miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 5, 2018 Băi pulă brânzită, de unde p.m. rezultă că facem exces? Două dușuri pe zi, înseamnă că exagerăm, jegosule? Ba , la tine ar trebui sa se dubleze portia , poate mai scapi si de cuvintele lipsite de sens pe care le tiparesti si tavalesti aici de la prima ora a diminetii si pana seara tarziu si de insultele adresate acelora care ti-au tot citit valoarea ....si de iz de chisat , am uitat sa zic Pandar mai esti Bine că merg rar cu transportul în comun! De ce ? Nu mai incape o gasca pe usile transportului in comun ? Sau ii este teama ca daca a reusit sa urce , nu poate sa faca si viceversa astfel incat sa fie sigura ca a ajuns la destinatia dorita ? 3 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 cam 20%.Nu-s paros. :)Și te dai cu crema dupa ? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Si cu asta inchei,am.vrut sa ajut un batranel bolnav psihic cu pesste 36.000 de mii de postari :) :)P.SDaca faceam o obsesie pt tine,pana acum te călcam pe cap sau te spurcam cu câteva pungi pline cu fecale :)Cam greu să ma calci pe cap, căcat împrăștiat ce ești! Acum, dispari! S-a înțeles? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Chiar s-asa.... daca s-a ajuns la : " bă, ia uite de cate ori ma spăl eu , sunt tare nu?" chiar nu mai e nimic de spus. E clar ca asta tine exclusiv de educatia fiecăruia si de bunul simt. Care este sau nu ! Dar fac prinsoare ca vor mai fi umplute muuuulte pagini pe acest subiect. :) https://i.imgur.com/YUT3Dp3.gif Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Mmmmmm....okey. Dimineata,inainte sa plec la treaba.Cand ajung acasa,de la treaba.Si de fiecare data,inainte de "treaba" o igienizare.Deci,de 2 ori pe zi.Vara,ajung la 3-4 dusuri pe zi,nu transpir in exces,da' ma simt lipicios.Atentie,nu-s dinala :)))O să mori, mă!😄 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Și te dai cu crema dupa ? Nu. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nu. :) De ce ? 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 O să mori, mă! Am mai auzit asta,si cand m-am apucat de fumat,de femei,de mancat nesanatos.etc etc. Inca-s pe metereze :) 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Cam greu să ma calci pe cap, căcat împrăștiat ce ești! Acum, dispari! S-a înțeles?Pe chelie? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 De ce ? pentru ca nu consider ca am nevoie.N-am spus ca totu-i in regula cu pielea mea? :))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ba , la tine ar trebui sa se dubleze portia , poate mai scapi si de cuvintele lipsite de sens pe care le tiparesti si tavalesti aici de la prima ora a diminetii si pana seara tarziu si de insultele adresate acelora care ti-au tot citit valoarea ....si de iz de chisat , am uitat sa zic Pandar mai esti Malone, pe tine te-a băgat cineva în seamă? Sau vrei să te bag eu? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Aici discutam despre apă și săpun ,nu despre cheliile și certurile voastre . Va rog sa vă abțineți. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 pentru ca nu consider ca am nevoie.N-am spus ca totu-i in regula cu pielea mea? :)))Mănânci fructe ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Mănânci fructe ? Da' bineinteles! :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Da' bineinteles! :)))De la fructe ai pielea fara riduri 😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 De la fructe ai pielea fara riduri maeales dela piersici ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 maeales dela piersici ;)Și banane ♥️ Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 5, 2018 Malone, pe tine te-a băgat cineva în seamă? Sau vrei să te bag eu? Cum , ma , nu m-ai bagat tu primul in seama , pe topicul acela !? Eu de multe ori ma fac ca nici nu observ o nulitate absoluta. Sigur ai vrut sa imi atragi atentia , pesemne ca esti nevorbit si statut (ca de obicei) . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Și banane ♥️ nu khear :) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Cum , ma , nu m-ai bagat tu primul in seama , pe topicul acela !? Eu de multe ori ma fac ca nici nu observ o nulitate absoluta. Sigur ai vrut sa imi atragi atentia , pesemne ca esti nevorbit si statut (ca de obicei) .Malone, ești prost! Prost rău! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 nu khear :) Tu nu partikipi? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 maeales dela piersici ;)Zemoase, este? 1 Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 :) :) Ai noroc ca esti singurul bolnav psihic de pe forum(se vede de la o poștă)si d aia ti se tolereaza comportamentul bolnăvicios,d asta esti si usor de reperat Cam greu să ma calci pe cap, căcat împrăștiat ce ești! Acum, dispari! S-a înțeles? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Tu nu partikipi? la ce? :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Zemoase, este? spalate! :))) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum