Sari la conținut

Unde vor să ne ducă

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Auzi, dar tu te uiti la ce poze pui la bannerul de jos(semnatura) ? Pot sa bag mana in foc ca a doua poza e a unui travestit.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Aha...Si eu tre' sa demonstrez contrariul sau mai valabil e faptul că vezi tu intr-o femeie cu sânii mici...de fapt un bărbat cu pulă care ti-ar plăcea sa te futa-n cur! Altceva n-am ce să inteleg cand văd câte unu sărind cu gura asa, aici, pe acest forum, unde ar trebui sa fie o diversitate in alegerea gustului pentru femei...Sau sunteți idioți toți ăstia care încercați să mă faceți in toate felurile, asta am zis mereu si am avut timp sa constat ca asa e, in trei ani de cand sunt pe forum!

Mai sunt si alte femei cu sânii mici pe forumul acesta dar ele nu stau la discutii pe nicăieri ci va cheamă doar sa le futeti! Cred ca supunerea lor va face sa le credeti mai mult femei...cam asa gândesc proxenetii de fapt!

• Like 10
  • Minus 25
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ieși fă, drogato! Mai termină cu aberațiile astea!

Ți-a pus răspunsul la best answer =)))

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ți-a pus răspunsul la best answer =)))

:laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Departe de mine fetishul asta, n-as fute una care arata mai rau decat femeia de serviciu, paradoxal sa o mai si platesc.

Glumim radem futem platim dar nu ne batem joc de pula

Nu contează. Dar eu vreau sa aflu ce aveti de gand sa faceți din topicul unde-si scriu oamenii recenzii despre o intalnire cu mine si unde imi postez eu pozele!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ai ce sa ceri =))

Nici nu trebuie ca nu te duce!

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Nu contează. Dar eu vreau sa aflu ce aveti de gand sa faceți din topicul unde-si scriu oamenii recenzii despre o intalnire cu mine si unde imi postez eu pozele!

Cam același lucru pe care îl faci tu cu ORICARE alt topic, tălâmbo.

• Like 1

Postat

Aha...Si eu tre' sa demonstrez contrariul sau mai valabil e faptul că vezi tu intr-o femeie cu sânii mici...de fapt un bărbat cu pulă care ti-ar plăcea sa te futa-n cur! Altceva n-am ce să inteleg cand văd câte unu sărind cu gura asa, aici, pe acest forum, unde ar trebui sa fie o diversitate in alegerea gustului pentru femei...Sau sunteți idioți toți ăstia care încercați să mă faceți in toate felurile, asta am zis mereu si am avut timp sa constat ca asa e, in trei ani de cand sunt pe forum!

Mai sunt si alte femei cu sânii mici pe forumul acesta dar ele nu stau la discutii pe nicăieri ci va cheamă doar sa le futeti! Cred ca supunerea lor va face sa le credeti mai mult femei...cam asa gândesc proxenetii de fapt!

:slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...