diana sb Reputație: 4 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:România Telefon: [email protected] Oras:România Postat Aprilie 4, 2019 Bine ai revenit Femeie !( de ce te numesc asa ... pentru ca esti printre putinele care au realizat ca a fi femeie nu se rezuma doar la a fi de sex feminin) Am ramas atat de placut surprinsa sa ti comentariile ( recenziile sunt prea putin relevante pt mine si sunt convinsa ca stii si de ce ) /raspunsuriile . Sper ca voi avea ocazia de a te cunoaste personal asp .
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2019 Postat Aprilie 4, 2019 Bine ai revenit Femeie !( de ce te numesc asa ... pentru ca esti printre putinele care au realizat ca a fi femeie nu se rezuma doar la a fi de sex feminin) Am ramas atat de placut surprinsa sa ti comentariile ( recenziile sunt prea putin relevante pt mine si sunt convinsa ca stii si de ce ) /raspunsuriile . Sper ca voi avea ocazia de a te cunoaste personal asp .Multumesc, draga mea! Daca esti in Sibiu saptamana viitoare ,poate bem o cafea. 🤗😗 1
diana sb Reputație: 4 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:România Telefon: [email protected] Oras:România Postat Aprilie 4, 2019 Multumesc, draga mea! Daca esti in Sibiu saptamana viitoare ,poate bem o cafea!Cu siguranta !
adrian2017 Reputație: 242 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Aprilie 5, 2019 :bad :beer O cafea in trei ?
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Luni am sa fiu disponibilă începând cu ora 15:30. Vă puteți face programari de duminică seara , la numărul de telefon afisat in titlul topicului. Rog amatorii de sani mari ,frumuseți rare si bani putini sa nu deranjeze inutil. Sunt Elena ,nu Angelina Jolie😠9
Membru Premium angelmro Reputație: 5256 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 5, 2019 Nu te mai subestima! Esti o fata frumoasa. Cat de sani, nu sunt nici chiar asa de mici, numai buni sa te joci cu ei, cel putin mie imi plac. Lasa pe altii sa vorbeasca ce vor. 1
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Nu te mai subestima! Esti o fata frumoasa. Cat de sani, nu sunt nici chiar asa de mici, numai buni sa te joci cu ei, cel putin mie imi plac. Lasa pe altii sa vorbeasca ce vor.Nu ma subestimez, sunt mândră de mine. Dar sunt unii pe aici , care se leagă ba de sânii mei, ba de fața mea. 2
Membru Premium angelmro Reputație: 5256 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 5, 2019 Majoritatea te apreciaza cum esti, iar ceilalti sunt prea putini. Sa comenteze cat vor, tu sa ramai la fel ca si pana acuma. Cine iti trece pragul sa plece multumit de tine si de timpul petrecut cu tine. Ceilalti au de unde alege. Nu degeaba ai fost in top. 1
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Majoritatea te apreciaza cum esti, iar ceilalti sunt prea putini. Sa comenteze cat vor, tu sa ramai la fel ca si pana acuma. Cine iti trece pragul sa plece multumit de tine si de timpul petrecut cu tine. Ceilalti au de unde alege. Nu degeaba ai fost in top.Sunt in top si acolo voi ramane. Sectiunea in care se afla topicul meu acum e irelevantă. Topicul meu nu mai exista acolo datorita faptului ca a fost mutat la inactive si de acolo la testate. 2
Membru Premium angelmro Reputație: 5256 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Aprilie 5, 2019 Corect spui. M-am exprimat gresit. Problema este ca nu poti multumi pe toata lumea. Eu zic sa ramai ca pana acuma si ca mai este cineva care pleaca de la tine nemultumit, sa caute in alta parte ce ii place.Inchei aici, scuze de offtopic. 1
Vizitator yoyo14 Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Postat Aprilie 5, 2019 Majoritatea te apreciaza cum esti, iar ceilalti sunt prea putini. Sa comenteze cat vor, tu sa ramai la fel ca si pana acuma. Cine iti trece pragul sa plece multumit de tine si de timpul petrecut cu tine. Ceilalti au de unde alege. Nu degeaba ai fost in top.Mai ca mai facut curios, daca tie ti-a placut trebuie sa o vizitez neaparat saptamana viitoare
pistachio Reputație: -170 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Aprilie 5, 2019 a venit si maya sau nu? intreb pentru un prieten.
israfel Reputație: 117 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 6, 2019 Elena, sa nu faci modificări la corp. Sa faci doar sport. Ești foarte sexi. Totul tine de preferințe. Nu sunt fan de sâni mari . Multe femei de la țara au sâni mari. Sânii mici aveau femei de sânge nobil in trecut. 1
raducut Reputație: 11 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Blaj, Sibiu, Alba Oras:Blaj, Sibiu, Alba Postat Aprilie 6, 2019 Mai ca mai facut curios, daca tie ti-a placut trebuie sa o vizitez neaparat saptamana viitoareMan, daca o sa reusesti sa ajungi la ea, nu o sa regreti.Momentele pe care le traiesti cu Elena nu ai cum sa le uiti.O sa te simti extraordinar de bine in prezenta ei iar daca este si clik totul o sa fie la superlativ.Spor.Thank Elena, pentru fiecare intalnire. 1
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 a venit si maya sau nu? intreb pentru un prieten.Vine si Maya ,da. Mâine ajungem😊 2
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Man, daca o sa reusesti sa ajungi la ea, nu o sa regreti.Momentele pe care le traiesti cu Elena nu ai cum sa le uiti.O sa te simti extraordinar de bine in prezenta ei iar daca este si clik totul o sa fie la superlativ.Spor.Thank Elena, pentru fiecare intalnire.Multumesc! Stiti prea bine care e scopul meu si anume: sa va simțiți bine in compania mea. 3
blacksoul95 Reputație: 73 Postat Aprilie 6, 2019 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Aprilie 6, 2019 Buna Elena.Se poate o programare pentru luni seara la 20?
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2019 Postat Aprilie 6, 2019 Buna Elena.Se poate o programare pentru luni seara la 20?Buna! Imi scriu maine mesaj sau pe whatsapp si stabilim.
pistachio Reputație: -170 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:prin zona Oras:prin zona Postat Aprilie 7, 2019 Vine si Maya ,da. Mâine ajungemAre tot nr de Pitești 0787340685? mulțumesc.
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Are tot nr de Pitești 0787340685? mulțumesc.Da. Are topic la intrebari si răspunsuri , poti scrie acolo. Nu de alta ,dar sa nu se confunde numerele de telefon pe aici.
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Elena, sa nu faci modificări la corp. Sa faci doar sport. Ești foarte sexi. Totul tine de preferințe. Nu sunt fan de sâni mari . Multe femei de la țara au sâni mari. Sânii mici aveau femei de sânge nobil in trecut.Ce ai băgat o cu sânge nobil de mahala😅😅😅.
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 Ce ai băgat o cu sânge nobil de mahala😅😅😅.Tu ai ceva personal cu mine mai nene? (Domn sigur nu esti). O tii una si buna ca sunt de etnie. Tu ai auzit de solar? Nu din ala unde dai tu cu sapa ,din ala cu raze UV. Prea multe pretenții de la tine nu am oricum ,nickname-ul tau spune tot.
ready4sex Reputație: 23 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Daca too sa facaut schimbarea, zic sa profitam. Sper sa ajung primul astazi.
Vizitator elena pitesti Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 Locatie: Doamna Stanca (aceeași de datile trecute)Program:11:00-21:00 (exceptii se fac doar pentru persoane cunoscute). 7
israfel Reputație: 117 Postat Aprilie 9, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 9, 2019 Ce ai băgat o cu sânge nobil de mahala😅😅😅.Èši-a plăcut ? :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum