 ora din care nu inteleg nimic :laugh2 . Si omul s-a nascut sa invarta hartii, sa stea 12 ore cu curul pe scaun si sa faca activitati carora nu le pricepe sensul, nu sa bata si sa futa ca masina de cusut (vorba intelepciunii populare). Si bataie de la "iubi" isi iau toate categoriile, iti dai seama... Ca aia e Romania/Lumea a Treia, daca nu le bate, nu le iubeste si n-are credibilitate aia cu 'intemeierea unei familii", "sa facem copil", toate mizeriile genului. Bine, boracii nostri sunt inca simpatici: nu le dau foc prea des, nu le dizolva de vii in acid si doar rareori la cos gura (si alte orificii) cu sarma sau guta... sau cel putin nu am aflat eu noile tendinte, mai stii. :no2

Exagerezi!

Eu arat că una de 35 și mă simt că una de 20 :p

Unde-i uzura? Normala nu sunt pt că dacă eram clar mă mulțumeam cu ... nimic

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Ai aici, in persoana mea, un exemplu de decalaj de varsta mentala. :P

Cred ca m-am oprit undeva pe la 14 ani :D

Depinde doar de tine sa salti urgent la 30 :)

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Actul sexual intinereste dacă ai o minte antrenată si esti deschis ca om! 😀

• Like 11
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

am ajuns sa ne fie frica si sa futem... asta e ultimul pas. de aici inainte sinuciderea este solutia ceavmai buna.

Pentru ce toate acestea? Parcă sunteți mai blazați decat noi, am impresia...
  • Like 10
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Depinde doar de tine sa salti urgent la 30 :)

E prea atent la detalii...asa pare, dar acest fapt ar putea sa fiu un atu! Din detalii descoperim reperele pentru a face un salt si chiar il facem mult mai mare decat altii care stau sa-si netezeasca drumul.

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Asta chiar imi place maxim :)

Nah , ca le mai si nimerești... ;)

Oricand vreau eu...si numai eu, in toate! 😈
  • Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

... vezi ca poti sa "ai cuvintele la tine" si sa scoti o idee buna in cuvinte putine.  :clapp

Pfoai, serios ca nu vedeam dar simteam zilnic că ceva-n străfunduri mă apasă cu o forță uimitoare...Si-asta-i nu-i nimic, e doar citatul de sub titlul unui capitol!

• Like 10
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Era "netrasă". Se mai întâmplă. :laugh2

Faci confuzie cu tine...si ti se întâmplă cam des. Vezi sa nu ajungi in punctul acela critic in care o sa ma vezi ca o holograma si-o sa imbratisezi pereții. Ideea e ca voi drogatii, după ce pierdeți efectul nu stiti ce ati facut de la A la B si nu stiti sa recreati o experiență. Mai simplu spus...rămâneți prosti in continuare, pentru ca drogurile crează doar o simulare, nu cunoasteti parcursul făcut in mintea voastră si nici sa aveti habar de-o continuare...a informației.

Asta ia-o asa pentru ca imi aduci mereu aceste presupuse tampenii despre mine...cu droguri, ai zis despre băutură o perioadă de asemenea si silabisesti comenzi ca un om bolnav aflat pe patul de moarte.

Despre sex nu vb. cu tine că la partea asta a cunoasterii te consider, in urma observatiilor mele facute de pe forum...un neinteresant si-un dobitoc.

Plusurile le poți tine pentru mata.

• Like 10
  • Minus 16
Link spre comentariu

Faci confuzie cu tine...si ti se întâmplă cam des. Vezi sa nu ajungi in punctul acela critic in care o sa ma vezi ca o holograma si-o sa imbratisezi pereții. Ideea e ca voi drogatii, după ce pierdeți efectul nu stiti ce ati facut de la A la B si nu stiti sa recreati o experiență. Mai simplu spus...rămâneți prosti in continuare, pentru ca drogurile crează doar o simulare, nu cunoasteti parcursul făcut in mintea voastră si nici sa aveti habar de-o continuare...a informației.

Asta ia-o asa pentru ca imi aduci mereu aceste presupuse tampenii despre mine...cu droguri, ai zis despre băutură o perioadă de asemenea si silabisesti comenzi ca un om bolnav aflat pe patul de moarte.

Despre sex nu vb. cu tine că la partea asta a cunoasterii te consider, in urma observatiilor mele facute de pe forum...un neinteresant si-un dobitoc.

Plusurile le poți tine pentru mata.

Du-te fă și te culcă! 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Du-te fă și te culcă!

Nu cred, ci mai bine ia si te culca tu cu mata...că iarăsi o ti aiurea, dupa mine toată ziua ca un zombie pe forum sa-ti vad eu frustrarea neapărat.
  • Like 10
  • Minus 15
Link spre comentariu

Nu cred, ci mai bine ia si te culca tu cu mata...că iarăsi o ti aiurea, dupa mine toată ziua ca un zombie pe forum sa-ti vad eu frustrarea neapărat.

*  o ții ... fă analfabeta pulii!

• Minus 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

*  o ții ... fă analfabeta pulii!

Nu vreau! Măi cat de prost esti de pici mereu si nu te poți abtine?! 😅
  • Like 9
  • Minus 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...