tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 6, 2018 Liiceanu personalitatea lui are oricand acces la intelectuale sexy futacioase fara probleme . Niminia-n lume ca asta de scrisa aci nu are decat laba altceva nu stie si nu poate in afara de laba 1
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Liiceanu cred ... ca poate fute "la hectar" de "n" ori mai multe femei decat "musculosii", deoarece unei femei trebuie inatai "sa-i futi creierii" si apoi sa o futi propriu-zis. Parerea mea :hihat 5 1
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 6, 2018 Liiceanu cred ... ca poate fute "la hectar" de "n" ori mai multe femei decat "musculosii", deoarece unei femei trebuie inatai "sa-i futi creierii" si apoi sa o futi propriu-zis. Parerea mea :hihatExplică-le asta unor băieți pe topicul cu musculoșii. :laugh2 2 2
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 nu mi-am imaginat, cand am deschis acest topic, ca Liiceanu este atat de adorat printre curvari si curve. este neverosimil... mergand pe acest principiu, inseamna ca pe lista de email a Academiei, mustaciosul este figura providentiala. sa fie cu putinta? oameni buni, sunteti niste scursuri, nu realizati asta? sunteti exact opusul ideilor lui Liiceanu, ceea ce detesta el cel mai mult la un ins. daca se masturbeaza sau nu, nici nu prea conteaza (desi evident ca o face) dar a-l considera pe el farul calauzitor este complet anapoda. 1 2
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 10, 2018 nu mi-am imaginat, cand am deschis acest topic, ca Liiceanu este atat de adorat printre curvari si curve. este neverosimil... mergand pe acest principiu, inseamna ca pe lista de email a Academiei, mustaciosul este figura providentiala. sa fie cu putinta? oameni buni, sunteti niste scursuri, nu realizati asta? sunteti exact opusul ideilor lui Liiceanu, ceea ce detesta el cel mai mult la un ins. daca se masturbeaza sau nu, nici nu prea conteaza (desi evident ca o face) dar a-l considera pe el farul calauzitor este complet anapoda.E un om in regula ca si multi dintre noi dar tu esti o musca d'aia verde de rahat care cauti disperata o urma de flegma pe talpa lui sa iti dovedesti ca e la fel de mizer ca tine 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 Liiceanu cred ... ca poate fute "la hectar" de "n" ori mai multe femei decat "musculosii", deoarece unei femei trebuie inatai "sa-i futi creierii" si apoi sa o futi propriu-zis. Parerea mea :hihat Explică-le asta unor băieți pe topicul cu musculoșii. :laugh2 intamplarea face ca, in urma cu vreo 20 si ceva de ani (nu spui cati :D ), a tinut o prelegere - de fapt, mai mult o discutie libera - la liceul unde invatam. Nu mai retin subiectul, cred ca despre poezie era vorba, dar nici nu conteaza... cert e ca toate fetele (si nu numai) eram literalmente subjugate de el. Nu era nici frumos, nici atletic, dar magnetismul de care aminteam pe topicul cu musculosii functiona la parametri maximi. Daca ne-ar fi cerut sa ne dezbracam atunci, pe loc, am fi facut-o fara comentarii, atat de "fututi" aveam creierii :D 3
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 intamplarea face ca, in urma cu vreo 20 si ceva de ani (nu spui cati :D ), a tinut o prelegere - de fapt, mai mult o discutie libera - la liceul unde invatam. Nu mai retin subiectul, cred ca despre poezie era vorba, dar nici nu conteaza... cert e ca toate fetele (si nu numai) eram literalmente subjugate de el. Nu era nici frumos, nici atletic, dar magnetismul de care aminteam pe topicul cu musculosii functiona la parametri maximi. Daca ne-ar fi cerut sa ne dezbracam atunci, pe loc, am fi facut-o fara comentarii, atat de "fututi" aveam creierii :DBuna dimineata, ... da, dar unele fete sunt atrase uneori si de "bad boys". Am avut bucuria si pot sa spun onoarea sa cunosc o doamna extrem de culta elevata si extrem de futacioasa care simtea o atractie deosebita pentru barbatii cu cantitatea de muschi invers proportinala cu IQ ... (despre mine nu pot sa spun ca excelez la vre-un capitol enumerat), dar era haioasa in modul cum proceda si cum povestea experientele ... :hihat 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 neata! :) da, e foarte posibil, fiecare avem cate-o "dark side" a noastra si o inclinatie cel putin curioasa, care bate logica... dar banuiesc ca nu si-a luat unul acasa, pe semnatura ...e ca dependenta de ciocolata, mai scapi pe aratura cateodata, dar nu iti umpli frigiderul cu baxuri de "ciucalati" 3
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 toti avem un coltisor intunecat ... plin de lucruri ciudate si rusinoase, doar ca la unii este mic mic de tot ... iar la altii reprezinta un mod de viata. (Mi-am adus aminte de "zona" din Picnic la marginea drumului de fratii Strugatsky) :wink2Ca sa folosesc comparatia cu ciocolata ... femeia lua o tableta mare de ciocolata .. rupea un patratel si se juca cu el in cel mai pervers mod si apoi arunca restul ... ideea e ca avea o imaginatie debordanta in ceea ce priveste sexul. Pot sa spun ca mi-a deschis larg usile experientelor erotice si m-a invitat in cele mai intunecate camarute ale imaginatiei ei ... 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult doamna ta :D 2
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult doamna ta :Dsi mie ... dar acum este o bunicuta respectabila care isi creste nepoteii ... ne mai auzim din cand in cand la sarbatori si zile de nastere. Nu stiu daca as vrea s-o mai intalnesc "intim" ... poate mi-e frica sa nu stric imaginea pastrata in minte si sa nu ... destram fantezia. Parerea mea :hihat 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 nici eu nu stiu daca as vrea sa-l mai intalnesc pe Liiceanu, dar mai fantazez cu ideea :D 2
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 nici eu nu stiu daca as vrea sa-l mai intalnesc pe Liiceanu, dar mai fantazez cu ideea :D... fanteziile sunt singurele care nu ne tradeaza asteptarile. Parerea mea :hihat 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 nu gasesc emoticonu' pentru "day dream" :D am facut tandari topicul asta :laugh2saaaauuuuu.... ma, tu ma provoci sa-mi fac numarul de postari pentru pm, bag de seama :hmmm 2
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 nu gasesc emoticonu' pentru "day dream" :D am facut tandari topicul asta :laugh2saaaauuuuu.... ma, tu ma provoci sa-mi fac numarul de postari pentru pm, bag de seama :hmmm... nu ma forta sa ma deschid mai mult si sa-ti destainui miscarile mele ... caci ce ar fi o partida de sah in care cei 2 jucatori si-ar trimite pe sms miscarile urmatoare? :hmmmP.S. ai sigur sub 40-45 de ani (pana acum ... ce mi-am dat seama despre tine) 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 pentru o partida de sah reusita :D 4
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 pentru o partida de sah reusita :D https://www.youtube.com/watch?v=OxPTMt9O_G4 3 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 delicios textul!!! 2
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 delicios textul!!!... te regasesti in "regina" ? 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 hai sa spunem altfel: regina ar vrea cateodata sa fie "regina", dar nu poate muta decat ca un "rege" 3
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 hai sa spunem altfel: regina ar vrea cateodata sa fie "regina", dar nu poate muta decat ca un "rege"... profund ! dar cu amendamentul ... doar cand vrea ea sa fie mutata de rege, nu? :laugh2 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 ... profund ! dar cu amendamentul ... doar cand vrea ea sa fie mutata de rege, nu? :laugh2 .. si cand nu e pe traiectoria turnului :laugh2 daca ma gandesc mai bine, cred ca as vrea sa fiu cal :laugh2 1
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 .. si cand nu e pe traiectoria turnului :laugh2 daca ma gandesc mai bine, cred ca as vrea sa fiu cal :laugh2... hai ca usurel usurel incep sa imi dau seama de personalitatea ta ... :hmmmEu ma vad mai repede "nebun" ... e imprevizibil si nu trebuie sa dea explicatii. Rege ... nu, ca mi se pare cam impotent ... langa o regina asa zglobie. :laugh2 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Februarie 10, 2018 ce inseamna sahu' asta, dom'le! te da de gol numaidecatdin cateva miscari poti fi mat... sau "pat", ma rog :laugh2 1
keyser söze Reputație: -1832 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2018 ce inseamna sahu' asta, dom'le! te da de gol numaidecatdin cateva miscari poti fi mat... sau "pat", ma rog :laugh2in sah ca si in viata este mai important jocul si nu rezultatul. O partida lunga si frumoasa, in care chiar daca pierzi, iti poate crea mai multe senzatii placute (erotice) decat o victorie facila terminata in 2-3 mutari sau ... miscari. Parerea mea :hihat 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum