hughes Reputație: 31 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2018 Tipa din dreapta are un san descoperit, adică Alessandra, Cristina este acoperită. Vad foarte bine. :)))In fine. Merry Christmas! 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Decembrie 28, 2018 Las asta aici 💞
horatiu26 Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 Eu inca nu cred ca faptura asta are penis...e mai buna decat multe femei care le am vazut..sper sa ajung si eu la ea sa ii mananc bucile..cam pe 10-15 ianuarie ..sper ca esti activa..nu am stat sa citesc pe pagini 1
[email protected] Reputație: 35 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 28, 2018 Va doresc tuturor un craciun fericit si un an noua fericit alaturi de cei dragi si sa avem parte bineinteles de un an mai bun si cu mai multe realizari . Va pupă Ari :inlovee 1
[email protected] Reputație: 35 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 28, 2018 :crazylove :doggystyle :gifs_ojosVenim si noi cu capra ? 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Decembrie 28, 2018 Eu inca nu cred ca faptura asta are penis...e mai buna decat multe femei care le am vazut..sper sa ajung si eu la ea sa ii mananc bucile..cam pe 10-15 ianuarie ..sper ca esti activa..nu am stat sa citesc pe pagini 🔞🔞🔞😱â¤â¤â¤ te pup puiule si te astept â¤ðŸ”
ariannaari Reputație: 639 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Decembrie 30, 2018 Yeah i hit a bitch cause i got nothing to lose 💯ðŸªðŸ”💞💞 vă pup băieți 💞💞 2
gabrielsava30 Reputație: 24 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Joi/vineri esti disponibila in Buc? Cadoul pt o ora este de? 1
justmesb Reputație: 32 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Buna,pe la Sibiu exista vreo sansa sa ajungi in viitorul apropiat? Mersi
rux Reputație: 10 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 4, 2019 In cta cand ajungi?
big fut Reputație: 845 Postat Ianuarie 7, 2019 Postat Ianuarie 7, 2019 Nu prea vedem noi asa ceva la Cta! 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Ianuarie 7, 2019 Nu prea vedem noi asa ceva la Cta! â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤ ce draguttt ... uite promit ca vin :) in februarie sunt pe litoral ðŸ”🤣🤣🔞ðŸªâ¤ 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Ianuarie 7, 2019 Va pupă fata â¤ðŸ˜˜ 4
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 7, 2019 esti cu adevarat superba! 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Ianuarie 7, 2019 Multumesc frumos . La multi ani un an nou fericit °°!!! 😘 1
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 7, 2019 La multi ani si tie si un an 2019 asa cum ti-l doresti! 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 11, 2019 Din acest moment Michelle Douglas lucrează pe 100 lei ora CLIENTUL DOAR TREBUIE SA MI CONFIRME CA EȘTI IN BUCUREȘTI ȘI LUCREZI
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 11, 2019 Bravo...no o lasa Micha fa-i in ciuda si moareðŸ˜
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Ianuarie 11, 2019 Da ai dreptate... mor 😂😂😂😂
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Postat Ianuarie 11, 2019 Oac oacðŸ˜ðŸ˜cu asta semeni
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Ianuarie 11, 2019 Vaii ce dragutttt !!! Super ❤
alexandragold Reputație: 261 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2019 Din acest moment Michelle Douglas lucrează pe 100 lei ora CLIENTUL DOAR TREBUIE SA MI CONFIRME CA EȘTI IN BUCUREȘTI ȘI LUCREZI Bai bulangiu nefericit ia ti focarele de-aici si dispari de pe pagina asta,ma cum sa ai asa tupeu cu fata aia de ginere ...mars lichea puturoasa...aranjeaza te dracu si dupa poti comenta ...de ce nu te operezi iubita ??ca te futi pe 50 de lei stange in pula mea bani si fati fata aia de barbatsi nu uita ca primul lucrul pe care il vezi dimineata e apartul de ras nebunule da barba jos sa vorbim de la acelasi nivel 1
michelledouglas Reputație: 299 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 11, 2019 Bai bulangiu nefericit ia ti focarele de-aici si dispari de pe pagina asta,ma cum sa ai asa tupeu cu fata aia de ginere ...mars lichea puturoasa...aranjeaza te dracu si dupa poti comenta ...de ce nu te operezi iubita ??ca te futi pe 50 de lei stange in pula mea bani si fati fata aia de barbatsi nu uita ca primul lucrul pe care il vezi dimineata e apartul de ras nebunule da barba jos sa vorbim de la acelasi nivel Pe tine cine te a mai băgat in seama ??? Vezi de pagina ta ca nu avem nimic de împărțit
alexandragold Reputație: 261 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2019 Pe tine cine te a mai băgat in seama ??? Vezi de pagina ta ca nu avem nimic de împărțit Eu ma bag unde vreau cand vreau mai ales cand e vorba de persoanele pe care le cunosc ,eu ti am zis sa iti iei fanii si sa pleci in slbz de pe aceasta pagina ,n ai caderea sa postezi tu aici ...un baielet care-si prinde codite in par si se crede femeie 1
tudorgheorghe28 Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2019 Postat Ianuarie 11, 2019 Bai Michael, baietelule, cred ca este cazul sa iti ti pozele alea HOROR pt tine, am fost la tine, esti jalnica, ai facut un oral groaznic mai spuneai ca daca vreau faci si neprotejat, dar am spus NU, imi pare rau ca am dat acei 100 lei... nu ma uit eu la bani, dar chiar imi pare rau, fata asta Ariana, pare a fi o fata super ok, din ce am vb eu cu ea, nu cred ca este cazul sa spui tu ca esti o superba, chiar esti jalnica, urmaresc de aseara acest topic, cu gandul sa comentez, am zis ca nu e cazul, dar deja vad ca tu mergi prea departe cu "superbitatea ta", sincer stai in banca ta, e mai bine.prin urmare, nu e deloc ok acest baietel si nu recomand :refoz :refoz :refoz :refoz :refozP.S am postat si o poza sa vedeti in realitate acest baietel...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum