Sari la conținut

Anais - 0752 508 829

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

a si mentionat faptul ca aceste detalii le ofera doar telefonic.

Ok si asa dar eu ma gandem ca e util pentru ea sa scrie aici ca sa se faca cunoscuta la mai multi.

Pe mine ma intereseaa daca e genu ala mai rar lationo stye ca si Clara sau Alina sau e asa mai standard fain 

am  acasa vreau fund XXL ca aia-mi lipseste. Am gasit una 2 aici dar ma mai uit macar dupa inca un macar sa fie sigur ca nu stii cum le prinzi sau nu.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ok si asa dar eu ma gandem ca e util pentru ea sa scrie aici ca sa se faca cunoscuta la mai multi.

Pe mine ma intereseaa daca e genu ala mai rar lationo stye ca si Clara sau Alina sau e asa mai standard fain

am acasa vreau fund XXL ca aia-mi lipseste. Am gasit una 2 aici dar ma mai uit macar dupa inca un macar sa fie sigur ca nu stii cum le prinzi sau nu.

Ok. Asteptam raspunsul lui Anais !! 😀 dar eu spun ca daca ai suna- o s- o intrebi , cu siguranta ai primi raspuns la intrebarile tale de pe forum!
  • Like 65
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Salutare,

Am ajuns si eu săptămana trecută la Anais. Sunat, programare făcută in 30 min si respectata. Sincer m-am dus la caprioara ca la pomul laudat însă am fost dezamăgit.

Locație 9/10. Printre blocuri, mergi destul de mult pe jos. Baia neîngrijită, Geluri de dus doar de dama, prosop un pic mai mare decât o coala A4 luat de pe calorifer, n-as garanta ca nu se mai ștersese cineva cu el.

Fata 7/10. Cam 1,70 m, urâțică la fata, sânii frumușei, siliconați. Mult mai masiva decât pare in poze. Fundul destul de mărișor însă carnea tare pe ea.

ON 8/10. Bun, încercări de Deep, dar fără prea multe artificii.

NP 7/10. O poziție, gemete false. Încearcă sa te termine cât mai repede. Noroc cu oglinda ca nota ar fi fost si mai mică.

GFE 0/10. Nu ai ce sa discuți cu ea.

Din punctul meu de vedere nu este femeie de 200 lei. La banii ăștia aștepți un prosop curat, o fata zâmbitoare ( măcar).

A fost cel mai Fast Fuck la care am fost in ultima perioada.

Spor in toate.

E lamurita treaba. Multumim!

• Like 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Unele au FB profesional cum au si medicii sau alti prestatori de servicii .

Io m-am gandit ca asta este din moment ce se discuta aici.

Si deaia am cerut , nu FB personal.

eu nu am mai auzit de fb profesional . 😀😀 facebook e pt prieteni/ familie. Nu pt job-uri de genul. Pt asta exista Nimfomane. Nu? 😀ðŸ‘ðŸ½
  • Like 70
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deblochează-ma ca le dau fb te rog frumos

Daca-i dai fb ul vei fi banat,cat de handicapat poti sa fi ca sa faci lucrul asta?Nu ai pic de caracter esti un gunoi si bine face ca nu te deblocheaza.Numai prin faptul ca ai spus ca-i faci public fbul dovedeste ce caracter infect ai 

• Like 4
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...