statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Dacă nu știați "celebrul" Dani Mocanu a scos o nouă melodie foarte actuală vremurilor noastre, poate nu vă plac manelele sau muzica lui Dani Mocanu dar aș vrea să ascultați versurile din noua lui melodie "Elveția" , in această melodie se vorbește despre prostirea fetelor. Probabil această piesă va cutremura amintirile multor fete de aici 1
statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Autor Postat Februarie 5, 2018 În concluzie proxeneți din ziua de astăzi nu mai au nicio jenă, probabil ascultă această melodie la volum maxim in BMW-ul produs de "iubită" . Ce fel de individ că (bărbat nu-i pot spune), este acela care își dă propria femeie la pulă !? Niciun bărbat care iubește cu adevărat o femeie nu o lasă să facă așa ceva 1
antonio101 Reputație: -36 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Eu vad o melodie ce promoveaza diversitatea avand in vedere faptul ca apare o negresa. 1
statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Autor Postat Februarie 5, 2018 Eu vad o melodie ce promoveaza diversitatea avand in vedere faptul ca apare o negresa.Nu prea există negrese pe piața autohtonă, iar țigani proxeneți nu își băga la produs proprile ursărese deobicei prostesc românce să se prostitueze pentru ei, de aceea spun că fata din clip reprezintă o utopie e greu să bage la produs o mulatră adevărată
antonio101 Reputație: -36 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Vezi ca sunt pline centurile din Germania de tiganci din Bulgaria, Romania si Ungaria =)) Mai documenteaza-te inainte sa vorbesti. Evident ca prostesc si romance numai sa iasa bani. Oricum ziceam la misto ca promoveaza diversitatea in plm dar la ce raspunsuri de astepti cand baza topicului e o melodie facuta de dani Mocanu. 2
statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Autor Postat Februarie 5, 2018 Această afacere prosperă numită prostituție/proxenetism trăiește si se hrănește pe spatele fraierilor care nu au văzut altă pizdă in viața lor, decât ceea plătită, practic in ziua de astăzi se câștigă foarte bine ca programator si cei care au stat toată adolescența cu ochii in monitor s-au trezit ca au venituri mari dar nu și hobby-uri așa ca au facut din asta un hobby si scriu recenzii de zeci de rânduri in care își povestesc cum au platit ei o femeie pentru a o regula, și se simt importanți/apreciați. Practic nu au futut nimic toată viata lor si cum pizda era ceva de neatins inainte acum cu ajutorul catorva sute de lei pot pune si ei botul la savarină 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Daca ai avea și tu o fata ,mai mai că ai baga-o la produs... .. Nu ți-ar plăcea nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Vezi ca sunt pline centurile din Germania de tiganci din Bulgaria, Romania si Ungaria =)) Mai documenteaza-te inainte sa vorbesti. Evident ca prostesc si romance numai sa iasa bani. Oricum ziceam la misto ca promoveaza diversitatea in plm dar la ce raspunsuri de astepti cand baza topicului e o melodie facuta de dani Mocanu.De un lăbar care cere pe o melodie 1000 de euro ,hahahahaha 😂😂
statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Autor Postat Februarie 5, 2018 Daca ai avea și tu o fata ,mai mai că ai baga-o la produs... .. Nu ți-ar plăcea nu?De ai sărit așa ca arsă ?Sunt căsătorit si nu aș accepta ca mama copiilor mei să se fută pe bani cu toți necunoscuții
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 5, 2018 nedoarelapooladedanimocanusaputrezeascainpuscarie 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 De ai sărit așa ca arsă ?Sunt căsătorit si nu aș accepta ca mama copiilor mei să se fută pe bani cu toți necunoscuțiiCine a sărit ?? Doar ți-am dat replica la ceea ce ai spus tu . Daca erai puțin atent la video, ți ai fi dat seama că domnișoara blonda ,Iasmina , a fost prostituata in Elveția pentru un nume mare din București. La retragerea ei din branșă ,a rămas pe drumuri ,reapucanduse pentru a putea trăi ... Dar ce să știi tu ... E grele tati .
statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Autor Postat Februarie 5, 2018 nedoarelapooladedanimocanusaputrezeascainpuscarieTinere, nu ai înțeles nimic din ceea ce am vrut să spun, probabil ești un pubertan după modul cum ai reacționat, genul de hater fără substanță
statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Autor Postat Februarie 5, 2018 Cine a sărit ?? Doar ți-am dat replica la ceea ce ai spus tu . Daca erai puțin atent la video, ți ai fi dat seama că domnișoara blonda ,Iasmina , a fost prostituata in Elveția pentru un nume mare din București. La retragerea ei din branșă ,a rămas pe drumuri ,reapucanduse pentru a putea trăi ... Dar ce să știi tu ... E grele tati .Și eu de unde dracu era să știu ? Eu nu trăiesc în lumea voastră 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 5, 2018 Tinere, nu ai înțeles nimic din ceea ce am vrut să spun, probabil ești un pubertan după modul cum ai reacționat, genul de hater fără substanțăTinere, ești idiot! 3
statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Autor Postat Februarie 5, 2018 Tinere, ești idiot!Să-mi sugi pula! Bagator de seamă
antonio101 Reputație: -36 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Această afacere prosperă numită prostituție/proxenetism trăiește si se hrănește pe spatele fraierilor care nu au văzut altă pizdă in viața lor, decât ceea plătită, practic in ziua de astăzi se câștigă foarte bine ca programator si cei care au stat toată adolescența cu ochii in monitor s-au trezit ca au venituri mari dar nu și hobby-uri așa ca au facut din asta un hobby si scriu recenzii de zeci de rânduri in care își povestesc cum au platit ei o femeie pentru a o regula, și se simt importanți/apreciați. Practic nu au futut nimic toată viata lor si cum pizda era ceva de neatins inainte acum cu ajutorul catorva sute de lei pot pune si ei botul la savarinăDar tu chiar nu esti inteligent ca sa zic asa. Tu ai impresia ca numai programatorii se duc la curve =))) ? Si actorii din America se duc la curva, bineinteles ca la unele de lux, dar in principiu tot la curve. Oamenii care se duc la curve sunt din toate categoriile sociale, motivele fiind diverse. Tie doar ti s-a aprins o idee in creierul ala micut si crezi ca ai descoperit tot secretul industriei =)))
statisticianu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Autor Postat Februarie 5, 2018 Dar tu chiar nu esti inteligent ca sa zic asa. Tu ai impresia ca numai programatorii se duc la curve =))) ? Si actorii din America se duc la curva, bineinteles ca la unele de lux, dar in principiu tot la curve. Oamenii care se duc la curve sunt din toate categoriile sociale, motivele fiind diverse. Tie doar ti s-a aprins o idee in creierul ala micut si crezi ca ai descoperit tot secretul industriei =)))Hai mai da-te-n mortii tai !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Și eu de unde dracu era să știu ? Eu nu trăiesc în lumea voastrăAtunci ce cauți pe acest site ? 1
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2018 Această afacere prosperă numită prostituție/proxenetism trăiește si se hrănește pe spatele fraierilor care nu au văzut altă pizdă in viața lor, decât ceea plătită, practic in ziua de astăzi se câștigă foarte bine ca programator si cei care au stat toată adolescența cu ochii in monitor s-au trezit ca au venituri mari dar nu și hobby-uri așa ca au facut din asta un hobby si scriu recenzii de zeci de rânduri in care își povestesc cum au platit ei o femeie pentru a o regula, și se simt importanți/apreciați. Practic nu au futut nimic toată viata lor si cum pizda era ceva de neatins inainte acum cu ajutorul catorva sute de lei pot pune si ei botul la savarină De unde ai iesit frate cu aberatiile astea si pana la urma, ce te intereseaza pe tine pe ce isi cheltuie omul banii ? :slap2PS : daca nu stii , barbatul intotdeauna va plati femeia intr-un mod sau altul , doar ca multi nu isi dau seama
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Februarie 5, 2018 Dacă nu știați "celebrul" Dani Mocanu a scos o nouă melodie foarte actuală vremurilor noastre, poate nu vă plac manelele sau muzica lui Dani Mocanu dar aș vrea să ascultați versurile din noua lui melodie "Elveția" , in această melodie se vorbește despre prostirea fetelor. Probabil această piesă va cutremura amintirile multor fete de aici Nu puteai sa pui direct versurile (lyrics)? Mie imi place sa citesc stenograme, las pe altii sa auda vocile unor asemenea specimene, in direct si-n reluare :rax2 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Februarie 5, 2018 De unde ai iesit frate cu aberatiile astea si pana la urma, ce te intereseaza pe tine pe ce isi cheltuie omul banii ? :slap2PS : daca nu stii , barbatul intotdeauna va plati femeia intr-un mod sau altul , doar ca multi nu isi dau seamaDaca se duce vaca la taur, se plateste taurul. Cand platesti taxa de pasunat ca sa se duca intre vaci, inseamna ca e un... bou. Directia fluxului monetar este determinata de performanta sexuala a masculului. Partea generatoare de senzatii de greata si voma este ca vacile "noastre" mereu confunda soarecele oparit c-un taur, ceea ce demonstreaza ceva despre ele... Si te face sa doresti abatorizarea septelului. 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Februarie 5, 2018 Atunci ce cauți pe acest site ?Pentru ca pe Facebook nu mai putem sa ne jucam, din cauza "corectitudinii politice".
antonio101 Reputație: -36 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Nu puteai sa pui direct versurile (lyrics)? Mie imi place sa citesc stenograme, las pe altii sa auda vocile unor asemenea specimene, in direct si-n reluare :rax2 Esti pui de securist? =)) 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Februarie 5, 2018 Această afacere prosperă numită prostituție/proxenetism trăiește si se hrănește pe spatele fraierilor care nu au văzut altă pizdă in viața lor, decât ceea plătită, practic in ziua de astăzi se câștigă foarte bine ca programator si cei care au stat toată adolescența cu ochii in monitor s-au trezit ca au venituri mari dar nu și hobby-uri așa ca au facut din asta un hobby si scriu recenzii de zeci de rânduri in care își povestesc cum au platit ei o femeie pentru a o regula, și se simt importanți/apreciați. Practic nu au futut nimic toată viata lor si cum pizda era ceva de neatins inainte acum cu ajutorul catorva sute de lei pot pune si ei botul la savarinăDecat sa vezi asemenea pizde, in asemenea conditii, mai bine nu stii ca exista pe lume si asa ceva. Mai bine mananci oua crude decat asemenea... savarine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Pentru ca pe Facebook nu mai putem sa ne jucam, din cauza "corectitudinii politice".Pentru că prostia doare !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum