serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 4, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 4, 2018 Hey. Ce mai faceti? Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 4, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Ma poate ajuta cineva cu o mica problema?Am vazut ca inca mai am poze si anunturi pe net, cum pot sa scap de ele? 1 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Februarie 4, 2018 ooo lume noua :D Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Februarie 4, 2018 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Februarie 4, 2018 Te referi la topicul de aici? De ăsta scapi fără probleme (Postează si roagă sa ți se ascundă, apoi da report poștarii ).Cel " de dincolo"....hmmm...Mai greu, ei nu prea vor sa șteargă, ci doar sa le treacă la inactive Vezi Cum discuți cei în PM.Anunțurile de pe site-urile de publicitate trebuie raportate în mod repetat ca sa fie sterse (cele care nu disoar după o anume perioada de timp.)Sa ai parte numai de lucruri bune și toate planurile sa ți le duci la bun sfârșit! 2 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Februarie 4, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 4, 2018 Ma poate ajuta cineva cu o mica problema?Am vazut ca inca mai am poze si anunturi pe net, cum pot sa scap de ele?zi-ne ca revii in forta! 1 Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 4, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Te referi la topicul de aici? De ăsta scapi fără probleme (Postează si roagă sa ți se ascundă, apoi da report poștarii ).Cel " de dincolo"....hmmm...Mai greu, ei nu prea vor sa șteargă, ci doar sa le treacă la inactive Vezi Cum discuți cei în PM.Anunțurile de pe site-urile de publicitate trebuie raportate în mod repetat ca sa fie sterse (cele care nu disoar după o anume perioada de timp.)Sa ai parte numai de lucruri bune și toate planurile sa ți le duci la bun sfârșit!Asta de aici l.am sters si de partea cealalta la fel. Dar nu pot scapa de anunturi deloc.Mersi la fel Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 4, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 zi-ne ca revii in forta!Imi pare rau, dar nu revin.😘 1 Link spre comentariu
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Februarie 4, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 4, 2018 Imi pare rau, dar nu revin.😘atunci succes in ceea ce ti-ai propus sa faci ! :* 1 Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 4, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 atunci succes in ceea ce ti-ai propus sa faci ! :*Mersi 1 Link spre comentariu
obiectivlentila 02 Reputație: 4340 Postat Februarie 7, 2018 Oras:antile Oras:antile Partajează Postat Februarie 7, 2018 te pupa tati , succes in viata si stai linistita in privinta pozelelor, ale tale stau sub 7 chei . Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 7, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 te pupa tati , succes in viata si stai linistita in privinta pozelelor, ale tale stau sub 7 chei .Mersi tati :* Link spre comentariu
serafina Reputație: 1828 Postat Februarie 9, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Va rog frumos cei care vad anunturi cu mine sa da.ti raport la ele. Multumesc frumos. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum