tomson Reputație: 5738 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 11, 2018 a si mentionat faptul ca aceste detalii le ofera doar telefonic.Ok si asa dar eu ma gandem ca e util pentru ea sa scrie aici ca sa se faca cunoscuta la mai multi.Pe mine ma intereseaa daca e genu ala mai rar lationo stye ca si Clara sau Alina sau e asa mai standard fain am acasa vreau fund XXL ca aia-mi lipseste. Am gasit una 2 aici dar ma mai uit macar dupa inca un macar sa fie sigur ca nu stii cum le prinzi sau nu. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Ok si asa dar eu ma gandem ca e util pentru ea sa scrie aici ca sa se faca cunoscuta la mai multi.Pe mine ma intereseaa daca e genu ala mai rar lationo stye ca si Clara sau Alina sau e asa mai standard fain am acasa vreau fund XXL ca aia-mi lipseste. Am gasit una 2 aici dar ma mai uit macar dupa inca un macar sa fie sigur ca nu stii cum le prinzi sau nu.Ok. Asteptam raspunsul lui Anais !! 😀 dar eu spun ca daca ai suna- o s- o intrebi , cu siguranta ai primi raspuns la intrebarile tale de pe forum! 65 Link spre comentariu
michaelstich Reputație: 15 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 11, 2018 La cum arata nu mai conteaza ce gen e 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 11, 2018 Esti super sexy. Te dorescDorim o recenzie din partea ta Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 11, 2018 Salutare, Am ajuns si eu săptămana trecută la Anais. Sunat, programare făcută in 30 min si respectata. Sincer m-am dus la caprioara ca la pomul laudat însă am fost dezamăgit.Locație 9/10. Printre blocuri, mergi destul de mult pe jos. Baia neîngrijită, Geluri de dus doar de dama, prosop un pic mai mare decât o coala A4 luat de pe calorifer, n-as garanta ca nu se mai ștersese cineva cu el.Fata 7/10. Cam 1,70 m, urâțică la fata, sânii frumușei, siliconați. Mult mai masiva decât pare in poze. Fundul destul de mărișor însă carnea tare pe ea. ON 8/10. Bun, încercări de Deep, dar fără prea multe artificii.NP 7/10. O poziție, gemete false. Încearcă sa te termine cât mai repede. Noroc cu oglinda ca nota ar fi fost si mai mică. GFE 0/10. Nu ai ce sa discuți cu ea. Din punctul meu de vedere nu este femeie de 200 lei. La banii ăștia aștepți un prosop curat, o fata zâmbitoare ( măcar). A fost cel mai Fast Fuck la care am fost in ultima perioada. Spor in toate.E lamurita treaba. Multumim! 7 Link spre comentariu
michaelstich Reputație: 15 Postat Februarie 11, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 11, 2018 Care m-ati minusat? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Disponibila😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Disponibila 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
slowbz Reputație: -43 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Miami Oras:Miami Partajează Postat Februarie 12, 2018 Buna, anais! Ti-am lasat mesaj pe fb, te rog sa te uiti ca sa vorbim ceva 😉 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 12, 2018 Buna, anais! Ti-am lasat mesaj pe fb, te rog sa te uiti ca sa vorbim ceva are fb , care e ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 are fb , care e ? hai lasa 😉 nu mai fiti curiosi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 Disponibila😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 😘 4 Link spre comentariu
slowbz Reputație: -43 Postat Februarie 12, 2018 Oras:Miami Oras:Miami Partajează Postat Februarie 12, 2018 hai lasa 😉 nu mai fiti curiosi.Deblochează-ma ca le dau fb 😉 te rog frumos Link spre comentariu
slowbz Reputație: -43 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Miami Oras:Miami Partajează Postat Februarie 13, 2018 Disponibila😘Deblochează-ma de la fb sa iti scriu ceva, te rog frumos! Link spre comentariu
slowbz Reputație: -43 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Miami Oras:Miami Partajează Postat Februarie 13, 2018 Disponibila😘Deblochează-ma de la fb sa iti scriu ceva, te rog frumos! Link spre comentariu
slowbz Reputație: -43 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Miami Oras:Miami Partajează Postat Februarie 13, 2018 are fb , care e ?Chiar doriti sa va dau fb lui anais? Link spre comentariu
fenrirone Reputație: 95 Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 Chiar doriti sa va dau fb lui anais?Sa facem ce cu el? Mataluta cam meriti banat, mai ales daca fasbucul n-are treaba cu ce face fata aici. Si te mai miri ca te-a blocat... Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 15, 2018 Unele au FB profesional cum au si medicii sau alti prestatori de servicii .Io m-am gandit ca asta este din moment ce se discuta aici.Si deaia am cerut , nu FB personal. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Unele au FB profesional cum au si medicii sau alti prestatori de servicii .Io m-am gandit ca asta este din moment ce se discuta aici.Si deaia am cerut , nu FB personal. eu nu am mai auzit de fb profesional . 😀😀 facebook e pt prieteni/ familie. Nu pt job-uri de genul. Pt asta exista Nimfomane. Nu? 😀ðŸ‘🽠70 Link spre comentariu
ionelsimanco Reputație: 2841 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 santaj de 2 lei, sloboz (sau cum scrii tu...) Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2018 Deblochează-ma ca le dau fb te rog frumosDaca-i dai fb ul vei fi banat,cat de handicapat poti sa fi ca sa faci lucrul asta?Nu ai pic de caracter esti un gunoi si bine face ca nu te deblocheaza.Numai prin faptul ca ai spus ca-i faci public fbul dovedeste ce caracter infect ai 4 7 Link spre comentariu
niconikolas Reputație: 235 Postat Februarie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2018 Bai fraților, pana la urma pozele de aici sunt reale? A forat-o cineva concret? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum