Sari la conținut

Amazoanele

rinan

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Va ofer si voua putina iubire de la mine ❤️❤️

• Like 100
Vizitator
Postat

Prostie mai mare ca a ta nu exista, cum sa-ti dai frate peste 200 000 de puncte, obsedatule, sclavul punctelor, cum te simti cand mergi pe strada ? Se uita lumea la tine altfel?

Ai sa mori de ciuda cand voi ajunge la 1 milion de puncte :)))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Prostie mai mare ca a ta nu exista, cum sa-ti dai frate peste 200 000 de puncte, obsedatule, sclavul punctelor, cum te simti cand mergi pe strada ? Se uita lumea la tine altfel?

DMX pe bune ?!? de cand si pana unde folosesti contul asta ? IP-ul nu minte. Trist frate.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sufera grav dupa puncte.

Pai înalte când avea mai multe credea ca are valoare =))

Măcar prin niște puncte virtuale sa creadă in valoarea ei =))

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

N-am înțeles teoria ta cu notele, e nebuloasă, dar nu te mai obosi să-mi desțelenești mintea fiindcă esențialul îl știu: rostul forumului este să mergem la prințesele lui.

În cazul ăsta am să rămîn la tanya. E dulce, e frumoasă, e tinerică, n-are silicoane (și nici nu va avea nevoie de ele vreodată) iar dorințele mele... au șanse reale.

Mă tem numai că anturajul o s-o strice.

Tanya nu e genul de fata care sa fie slaba de caracter. Sunt sigura ca are ft mare increderea in ea , si isi urmeaza drumul in tacere.

Nu cred ca o intereseaza ce fac alte femei, la fel cum nici pe altele nu le intereseaza ce face Tanya.

Mentalitatea ta spune tot. Nu ai incredere in tine . Lasa anturajul. Anturajul nu exista , este doar o scuza pentru atunci cand facem alegeri diferite. Te pup.

• Like 103
Vizitator
Postat

Am in anturaj fete care fac anal . Eu nu am facut niciodata pt ca nu am fost interesata. Daca voi face vreodata, va fi alegerea mea si dorinta mea sa incerc ceva nou si diferit. Anturajul nu va avea legatura. La fel si fete care beau de rup. Mie imi place apa plata cu lamaie.

Daca ma-ntelegi .

• Like 104
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Va ofer si voua putina iubire de la mine â¤â¤[/quote

Aș prefera puțină pizdă, cu scuzele de rigoare!😄😄😄

• Minus 10
Vizitator
Postat

Va ofer si voua putina iubire de la mine â¤â¤[/quote

Aș prefera puțină pizdă, cu scuzele de rigoare!😄😄😄

Tu faci sex, eu fac dragoste â¤ï¸ Suntem diferiti.

• Like 102
Vizitator
Postat

DMX pe bune ?!? de cand si pana unde folosesti contul asta ? IP-ul nu minte. Trist frate.

No comments...

• Minus 2
Postat

ame="picon" post="3609805" timestamp="1517251722"]

Tu faci sex, eu fac dragoste ❤️ Suntem diferiti.

Sexul e sex, dragostea e dragoste. Sigur, se poate mima și a face dragoste!
  • Minus 10
Postat

Esti unul din lingaul Andreei. :laugh2 :laugh2 :laugh2

DMX nu are script de plusare. Asta o plusa pe Tantrica cu script.

• Like 1
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Aoleu.... când va aud cu "nu scrie nicăieri că trebuie sa fac....." mi-se ridică părul pe mâini, astea sunt legi nescrise de bun simț, singurele legi unde scrie ceva sunt alea care spun că prostituția și proxenetismul sunt ilegale

Prostitutia nu e ilegala, e contraventionala. Ca si trecerea strazii prin loc nepermis. Asa ca... singura lege este ca sunt lucruri pe care nu le poti cumpara, iar simpatia este primul dintre ele. Cumperi ocazia de a te face simpatic si buna dispozitie a domnisoarei incat sa-i pese de asta. Daca vezi ca nu merge, pur si simplu, cel mai bine este sa pierzi doar banii si nu timpul si nervii...

• Like 3
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

(continuare la #16)

Ce voiam să vă spun aici, asediatelor, v-am mai spus și în particular,
Adina
, și public,
Vis
.

Nu mai repet. Doar atît: că eu nu risc, și n-aș risca vreodată, ce riscați voi, înfruntînd hienele astea care vă hărțuie fără încetare.

Vă invit să citiți o postare mai veche, dar mereu actuală. O găsiți aici:

Citez:

Este simplu!

Nu îți place de unu/una online o lasi sa vb singura/a!

Dacă îți place și îi răspunuzi înseamnă că și tu ești ca ei!

Indiferența doare!

(corinavip)

Postat

(continuare la #16)

Ce voiam să vă spun aici, asediatelor, v-am mai spus și în particular,
Adina
, și public,
Vis
.

Nu mai repet. Doar atît: că eu nu risc, și n-aș risca vreodată, ce riscați voi, înfruntînd hienele astea care vă hărțuie fără încetare.

Citez:

Este simplu!

Indiferența doare!

(corinavip)

* hărțuiesc ... 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

(continuare la #16)

Ce voiam să vă spun aici, asediatelor, v-am mai spus și în particular, Adina, și public, Vis.

Citez:

Este simplu!

Indiferența doare!

(corinavip)

Rozkendra imi spunea in rasfatul ei că sunt obligată să o plac si s-a supărat pe mine pentru ca i-am dat un raspuns negativ! Dar aceasta nu a însemnat nicidecum că sunt in direcția ideii de a-mi forma un sentiment de antipatie si că stau să-i vanez erorile de judecată. Ci vorba ta...distanța o păstrez tocmai pentru că sunteți toți niste necunoscuți aflați in această lume a prostituției si sunteți după cum bate vântul si interesele voastre!

Dacă nu reuseste nimeni să perceapă că din partea mea sunt simple curiozități in interacțiunea cu oamenii care-s aici pe forum...eu nu am ce le face si îmi continui preferința de a ma exprima liber, pentru că in mod concret nu are ce sa mă deranjeze.

Faptul că tu încerci să sugerezi teama ca fiind un factor necesar, nu faci nimic diferit față de acesta...doar pentru că ti-ai ales atent cuvintele, atitudinea si procesul de intentie.

Adina: "Ce doriti voi altora..sa va dea Dumnezeu voua! Atat."

Nenea prost: "Vezi sa nu jelesti tu si vezi ca pe unele persoane chiar Ie doare fix in pula de butonul tau de panica,asa ca ai grija Iasa gura aia moale si vezi de treaba ta...este foarte usor sa faci o programare si sa te trezesti cu pula in gura Ia propiu si apropo chiar daca ai peste sau ce ai tu iubit etc nu conteaza sunteti prea mici sper sa intelegi de vorba buna."

Vizitator
Postat

Nu mai strigați la Tata, nu se baga :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai strigați la Tata, nu se baga :)))

https://youtu.be/6TtsZN3s3Dw

Las ca bag eu aici cu dedicație pentru toate femeile grasute, plinute si cu forme! 😈

• Like 9
  • Minus 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.