Sari la conținut

Unde vor să ne ducă

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Nu contează, pastreaza-ți cosmarurile pentru tine si nu mai încerca sa stai la glume cu mine...

Ce fata de proasta ai , fără caterinca , are dreptate Picon , ai așa o fata de Tâmpa ...
  • Like 25
Link spre comentariu
Vizitator

macar ea are o fatza..si isi asuma..altele n-au nici o fatza..si se dau ce nu sunt din umbra anonimatului..atitudine de oameni cu scaun la cap,maturi,adevarati stalpi ai societatii. :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

macar ea are o fatza..si isi asuma..altele n-au nici o fatza..si se dau ce nu sunt din umbra anonimatului..atitudine de oameni cu scaun la cap,maturi,adevarati stalpi ai societatii. :)

Este frumos sa te arate lumea pe strada cu degetul zicând Uite-o pe prostituata aia ‍♀‍♀‍♀

Foarte frumos ce sa zic.

Nici nu am pretenții mai mari.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Este frumos sa te arate lumea pe strada cu degetul zicând Uite-o pe prostituata aia ‍♀‍♀‍♀

Foarte frumos ce sa zic.

Pun pariu că din lumea aia sunt doar cei care te fut si nu cei care nu sunt interesati sa afle ceva jenant despre tine? Dar la cum te porti...cine stie ce gen de oameni cunosti tu!
  • Like 7
  • Minus 13
Link spre comentariu
Vizitator

Ooo da , adevărat .

Se găsește un psihopat sa va tragă pozele la imprimanta și sa le lipească pe toți stâlpii școlilor , nu doar ca le vor vedea copii vostrii , dar și profesorii si restul lumii

Adevărat , asta înseamnă de fapt sa fi “un stâlp al societății” , sau mai degrabă “ pe stâlpul societății “

=))

• Like 27
Link spre comentariu
Vizitator

Foarte frumos ce sa zic.

Crezi ca daca nu ai poze cu fata nu te arata?. Vine cineva gen..la programare..nu ramane ca a primit un telefon..si deja te stie si te poate recunoaste si te poate arata cu degetul desi nici macar nu a existat contact intim. 

Asumarea e o conditie a maturitatii. Asta sunt si asa ma cheama. 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Ooo da , adevărat .

Se găsește un psihopat sa va tragă pozele la imprimanta și sa le lipească pe toți stâlpii școlilor , nu doar ca le vor vedea copii vostrii , dar și profesorii si restul lumii

Adevărat , asta înseamnă de fapt sa fi “un stâlp al societății” , sau mai degrabă “ pe stâlpul societății “

=))

Vezi cum e gandirea ipocrita a romanului..:)

Nu stiu altii..dar eu nu sunt atat de mica sa ma pot ascunde dupa degete. 

Pentru unii inca sunt importante aparentele. Sa salvam aparentele.

• Like 1
Link spre comentariu

Pun pariu că din lumea aia sunt doar cei care te fut si nu cei care nu sunt interesati sa afle ceva jenant despre tine? Dar la cum te porti...cine stie ce gen de oameni cunosti tu!

Ești de 10-15 ani in domeniu, nu vorbi despre cum ai cunoste toți oameni ‍♀‍♀‍♀

Îți pun o simpla întrebare: dacă copilul tău alfa cu ce te ocupi , va fii de acord ?

• Like 5
Link spre comentariu

Crezi ca daca nu ai poze cu fata nu te arata?. Vine cineva gen..la programare..nu ramane ca a primit un telefon..si deja te stie si te poate recunoaste si te poate arata cu degetul desi nici macar nu a existat contact intim. 

Asumarea e o conditie a maturitatii. Asta sunt si asa ma cheama.

Ce zici tu se întâmpla una la 1000000.

Despre ce ziceam eu se întâmpla zilnic.

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator

Nu e chiar asa. Depinde. Aici mai e vorba si de calitatea oamenilor. Cine arata cu degetul..fara sa se gandeasca ,ca poate si in familia lor e cineva cu o situatie similara,inseamna ca omul ala e superficial.

Si apoi ce e de aratat cu degetul?. In fine..e chestie de mentalitate,iar noi suntem o tara de inapoiati..asta e adevarul.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Ești de 10-15 ani in domeniu, nu vorbi despre cum ai cunoste toți oameni ‍♀‍♀‍♀

Îți pun o simpla întrebare: dacă copilul tău alfa cu ce te ocupi , va fii de acord ?

Deliooooooo !!!

Las-o in plm de sidoasa, asta e mai proasta si mai scandalagioaica ca Oana Lis, sa moara Frankfurt de nu zici ca`s facute la misto.

• Like 2
Link spre comentariu

Adino fara nici o suparare dar esti proasta rau de tot. Cum PLM sa zici una ca asta ?!?!?!? Ai baut din castronelul lui Azorel ?!?

• Like 1
Link spre comentariu

Ooo da , adevărat .

=))

Adina se crede vreo sirena; cat despre neuroni nada.

Ai de :) mea

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Adino fara nici o suparare dar esti proasta rau de tot. Cum PLM sa zici una ca asta ?!?!?!? Ai baut din castronelul lui Azorel ?!?

Nu prostesc la usa ta..asa ca mai lasa.ma in pula mea..de..aia mirosea a creier incins pe forum..de destept ce esti tu..:)

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Adina se crede vreo sirena; cat despre neuroni nada.

Ai de :) mea

Nu ma cred in nici un fel..si..multe s.ar pupa la pizda singure sa arate ca mine la 40 de ani.

Iti lipsesc replicile inteligente si o dai in jigniri pe fizic..dar ma pis pe parerile tale si ale celor ce ti le impartasesc.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

E fascinanta poza aia din multe puncte de vedere.

Parul ala ca de manechin din Chernobyl. Grimasa aia de parca incearca sa se cace dar nu reuseste. Are o pozitie de parca fix pe tron si-a facut poza.

Nasul caricatural, fruntea mult prea inalta si tatele alea de tranny. 
Esteticul uratului at its best. Frumoasa ca o poezie urata.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

E fascinanta poza aia din multe puncte de vedere.

Parul ala ca de manechin din Chernobyl. Grimasa aia de parca incearca sa se cace dar nu reuseste. Are o pozitie de parca fix pe tron si-a facut poza.

Nasul caricatural, fruntea mult prea inalta si tatele alea de tranny. 

Esteticul uratului at its best. Frumoasa ca o poezie urata.

Buna ziua Domnu’ Patavecipici.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...