Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 7 foști miniștri scăpați. Băgați mare. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Altceva e ciudat aici.4 ani n-a știut chiar nimeni? :)
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 6, 2018 Altceva e ciudat aici.4 ani n-a știut chiar nimeni? :)Ce ți-a adus Moșu de Crăciun? A păpat toți biscuiții? De Paște ce-ți aduce Iepurașu’? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Ce ți-a adus Moșu de Crăciun? A păpat toți biscuiții? De Paște ce-ți aduce Iepurașu’?"senvisuri" cu salam săsesc, ce biscuiți :))) Oau, nici atrei, nici erteve... Pa bune? Cineo fi băgat frican ei?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Abia așteptăm povestea lui Kovesi ca Zăpada și cei 7 miniștrei :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Asta nu e nimic, revolutia fiscala loveste in aproape toti muncitori !!! atat privat cat si la public.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Nu e chiar o idee rea mutarea contribuțiilor, angajatorul e obligat sa le plătească. Dacă înainte le mai fentau acum s-a terminat.Oricum nu contează, tot de la angajat veneau banii ăia, nu-i scoteau ei din buzunar. Legat de dosarul microsoft. Vad ca mass-media tace. Marii contestatari ai DNA, atrei și erteve, care o făceau praf și pulbere pe Kovesi, tac malc acum. Ma întreb și eu. 4ani nu au știut avocații, etc etc, ca faptele erau prescrise, și s-a continuat. 1
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Avand in vedere ca am pierdut recent. un proces cu o caruta de dovezi , am remarcat ca sistemul juridic din jegul asta de tara avantajeaza infractorii , asa ca bagati mare ca nu are rost sa fiti cinstiti . Ontopic : faptele s-au prescris , asta nu inseamna ca au fost nevinovati . Cat despre cum functionam pe termen lung, atata timp patronasii din RO se complac in a da o mica spaguta cand vine controlul in loc sa se uneasca si sa faca greva fiscala , intotdeauna vom fi presul unor tractoristi ca Dragnea sau altii . Asa ca spor la platit taxe ca oamenii trebui sa fure si ei de undeva. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Avand in vedere ca am pierdut recent. un proces cu o caruta de dovezi , am remarcat ca sistemul juridic din jegul asta de tara avantajeaza infractorii , asa ca bagati mare ca nu are rost sa fiti cinstiti . Ontopic : faptele s-au prescris , asta nu inseamna ca au fost nevinovati . Cat despre cum functionam pe termen lung, atata timp patronasii din RO se complac in a da o mica spaguta cand vine controlul in loc sa se uneasca si sa faca greva fiscala , intotdeauna vom fi presul unor tractoristi ca Dragnea sau altii . Asa ca spor la platit taxe ca oamenii trebui sa fure si ei de undeva.Nu se pune problema nevinovatiei aici. Faptele sunt prescrise din 2014.Suntem în 2018 S-a "descoperit" tocmai acum, 4 ani nu a știut nimeni? "e pentru un viitor comun, creat pentru americani" zice Cheloo. Stai, acum trebuie sa luam și niște vechituri de submarine de la ei, la preturi supraevaluate, bineînțeles. 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 6, 2018 Oras:F Oras:F Postat Februarie 6, 2018 IMPOZITAREA ESTE TALHARIE! Asa cum IT-istii nu platesc impozite, asa nu trebuie sa suporte nimeni aceasta forma de viol din partea unei organizatii teroriste numita impropriu "stat"! FURCA, COASA SI TOPORUL: DOAR ASA LUPTA POPORUL! “They may take our lives, but they'll never take our freedom!”
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Eu cred că s-a uitat scopul impozitului. Mai ales la noi, zic.Nu avem nimic.Dar e bine ca dam zeci de milioane de euro, asa. Urmează sutele de milioane date tot asa. La americani. Și noi tot fără drumuri, spitale, scoli, etc etc. 1
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 IMPOZITAREA ESTE TALHARIE! Asa cum IT-istii nu platesc impozite, asa nu trebuie sa suporte nimeni aceasta forma de viol din partea unei organizatii teroriste numita impropriu "stat"! Esti dezimformat. Platesc si ei doar ca au niste facilitati si oricum, daca tu crezi ca 1000 - 2000 de euro pe care il are un programator este un salariu mare (acest salariu fiind comparabil cu al unui heirupist din Germania sau Franta) te inseli amarnic . 2
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Februarie 6, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Februarie 6, 2018 Da,dar nu poți compara Germania sau Franța cu România:) 1
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Eu cred că s-a uitat scopul impozitului. Mai ales la noi, zic.Nu avem nimic.Dar e bine ca dam zeci de milioane de euro, asa. Urmează sutele de milioane date tot asa. La americani. Și noi tot fără drumuri, spitale, scoli, etc etc.Cel mai grav in tara asta, este ca mai nimeni din cei care lucreaza la stat nu poate fi tras la raspundere, fiind toti o mare familie si avand ca deviza : o mana o spala pe alta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Cel mai grav in tara asta, este ca mai nimeni din cei care lucreaza la stat nu poate fi tras la raspundere, fiind toti o mare familie si avand ca deviza : o mana o spala pe alta. Și așa va mai fi. :) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 6, 2018 Cel mai grav in tara asta, este ca mai nimeni din cei care lucreaza la stat nu poate fi tras la raspundere, fiind toti o mare familie si avand ca deviza : o mana o spala pe alta. Koae, încearcă matale să tragi la răspundere pe cineva de la vodafon. Sau engi. Sau dehașel. Ce pula mea bateți câmpii? 4
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Koae, încearcă matale să tragi la răspundere pe cineva de la vodafon. Sau engi. Sau dehașel. Ce pula mea bateți câmpii? :laugh2 Are rost sa despic firul in patru, prin care sa explic ca alea sunt societati comerciale, pe care nu esti obligat sa le platesti serviciile decat in baza unui contract, pe cand la stat, esti obligat sa le platesti serviciile( chiar si proaste) prin taxe si impozite toata viata .
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 6, 2018 :laugh2 Are rost sa despic firul in patru, prin care sa explic ca alea sunt societati comerciale, pe care nu esti obligat sa le platesti serviciile decat in baza unui contract, pe cand la stat, esti obligat sa le platesti serviciile( chiar si proaste) prin taxe si impozite toata viata .Same shit. Te-ai referit la oamenii care lucrează în sistemul de stat, nu la tipul de structuri unde lucrează. Și, în cazul multora dintre jegurile de multinaționale, s-a schimbat monopolul de stat cu cel “privat”. 5
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 6, 2018 Oras:F Oras:F Postat Februarie 6, 2018 Esti dezimformat. Platesc si ei doar ca au niste facilitati si oricum, daca tu crezi ca 1000 - 2000 de euro pe care il are un programator este un salariu mare (acest salariu fiind comparabil cu al unui heirupist din Germania sau Franta) te inseli amarnic .Ce-ai, tati?! Am o cunostinta care lua in jur de 2700 euro/zi plus bonuri (si echipament de lucru etc.) ca incarcator-descarcator, in fosta Germanie de Vest. Nisti pitipoance bune rau (deci superbe, fotomodele, parca erau facute-n photoshop) poloneze si rusoaice, care sortau iaurturi, luau mai mult... S'tem intr-o tara de cacat. Nici noi nu stim in ce cacat s'tem. "Trecut de cacat avem, in prezent suntem in cacat pana peste cap, singura noastra speranta este ca nu avem nici un viitor." 1
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 7, 2018 Ce-ai, tati?! Am o cunostinta care lua in jur de 2700 euro/zi plus bonuri (si echipament de lucru etc.) ca incarcator-descarcator, in fosta Germanie de Vest. Nisti pitipoance bune rau (deci superbe, fotomodele, parca erau facute-n photoshop) poloneze si rusoaice, care sortau iaurturi, luau mai mult... S'tem intr-o tara de cacat. Nici noi nu stim in ce cacat s'tem. "Trecut de cacat avem, in prezent suntem in cacat pana peste cap, singura noastra speranta este ca nu avem nici un viitor."Te-a mințit. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Te-a mințit. Eeeeee? :)Toți mint! ;) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum