avpop Reputație: 40328 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Eu te cred că asta ai urmărit, dar tu nu mă crezi că și eu tot așa am vrut. Numai că omul propune și Dumnezeu dispune.Sunt convins că ai avut și tu porția ta de erori **spam editat**e, fără să vrei. Dar pe ale mele tu le decretezi voite, ceea ce e mai mult decît o minciună, e o calomnie.Nu că m-aș mira, că ești hîrșit în Arta Calomniei. Și vestit. Vezi, asta e diferența dintre un neam prost și un păcătos onest.Eu am vrut doar sa-ti scot basinile din cap,de mare intelectual cu valori morale deosebite.Esti doar un partar flausat care iti cauti iubita printre prestatoarele de sex pe bani. 17 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Vă las cu iluziile voastre prostești, pipiliconilor. Iar celorlalți,Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, la bună vedere.O să ne mai citim... cîndva. 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Vă las cu iluziile voastre prostești, pipiliconilor. Iar celorlalți,Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, la bună vedere.O să ne mai citim... cîndva.N-ai crezut cand ti-am spus ca ai sa pleci sa propovăduiești Evanghelia dupa Pipilica pe alte meleaguri. :popeAi sa te intorci dupa 6 luni ca discipol al meu 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Vă las cu iluziile voastre prostești, pipiliconilor. Iar celorlalți,Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, la bună vedere.O să ne mai citim... cîndva.Vaya con Dios!! PENALULE! 1 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Februarie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Februarie 2, 2018 Mai asteapta putin , Lisandrule , ca te pun rujatii "ministru culturii" printre "enoriasi" , ca ai un deosebit elan muncitoresc , tu fiind si un adevarat posesor de fusta cand vine vorba de capitolul acela intitualat "Lingerism" . Pana atunci da-te pe silent si Pofta Buna ! ...sau aplica metoda tarcovnicului care a fugit cu lumanarea in toiul procesiunii ....in cur.Chiar ești penibil analfabetule!! În 2017, te-ai umplut de căcat, se pare că în 2018 vrei sa nu mai scoți capul din el! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum