picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Nu vreau! Măi cat de prost esti de pici mereu si nu te poți abtine?! Analfabeto, marș în p.m. și nu te mai ține de coaiele mele, că nu te fut, îmi trimit șoferul!Eu nu fut babe drogate și cu mintea vraiște, cu țâțe de tot râsul și care, ca să fie tacâmul complet, mai face și neprotejat. Așa că, jet! 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Siana nefiind o baba de 45 de ani si marea ta iubire, dupa cum se afirma pe forum, de catre oameni bine informati. That seems legit. 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 27, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Analfabeto, marș în p.m. și nu te mai ține de coaiele mele, că nu te fut, îmi trimit șoferul!Eu nu fut babe drogate și cu mintea vraiște, cu țâțe de tot râsul și care, ca să fie tacâmul complet, mai face și neprotejat. Așa că, jet!Hm, ce golan tâmpit esti...si care chipurile imi faci mie corecturi de ortografie...Ti-am dictat bine comportamentul si vad ca esti multumit de noul statut! 😈 10 16 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Ianuarie 27, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Siana nefiind o baba de 45 de ani si marea ta iubire, dupa cum se afirma pe forum, de catre oameni bine informati.That seems legit.Eu sunt abia la inceputul bătrîneții preconizate de Picon, am doar 35 de ani...Si tinand cont de noile descoperiri ale stiintei că speranța de viața ni s-a mărit si batranetiile incep in mod real mult mai târziu...se simte intr-adevăr in mod real prin trecerea accelerată a timpului, de care am auzit mulți oameni ca se vaita de ceva ani deja si tind sa confirm teoriile stiintei, decat sa iau in seama ce crede Picon. 10 16 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Exagerezi! Eu arat că una de 35 și mă simt că una de 20 :P Unde-i uzura? Normala nu sunt pt că dacă eram clar mă mulțumeam cu ... nimicStiam eu de ce te iubesc. :gifs_ojos Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Ianuarie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Stiam eu de ce te iubesc. :gifs_ojosMare mincinos ești!!!! Poate că mă apreciezi, adulezi, venerezi :p , pula motanului, cata'ti pe altcineva sa iubești :p 2 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Mare mincinos ești!!!! Poate că mă apreciezi, adulezi, venerezi :P , pula motanului, cata'ti pe altcineva sa iubești :PTe iubesc si n-ai ce face in privinta asta, nah! :laugh2 Trebuie sa-ti accepti impotenta in acest sens. :icecream Si cu ce te deranjeaza pe tine ca te iubesc si eu (sigur mai ai "victime" la activ)? :kiss2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Siana nefiind o baba de 45 de ani si marea ta iubire, dupa cum se afirma pe forum, de catre oameni bine informati. That seems legit.Ca o veritabilă țață, te iei după bârfe. Vai de :) ta! 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Ca o veritabilă țață, te iei după bârfe. Vai de :) ta!Nu stiu, Gogule.Asa spune pretinu' tau, pipilica. 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 rinan, esti prost! Cine se scuza, se acuza! Besi in pula calului de handicapat! 2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Mihai Ghiocel este **spam editat**. **spam editat**ii contraataca cu minusuri... :no2 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Tanya The Ring N-are rost să dau link către ea. Știm cu toții despre cine e vorba.Am zis, de cîteva ori deja, că am cunoscut-o și eu... în profunzime. Ea mi-a zis că are 19 ani și am crezut-o. Asta ar fi vîrsta ei legală.Dar o credeam și dacă mi-ar fi zis că are 17 ani. Mie așa îmi părea. Asta e vîrsta ei fiziologică.Pielea ei fină, sînii plini și semeți, fața ei radioasă, tenul ei sănătos, sunt ale unei puștoaice de liceu.Și peste un an, și peste doi, tot **spam editat**ă o să-mi pară, ca aspect. Cît despre vîrsta ei mintală... e peste vîrsta legală, cu cel puțin un an. Deci,Cînd am discutat cu ea - mie îmi părea majoră.Cînd m-am futut cu ea - mie îmi părea **spam editat**ă. 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Tanya The Ring N-are rost să dau link către ea. Știm cu toții despre cine e vorba.Am zis, de cîteva ori deja, că am cunoscut-o și eu... în profunzime. Ea mi-a zis că are 19 ani și am crezut-o. Asta ar fi vîrsta ei legală.Dar o credeam și dacă mi-ar fi zis că are 17 ani. Mie așa îmi părea. Asta e vîrsta ei fiziologică.Pielea ei fină, sînii plini și semeți, fața ei radioasă, tenul ei sănătos, sunt ale unei puștoaice de liceu.Și peste un an, și peste doi, tot **spam editat**ă o să-mi pară, ca aspect. Cît despre vîrsta ei mintală... e peste vîrsta legală, cu cel puțin un an. Deci,Cînd am discutat cu ea - mie îmi părea majoră.Cînd m-am futut cu ea - mie îmi părea **spam editat**ă.Ciumpalacule,aspectul penal nu ne interesează pe noi,ci arfele de gaozar ambulant.1. Te dai mare intelectual cu facultatea de sport.2. Te rupi in basini ca arunci cu sute de euro la prostituate dar ai masina de 500 euro.3.Ai 40 de ani si te-ai indragostit ca un adolescent de o prostituata de 17 ani4. Esti un fel de pielea pulii care n-ai realizat nimic in viata dar dai altora lectii de viata. 16 1 Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 https://media.giphy.com/media/5VKbvrjxpVJCM/giphy.gif 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Tanya The Ring N-are rost să dau link către ea. Știm cu toții despre cine e vorba.Am zis, de cîteva ori deja, că am cunoscut-o și eu... în profunzime. Ea mi-a zis că are 19 ani și am crezut-o. Asta ar fi vîrsta ei legală.Dar o credeam și dacă mi-ar fi zis că are 17 ani. Mie așa îmi părea. Asta e vîrsta ei fiziologică.Pielea ei fină, sînii plini și semeți, fața ei radioasă, tenul ei sănătos, sunt ale unei puștoaice de liceu.Și peste un an, și peste doi, tot **spam editat**ă o să-mi pară, ca aspect. Cît despre vîrsta ei mintală... e peste vîrsta legală, cu cel puțin un an. Deci,Cînd am discutat cu ea - mie îmi părea majoră.Cînd m-am futut cu ea - mie îmi părea **spam editat**ă.Așa, bă, justifică-te, explică-te, încearcă să-ți găsești circumstanțe atenuante! Ți-a intrat frica în oase, este? Ești în vrie, nemernicule! 1 11 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Pai futu-le mortii lor de nesimtiti si agenturili externe.... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Tanya The Ring N-are rost să dau link către ea. Știm cu toții despre cine e vorba.Am zis, de cîteva ori deja, că am cunoscut-o și eu... în profunzime. Ea mi-a zis că are 19 ani și am crezut-o. Asta ar fi vîrsta ei legală.Dar o credeam și dacă mi-ar fi zis că are 17 ani. Mie așa îmi părea. Asta e vîrsta ei fiziologică.Pielea ei fină, sînii plini și semeți, fața ei radioasă, tenul ei sănătos, sunt ale unei puștoaice de liceu.Și peste un an, și peste doi, tot **spam editat**ă o să-mi pară, ca aspect. Cît despre vîrsta ei mintală... e peste vîrsta legală, cu cel puțin un an. Deci,Cînd am discutat cu ea - mie îmi părea majoră.Cînd m-am futut cu ea - mie îmi părea **spam editat**ă.Adică ma futeam prost ? 26 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Adică ma futeam prost ?Lasă-l! 11 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Mi-aș fi dorit sa ma vezi pe la 15-16-17 cu acneea aia =)) Vezi ca intr-o recenzie mi-a zis unu ca una de 40 și ceva de ani are pielea mai faina ca mine =)) Știam eu ca zice de ciuda =)) 25 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 thering, iesi acasa :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 thering, iesi acasa :laugh2Lasă-ma bă împace =)) 24 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Nu esti de lasat, ca te-as lasa :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Lasă-l!Trebuie sa primesc niște răspunsuri , fierb 24 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Nu esti de lasat, ca te-as lasa :)Tu ce vrei sa spui cu asta ? =)) 24 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 vezi ca stii :) Intreaba-l pe picon ce vreau sa spun :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum