Sari la conținut

0799028279 matura stefan cel mare

Postări Recomandate

Postat

locatie stefan cel mare intersectie cu lizeanu sani nr3 spre 4 sex oral normal diferite fantezii pret 200 l ora

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

locatie stefan cel mare intersectie cu lizeanu sani nr3 spre 4 sex oral normal diferite fantezii pret 200 l ora

Ai fost tu sau ai vb cu ea la telefon, mie pozele nu mi se par a fi reale.
Postat

nu e ea un poze dar aduce cu pozele prestatia ok

Ai vizitat-o? De unde sti? Spune-ne cateva amanunte, poate o dăm si noi...

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Ma mir ca nu au pus poze cu Udrea :))))

Postat

Este cert că toate cele 3 numere de telefon sunt ale aceleiași tipe ? Am fost mai demult la un nr apropiat (0738454524) la o tipă Anca, într-un bloc la intersecția dintre Matei Voievod si Mihai Bravu. Era un cuib destul de murdar la unul din ultimele etaje, au venit doua fete pe la 30 de ani, nici una nu semăna cu pozele pe care le văzusem și aveau un aspect și o atitudine dubioase. Cel puțin una era de etnie. Aveau și un tarif mare, parcă 150/250. Când au văzut că nu stau au început să vorbească urât.

Postat
Blonda cu sani mari  BucurestiSector 2 O Matura 38 ANI si daca simti ca ai nevoie de ceva diferit tot ce trebuie sa faci este sa apelezi nr meu de tel iar de restul ma ocup eu.NU raspund la privat. Locatia mea se afla toate mijloace de transport asigurate ptr ca tu sa poti ajunge cu usurinta la destinatia mea..sunt aici ptr tine si astept nerabdatoare sa te intalnesc! Poze reale!, pot include masaj de relaxare cu experiență cu un ambient placut si discret..Se poate pe wapp sau tef.. Mai multe detalii la tef... Va astept cu drag...Loc Teiul Doamnei..

Postat

am sa printez pozele di voi merge in locatie.....uite fata mea frumoasa, DAA CE AVEM NOI AICI? VAAII...nu esti tu tipa din poze? buunn, ia mananca tu frumos hartiile astea printate...hai baga la stomacel fututi mortii matii de zdreanta...

asa merita muistele astea....

ce face? vine pestele si ne bate? pai dupa ce a mancat aia hartiile, o pun sa vomite si il pun pe carasul de haur sa pape tot....PLM doar lucreaza cu profit 50/50 BGM pla in mortii lor de zdrente......S-A HIPER AGLOMERAT ORASUL DE MORTACIUNI...PUTE RAU!!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...