Sari la conținut

Amazoanele

rinan

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Reiau postarea #898, pusă în topicul „Unde sunt amazoanele...”, fiindcă acela face mofturi la postări noi.

Unde ne sunt amazoanele? Pe cîmpul de bătaie.

Patru fete cucuiete

Și cu oaste de strînsură

Înrăiți și răi de gură

Năpustesc pe două fete.

Da, fetelor. Asta e îndeletnicirea voastră de bază,

Întru perfecționarea stilului de luptă vă ofer un video găsit pe net.

http://www.romaniatv...ant_173930.html

• Minus 1
Postat

Dacă cineva v-ar așeza pe voi șase cu spatele la perete și, printre alții, m-ar chema și pe mine să vă identific, mi-ar fi ușor.

Pe
adina.milf
și
vistantric
le-aș recunoaște imediat fiindcă au poze explicite pe forum.

Pe
tanya thering
fiindcă am fost odată atît de aproape de ea, că mai aproape nici că se poate.

Pe
inesis
fiindcă e blonda siliconizată.

Pe
deliapisii
fiindcă e cealaltă brunetă, tot siliconizată.

Iar pe
saarlotica
prin eliminare, fiindcă doar ea a mai rămas.

Dacă vreau să vă cunosc personal pot să ajung la oricare dintre voi, cu o cheltuială oarecare, suportabilă, de timp și de bani.

Dar dacă eu aș fi pus la zid împreună cu alți cinci futangii de pe forum, niciuna n-ați putea să mă arătați cu degetul zicînd hotărît: „ăla e rinan”.

Nici
tanya
n-ar putea spune mai mult decît că sunt unul dintre cei care am fost la ea, mai demult.

• Minus 1
Postat

Am aflat de ce nu-mi primea postarea vechiul topic cu amazoane... dar nu vă spun. :rax2

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Rinane, ești bine, mă?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 10
Postat

Reiau postarea #898, pusă în topicul „Unde sunt amazoanele...”, fiindcă acela face mofturi la postări noi.

Unde ne sunt amazoanele? Pe cîmpul de bătaie.

Patru fete cucuiete

Și cu oaste de strînsură

Înrăiți și răi de gură

Năpustesc pe două fete.

Da, fetelor. Asta e îndeletnicirea voastră de bază,

Întru perfecționarea stilului de luptă vă ofer un video găsit pe net.

http://www.romaniatv...ant_173930.html

Omule la tine se aplica: "Dependența de forum îndobitocește."

• Like 1
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

Scrisoarea supărată a lui rinan,

către o fostă... ceva. Doar el ştie ce.

(Credit: Viorel Garbiciu)

Cu muzicalul tău auz,

Iubito, m-ai lăsat confuz,

Dansând pe ritmul meu de blues

Ca lebăda prin cucuruz.

Ti-am dat și whisky cu sifon,

Alune, sandwich cu somon

Și icre cu champignon,

Pe muzică de Elton John

Refren:

Tu mi-ai făcut numai belele,

Fată de crâșmă cu manele !

Tu mi-ai făcut numai belele,

Fată de crâșmă cu manele!

Te-am posedat viril sub duș,

Apoi pe pătura de pluș.

Visez parcă ar fi acuș

La trupul tău ca un arcuș

Cum fremată nepotolit

Și, Doamne, cât te-am mai iubit!...

Mai catre ziuă, ostenit,

Pesemne că am ațipit

Iar tu, fetiță profitoare,

M-ai ușurat din buzunare

De ultimele trei sutare,

De ceas si două celulare.

Ca m-ai furat si te-ai ușchit

Nu-i lucru nemaiîntâlnit

Dar, fato, când m-ai părăsit,

Eram și gol si dezvelit,

Iar ușa n-ai inchis-o bine

Deci cuvioasele vecine

M-au reclamat cui se cuvine

Și voi plăti și amendă-n fine.

• Like 3
Postat

(continuare la # 2)

Vreau să spun că noi, clienții voștri, putem să ne porcăim liniștiți pe forum, la adăpostul anonimității.

Dar cu voi nu e la fel.
Voi vă expuneți foarte tare, fiindcă practic sunteți persoane publice, activînd într-o zonă tulbure, de mare risc.
Deja am văzut că unul, probabil un interlop, o avertiza pe vistantric că are cunoscuți în toată țara și că poate oricînd să-i trimită pe cineva care s-o pună la punct.

Și adevărul e că printre membrii forumului sunt destui care pot s-o facă.

Degeaba v-ați bucura voi, inamicele ei, la gîndul că
vistantric
își va primi papara.

Nu e de joacă.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

(continuare la # 2)

Vreau să spun că noi, clienții voștri, putem să ne porcăim liniștiți pe forum, la adăpostul anonimității.

Dar cu voi nu e la fel. Voi vă expuneți foarte tare, fiindcă practic sunteți persoane publice, activînd într-o zonă tulbure, de mare risc. Deja am văzut că unul, probabil un interlop, o avertiza pe vistantric că are cunoscuți în toată țara și că poate oricînd să-i trimită pe cineva care s-o pună la punct.

Degeaba v-ați bucura voi, inamicele ei, la gîndul că vistantric își va primi papara.

Nu e de joacă.

😂😂😂😂 saracu ...
  • Like 108
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

(continuare la # 2)

Dar cu voi nu e la fel.
Voi vă expuneți foarte tare, fiindcă practic sunteți persoane publice, activînd într-o zonă tulbure, de mare risc.
Deja am văzut că unul, probabil un interlop, o avertiza pe vistantric că are cunoscuți în toată țara și că poate oricînd să-i trimită pe cineva care s-o pună la punct.

vistantric
își va primi papara.

Nu e de joacă.

Mi-ar place sa fie printre cei care supravegheaza forumul unii care sa-i puna la punct (fizic) pe cei care ar putea (din punct de vedere emotional, desigur) sa puna la punct o femeie  :blushing2 .,]

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

(continuare la # 2)

Dar cu voi nu e la fel. Voi vă expuneți foarte tare, fiindcă practic sunteți persoane publice, activînd într-o zonă tulbure, de mare risc. Deja am văzut că unul, probabil un interlop, o avertiza pe vistantric că are cunoscuți în toată țara și că poate oricînd să-i trimită pe cineva care s-o pună la punct.

Degeaba v-ați bucura voi, inamicele ei, la gîndul că vistantric își va primi papara.

Nu e de joacă.

...Si eu am cunoscuți in toată țara care fac parte din cercul meu de prieteni sau din familia mea, iar cu un telefon se poate rezolva orice problemă ar putea aparea, inainte de a se produce ca situație reală care să ma afecteze intr-o eventualitate de acest gen. De fapt sunt prieteni de ai mei care cu interlopi d-ăstia se ocupă...si chiar eu i-am auzit anul trecut cum ziceau ca primiseră directive de sus pentru a investii banii confiscati până la sfarsitul anului.
  • Like 9
  • Minus 26
Postat

(continuare la # 2)

Dar cu voi nu e la fel.

vistantric
își va primi papara.

Nu e de joacă.

* anonimatului...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

* anonimatului...

*anonimitate-însușirea de a fi anonim

E posibil să ne trezim că oamenii nu mai vor sa-ti urmeze exemplu in exprimarea lor pentru că i-ai dezamăgit?

Postat

*anonimitate-însușirea de a fi anonim

E posibil să ne trezim că oamenii nu mai vor sa-ti urmeze exemplu in exprimarea lor pentru că i-ai dezamăgit?

Și, se potrivește definiția cu ce voia el să spună, tălâmbo? Cum ai citat chiar tu, anonimitatea este o însușire, anonimatul este o stare de fapt. Ca să înțelegi: "anonimitatea este una din cerințele forumului", de exemplu, unde anonimitatea este o caracteristică/însușire. "A se porcăi la adăpostul anonimatului", este o stare de fapt. E o chestie de nuanță, pe care semidocții/sfertodocții nu o pot înțelege. Ai înțeles? Ai înțeles o pulă!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și, se potrivește definiția cu ce voia el să spună, tălâmbo? Cum ai citat chiar tu, anonimitatea este o însușire, anonimatul este o stare de fapt. Ca să înțelegi: "anonimitatea este una din cerințele forumului", de exemplu, unde anonimitatea este o caracteristică/însușire. "A se porcăi la adăpostul anonimatului", este o stare de fapt. E o chestie de nuanță, pe care semidocții/sfertodocții nu o pot înțelege. Ai înțeles? Ai înțeles o pulă!

Am înțeles ce zici tu, doar că ale tale actiuni am constatat că nu contează pentru mine si nu au nici o relevanță. ÃŽnțelegi? Nu cred... 😕ðŸ˜
Postat

(continuare la #7)

Și voi, prințeselor, sunteți la fel de expuse. Și voi aveți dușmani, așa cum e ăla care e mereu banat și apare cu alt nick, ca să vă irite, mai ales pe
inesis
.

Aparent e inofensiv, dar poți să știi ce zace în mintea unuia ca el? Luat la mișto de toată lumea, și mai ales de voi, ar putea să clacheze și să facă un gest necugetat. Va avea suficient timp să se răzbune pe ținta lui, înainte să apuce cineva din anturajul ei să-l imobilizeze.

Știți asta, dar nu conștientizați. Continuați să zgîndăriți un buboi care s-ar putea sparge odată și odată.

Pe pipiliconi îi doare în cur dacă una dintre voi pățește ceva. Ei își fac damblaua lor idioată, asmuțindu-vă unele împotriva celorlalte, cu aerul că vă sprijină pe voi, prințesele forumului.

Iar voi, naivelor, puneți botul la vrăjeala asta.

Vă mai spun doar atît, prințeselor. Într-o bună zi veți regreta că v-ați lăsat antrenate de niște jigodii care v-au cîntat în strună... ca să se distreze ei.

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

(continuare la #7)

Și voi, prințeselor, sunteți la fel de expuse. Și voi aveți dușmani, așa cum e ăla care e mereu banat și apare cu alt nick, ca să vă irite, mai ales pe inesis.

Aparent e inofensiv, dar poți să știi ce zace în mintea unuia ca el? Luat la mișto de toată lumea, și mai ales de voi, ar putea să clacheze și să facă un gest necugetat. Va avea suficient timp să se răzbune pe ținta lui, înainte să apuce cineva din anturajul ei să-l imobilizeze.

Știți asta, dar nu conștientizați. Continuați să zgîndăriți un buboi care s-ar putea sparge odată și odată.

Pe pipiliconi îi doare în cur dacă una dintre voi pățește ceva. Ei își fac damblaua lor idioată, asmuțindu-vă unele împotriva celorlalte, cu aerul că vă sprijină pe voi, prințesele forumului.

Vă mai spun doar atît, prințeselor. Într-o bună zi veți regreta că v-ați lăsat antrenate de niște jigodii care v-au cîntat în strună... ca să se distreze ei.

PS: de ce nu îl iei tu sa îl faci bine ?
  • Like 4
  • Minus 1
Postat

Am aflat de ce nu-mi primea postarea vechiul topic cu amazoane... dar nu vă spun. :rax2

Cine nu îți permitea sa postezi ?

Este topicul meu, postează toată lumea.

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Dacă cineva v-ar așeza pe voi șase cu spatele la perete și, printre alții, m-ar chema și pe mine să vă identific, mi-ar fi ușor.

Pe adina.milf și vistantric le-aș recunoaște imediat fiindcă au poze explicite pe forum.

Pe tanya thering fiindcă am fost odată atît de aproape de ea, că mai aproape nici că se poate.

Pe inesis fiindcă e blonda siliconizată.

Pe deliapisii fiindcă e cealaltă brunetă, tot siliconizată.

Iar pe saarlotica prin eliminare, fiindcă doar ea a mai rămas.

Dacă vreau să vă cunosc personal pot să ajung la oricare dintre voi, cu o cheltuială oarecare, suportabilă, de timp și de bani.

Dar dacă eu aș fi pus la zid împreună cu alți cinci futangii de pe forum, niciuna n-ați putea să mă arătați cu degetul zicînd hotărît: „ăla e rinan”.

Nici tanya n-ar putea spune mai mult decît că sunt unul dintre cei care am fost la ea, mai demult.

Eu ce treabă am in ce spui tu? Bat la pariu că nu m-ai putea recunoaște ... Așa că ,distracție plăcută cu celelalte domnișoare.

Vizitator
Postat

(continuare la # 2)

Nu e de joacă.

Nu ți se pare că deja te ataci mai rău că noi, femeile? Aloo, lasa-ne tata sa ne trăim viața după cum vrem ,nu ne da sfaturi de 1 ban . Nu ne bagi tu bani in buzunar zilnic ,nu ne întreții tu ,deci nu vad interesul tau fata de 5-6 fete de pe forum . Mai întâi ar trebui să îți rezolvi singur problemele care se discută pe aici ,și după sa te intereseze viața altora ,sau ce pățesc alte persoane.

• Like 23
Vizitator
Postat

(continuare la #7)

Și voi, prințeselor, sunteți la fel de expuse. Și voi aveți dușmani, așa cum e ăla care e mereu banat și apare cu alt nick, ca să vă irite, mai ales pe inesis.

Nene, ai dovezi ? Nu mai vorbi doar că să te scoți pe tine. Eu ți am mai spus ,vezi-yi de gunoiul din ochiul tău și după uita te la altul. Chiar crezi că interesează pe cineva ce spui tu acum? Îți eu că doar 1-2 persoane și acelea duse cu capul. P.S. Sfaturile astea trebuia să i le dai și Siliconatei când era **spam editat** iar tu erai in pat cu ea.

• Like 23
Postat

Cine nu îți permitea sa postezi ?

Este topicul meu, postează toată lumea.

Nu e asta. E o setare care împiedică o anumită expresie. După ce am renunțat la ea am văzut că puteam posta. Dar apucasem să creez acest topic.

• Minus 1
Postat

Eu ce treabă am in ce spui tu? Bat la pariu că nu m-ai putea recunoaște ... Așa că ,distracție plăcută cu celelalte domnișoare.

Credeam că am explicat clar. Scuză-mă.

Ziceam că ați fi voi șase. Deci ele fiind cinci și cu tine șase.

Pe celelalte cinci le-aș numi ușor și atunci cea care rămîne... numai tu poți să fii.

Plus că mai e și poza aceea care zici că e de la un meci de volei.

Acolo am văzut că ești pe gustul meu. Deci jumătate e rezolvat... :)

• Minus 1

Postat

Nene, ai dovezi ? Nu mai vorbi doar că să te scoți pe tine. Eu ți am mai spus ,vezi-yi de gunoiul din ochiul tău și după uita te la altul. Chiar crezi că interesează pe cineva ce spui tu acum? Îți eu că doar 1-2 persoane și acelea duse cu capul. P.S. Sfaturile astea trebuia să i le dai și Siliconatei când era **spam editat** iar tu erai in pat cu ea.

Evident că faci ce vrei, și-ți trăiești viața cum vrei.

Și să știi că pentru tine chiar nu-mi fac niciun fel de griji.

Și reciproc. Nici ție n-ar trebui să-ți pese, nici de mine și nici pentru ce scriu. Dacă o fac fii sigură că am un motiv, dar nu e obligatoriu să-l și înțelegi.

Să fii iubită.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.