Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Inteleg ca unii dau tepe dar ma gandesc ca pentru cei cunoscuti aici ca seriosi mai ales daca vin de departe se poate si cu programare nu ?Daca ii spui ca vii din partea lui Ines, se poate si asa:)😂 Ea are alt stil de munca. Dar e frumoasa. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 daca nu se fute cu programare inseamna ca poti aparea la usa ei oricand :laugh2 tu mergi si fa-i recenzie apoi.Lasa chatul inutul. Ai si tu o varsta, doar. Unde e seriozitatea ta? Iti place sa pierzi vremea:)))))) aiurea. Si sa le spui colegilor tai daca face CIM , nu sa ma intrebi pe mine, ca eu nu stau la barfa cu ea despre clienti.Sau despre servicii. Asta mi-ar mai lipsi :))))) am si eu conceptiile mele.DISCREȚIE. 4
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 doamne proasta e asta sa moara frantafa tu chiar esti proasta sau doar te prefaci ? sau cate putin din ambele ? =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Sunt prea inteligenta pentru tine bai Xoxo.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 face CIM mi-am dat eu drumu in gura eipentru altceva nu are rost sa te duci decat sa-ti dai drumu pa fata si in gura dupa o muie 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Sunt prea inteligenta pentru tine bai Xoxo.nici macar la nivelul pulii mei nu te ridicisi stii vorba aia ca pula n-are multa minte ca la scoala a stat sub banca
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Si recenzia ta unde e? :)))))) tu pe toate iti dai drumu , in scris. Ca altfel nu poti :))) 6
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 si pe tine mi-am dat drumu si nu exista nicio recenziestii ce zic ?
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 delia taniatoate curvele da lux da pa site
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Mai alege niste useri de pe aici :)) pe tine de ce te-ai omis?
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 fa cu 3 milioane imi bat joc de corpu tau o juma de ora =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Du-te acolo unde ti se permite. 👌ðŸ½
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 oriunde mi se permite , te faci ca nu intelegi ??
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 fa, banii face pamantu sa sa invarte =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Asta s-o crezi tu :))))) ca poti obtine orice cu bani. 1
undoomed Reputație: 67 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 21, 2018 Daca precizati ca sunteti de pe forum Nimfo, va va oferi servicii de calitate. Lucreaza in paralel si cu Publi, iar de acolo vin alt gen de oameni. :* Pai n-ar fi mai simplu pentru ea , pentru tine si pentru toata lumea sa faca programari prin PM si sa nu mai primeasca toti taranii de pe publi cu noroi sub unghii? 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 21, 2018 tu mergi si fa-i recenzie apoi.Lasa chatul inutul. Ai si tu o varsta, doar. Unde e seriozitatea ta? Iti place sa pierzi vremea:)))))) aiurea. Si sa le spui colegilor tai daca face CIM , nu sa ma intrebi pe mine, ca eu nu stau la barfa cu ea despre clienti.Sau despre servicii. Asta mi-ar mai lipsi :))))) am si eu conceptiile mele.DISCREȚIE.Dar de ce ma intrebi pe mine ce face ea? Sun-o . Pe mine nu ma intereseaza:)))) serviciile ei.Ca nu sunt pe invers sa o contactez eu.Anais - Disponibila astazi dupa orele 20:00 OP/ON ( in functie de igiena ta)NP Restul detaliilor se comunica doar telefonic. Locuieste singura. Nu are colege. 200/ finalizarea350/h Locatie : Burebista, langa Puerto Cafe. Outcall: doar la Hotel100€/ h Contact: 0752 508 829 Poze 100% neretușate. Daca precizati ca sunteti de pe forum Nimfo, va va oferi servicii de calitate. Lucreaza in paralel si cu Publi, iar de acolo vin alt gen de oameni. :* Uite ca vorbesti cu ea despre ce face. Din ultima fraza rezulta ca cine vine de pe publi sa nu astepte o prestatie buna din partea ei. Daca cei de pe nimfomane sunt de calitate, prin antiteza ceilalti fac parte din pleava societatii. De ce as merge la o domnisoara care se fute cu asemenea specimene?!Deci mincinoasa mica mai bine treci in locatie cu ea si respeta-ti "meseria"!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 21, 2018 Uite ca vorbesti cu ea despre ce face. Din ultima fraza rezulta ca cine vine de pe publi sa nu astepte o prestatie buna din partea ei. Daca cei de pe nimfomane sunt de calitate, prin antiteza ceilalti fac parte din pleava societatii. De ce as merge la o domnisoara care se fute cu asemenea specimene?!Deci mincinoasa mica mai bine treci in locatie cu ea si respeta-ti "meseria"!Ieși afară, javră ordinară! 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Uite ca vorbesti cu ea despre ce face. Din ultima fraza rezulta ca cine vine de pe publi sa nu astepte o prestatie buna din partea ei. Daca cei de pe nimfomane sunt de calitate, prin antiteza ceilalti fac parte din pleava societatii. De ce as merge la o domnisoara care se fute cu asemenea specimene?!Deci mincinoasa mica mai bine treci in locatie cu ea si respeta-ti "meseria"! Eu i-am spus ca de pe Nimfomane vin oameni seriosi. Si a incercat si ea sa lucreze cu forum-ul si a confirmat. Pana la urma nu e treaba mea unde mergi tu sau cine merge la Anais. Eu doar v-am dat un pont. Daca spuneti ca veniti din partea lui Ines iarasi va fi bine ;) Isi da si ea imteresul cum poate, pentru inceput. Nu cauta sa aibe recenzii de 10, nu cauta Top, nu cauta nimic decat sa faca bani. Cine o doreste, o contacteaza. Oricum femeia e BOMBĂ. Nu merita ratata. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Iar in poze nu se vede pielea ei fina de bebelus. Are un corp superb eu daca as fi barbat as suna-o fara sa mai stau pe ganduri. 1
glorya Reputație: 62 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Hai, Inesita, te bagi sa n-o ratam impreuna pe Anais daca tot ai asa afinitate mare pentru ea? :-P...te pup!
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 22, 2018 Eu i-am spus ca de pe Nimfomane vin oameni seriosi. Si a incercat si ea sa lucreze cu forum-ul si a confirmat. Pana la urma nu e treaba mea unde mergi tu sau cine merge la Anais. Eu doar v-am dat un pont. Daca spuneti ca veniti din partea lui Ines iarasi va fi bine ;) Isi da si ea imteresul cum poate, pentru inceput. Nu cauta sa aibe recenzii de 10, nu cauta Top, nu cauta nimic decat sa faca bani. Cine o doreste, o contacteaza. Oricum femeia e BOMBĂ. Nu merita ratata. It's fishy, like you are promoting yourself
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum