Sari la conținut

Elena, bruneta slim 0736493355

Vizitator elena pitesti

Postări Recomandate

Vizitator elena pitesti
Reputație: 0
Postat

Buna ziua! Repet încă o data, sa vada si prostul si desteptul: Pretul este de 200fin/300ora. În ultimele zile,3 clienti au lăsat 150fin deși citesc forumul. Nu sunt genul care sa numar banii in fata clientului(acestu lucru il poate spune orice client care a fost la mine),merg pe incredere. Din acest momemt rog ca banii sa imi fie inmanati inainte alături de întrebarea: care e cadoul,pretul? etc. O zi bună!

• Like 5
Vizitator elena pitesti
Postat

Sau amenda😂😂

Sau așa 😂😂😂cine stie,cunoaște 😈
Postat

Bună futacilor, am vizitat-o și eu pe domnișoară. Acum am să-mi dau și eu părerea p'acia.

Fătuca e curată , e înaltă, ochii sunt faini, are un cur sexos, țin să cred că-i place pula , se implică.!!!

FATA - 10 după cum am spus le are pe toate la ea.

ON. - 11 mi-a plăcut ca nu s-a oprit până nu a reușit să-l trezească p'ăsta micu. Eu fiind mai pulos de statură, la 10 minute în medie pe centimetru i-a luat aproximativ 40 de minute să ridice tot.

NP - un 9 cu indulgentă și asta pentru minutul de explozie de care am avut parte, cu de toate finalizare orala în 69 etc,etc etc... decartat 300 pt o oră și aici este partea cea mai interesantă, programare, puțină poveste pe whatsapp, ajuns, acțiune și interminabilul minut de placere. Pă urmă duș și în viteză către casă. Mie mi-a plăcut și s-ar putea și ei.

Dacă mă mai duc.??? Cu siguranță, dacă mă mai primește.😋😋😋

• Oras:Undeva in Romania
  • Oras:Undeva in Romania
Postat

În sfârșit am reusit și eu sa ajung la domnișoara într-adevăr cele spune până acuma le pot confirma și eu . Atitudine de nota 10 . ON la fel super nota 10 atentă la oo . Programare făcută cu câteva zile înainte sa fiu sigur, astăzi revenit cu un telefon pt confirmare și ulterior am ajuns în patul ei. Cu siguranta ca voi reveni. Te pup.

Vizitator elena pitesti
Postat

Bună futacilor, am vizitat-o și eu pe domnișoară. Acum am să-mi dau și eu părerea p'acia.

Fătuca e curată , e înaltă, ochii sunt faini, are un cur sexos, țin să cred că-i place pula , se implică.!!!

FATA - 10 după cum am spus le are pe toate la ea.

ON. - 11 mi-a plăcut ca nu s-a oprit până nu a reușit să-l trezească p'ăsta micu. Eu fiind mai pulos de statură, la 10 minute în medie pe centimetru i-a luat aproximativ 40 de minute să ridice tot.

NP - un 9 cu indulgentă și asta pentru minutul de explozie de care am avut parte, cu de toate finalizare orala în 69 etc,etc etc... decartat 300 pt o oră și aici este partea cea mai interesantă, programare, puțină poveste pe whatsapp, ajuns, acțiune și interminabilul minut de placere. Pă urmă duș și în viteză către casă. Mie mi-a plăcut și s-ar putea și ei.

Dacă mă mai duc.??? Cu siguranță, dacă mă mai primește.😋😋😋

Multumesc! Apropo,lămurește-i si pe restul cu alea 40 min si 1 minut de placere.

P.S- am fost sunata de un client ce mi-a spus că am refuzat să o fac cu el 40 de minute,dar cu altii o fac.

• Like 1
Postat

😂😂😂😂 frate, la mine a durat 40 de minute să mi se scoale 4 cm de pulă și după aceea un minut să mă termin 🤪.

Dacă facem calculele, ON 40+ NP 1 minut și restul ridicat, spălat, îmbrăcat și plecat ajung ușor peste o oră.

• Oras:CENTRAL
Postat

Multumesc! Apropo,lămurește-i si pe restul cu alea 40 min si 1 minut de placere.

P.S- am fost sunata de un client ce mi-a spus că am refuzat să o fac cu el 40 de minute,dar cu altii o fac.

Dar oare il tine 40de min :))))
  • Like 2
  • Oras:centru
  • Oras:centru
Postat

Buna ziua! Repet încă o data, sa vada si prostul si desteptul: Pretul este de 200fin/300ora. În ultimele zile,3 clienti au lăsat 150fin deși citesc forumul. Nu sunt genul care sa numar banii in fata clientului(acestu lucru il poate spune orice client care a fost la mine),merg pe incredere. Din acest momemt rog ca banii sa imi fie inmanati inainte alături de întrebarea: care e cadoul,pretul? etc. O zi bună!

Să duceti amenda comlpetă la fată,bagabontiilor .

Dar dacă nu stie sa cetească nu e vina lor.

O să fiti scosi din cerc.

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Acel 20% din partea de dominare 😈😈😈

What’s the biggest dick that you ever took ?

Vizitator elena pitesti
Postat

What’s the biggest dick that you ever took ?

I don't know,do you want to measure it?
Vizitator elena pitesti
Postat

Disponibilă astazi pana la ora 19:00.

post-250830-0-81535200-1541419285_thumb.jpg

• Like 7
Vizitator elena pitesti
Postat

Ai schimbat locatia?

nu.
Postat

nu.

Haha.A văzut alt peisaj in spate.

Ai schimat mobila?

Haha.Glumeam.

Ce buculite.Seamăna cu o inimioara ca asteaptă sa fie săgetată.

Vizitator elena pitesti
Postat

Disponibilă astăzi pana la ora 00. Va pup! 😘

• Like 2
Vizitator elena pitesti
Postat

Că tot vine black friday, zic sa fiu cu un pas inainte si la mine va fii mai devreme 😋😋😈😈Spre exemplu,DOAR maine(7.11) si 17.11,preturile vor fii 150fin/250h. Cu excepția acestor zile,prețul este cel normal de 200fin/300h.

P.S Sa mai spuneti ca sunt eu rea ðŸ˜ðŸ˜

post-250830-0-41903000-1541518631_thumb.jpg

• Like 14
Postat

Că tot vine black friday, zic sa fiu cu un pas inainte si la mine va fii mai devreme Spre exemplu,DOAR maine(7.11) si 17.11,preturile vor fii 150fin/250h. Cu excepția acestor zile,prețul este cel normal de 200fin/300h.

P.S Sa mai spuneti ca sunt eu rea

Este bine si asa.In alte domenii black friday tine o lună :))))
  • Like 1
Vizitator elena pitesti
Postat

Este bine si asa.In alte domenii black friday tine o lună :))))

Da,dar aceste domenii sunt putineðŸ˜. In domeniul meu,e chiar spre deloc😉😈
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...