Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 inesuka te astept in soho la chinatown n-am timp 😌 vino tu la mine in penthouse 🤗 72 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Probabil prin South Kensington ori Paddington, acolo-s marea majoritate sau o gramada de panarame prin hotelurile din zona.Cel mai probabil nici ea nu stie zona unde este,dar este central,dar mai conteaza,tocmai a avut un client alb o ora,ce realizare :slap2 2 Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Februarie 15, 2018 Londra ? Chh...Sa-mi scrii cand te plictisesti de UK si te bagi in NL. :snappy Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 n-am timp vino tu la mine in penthouse Labradorul era al tau? :pepsi pentru ca era simpatic foc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Intr-adevar, semanam , dar nu sunt Eu.Iar a aparut depresivul :)))) 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 15, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 15, 2018 Cel mai probabil nici ea nu stie zona unde este,dar este central,dar mai conteaza,tocmai a avut un client alb o ora,ce realizare :slap2Roman sau polonez? :laugh2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Cel mai probabil nici ea nu stie zona unde este, dar este central,dar mai conteaza,tocmai a avut un client alb o ora,ce realizare :slap2Normal, e prea proasta pentru a face diferenta. Ea nu stie ca "centrul" Londrei e rezervat superbogatilor, de aceea o sa bage minim 15 clienti, pe zi, altfel nu-si acopera pimpu' cheltuielile cu chiria. White british, auzi la ea. La o adica, centrul Londrei, City of London, e imens, are peste 1.5 milioane locuitori. 1 2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Rectific, era vorba de Inner London, care are o populatie peste Bucuresti, peste 2.5 milioane.The City nu cred ca are asa de multi locuitori, insa sunt foarte multi care lucreaza in zona, fiind centrul financiar. 1 1 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 15, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 15, 2018 Rectific, era vorba de Inner London, care are o populatie peste Bucuresti, peste 2.5 milioane.The City nu cred ca are asa de multi locuitori, insa sunt foarte multi care lucreaza in zona, fiind centrul financiar.Mai conteaza?! Maneaua la fel se aude... :laugh2 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Mai conteaza?! Maneaua la fel se aude... :laugh2Yes indeed. Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Picoane, mos nebun, tu esti cu minusurile sau vreun lingau al curvistinei?Nu ca tu ai fi altceva... 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Hai Steaua!:))))) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 15, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 15, 2018 Picoane, mos nebun, tu esti cu minusurile sau vreun lingau al curvistinei?Nu ca tu ai fi altceva...Pentru că nu ai demnitatea și onestitatea de a-ți asuma identitatea anterioară și încerci o penibilă inducere în eroare, dându-te drept alt distrus. Oricum, nu mai plânge pentru puncte, pentru că nu mai dau ăia tigăi la promoție. Pe puncte. :laugh2 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Pentru că nu ai demnitatea și onestitatea de a-ți asuma identitatea anterioară și încerci o penibilă inducere în eroare, dându-te drept alt distrus. Oricum, nu mai plânge pentru puncte, pentru că nu mai dau ăia tigăi la promoție. Pe puncte. :laugh2Cand au inceput nebunii sa minuseze, te-ai bagat rapid sub poala izmanarilor.Tu ce resorturi psihologice ai, ca să-ți cumperi cont verde, doar pentru a da minusuri? Ce resorturi psihologice te împing să iei un user, să stai câte o oră-două și să dai minusuri la toate postările, inclusiv de acum câțiva ani, în pofida regulamentului? E normalitate asta? Dar să nu postezi aproape deloc, de teamă să nu iei negative? Ai 15 postări, cu astea 2 de acum, dar timp de câteva ore tot pierzi dând minusuri. Îl întrebi pe el dacă nu are nevastă, familie, cu care să stea de vorbă, dar tu? Pe mine mă doare fix la bashkeți de punctele lui pește, dar dacă tot îi critici pe alții, uită-te în oglindă.Hai, o zi bună și gândește-te! P.S. Aștept bine-meritatele minusuri de la tine! Răzbună-te, că răzbunarea e arma ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Iar a aparut depresivul :)))) si fraierii =)))))))) 64 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Numai prosti cu mentalitati proaste =)))) femeile frumoase si destepte n-au nevoie de pimp. ðŸ‘ðŸ½AmNevoie doar de zile , de lovele si de mine. 63 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Numai prosti cu mentalitati proaste =)))) femeile frumoase si destepte n-au nevoie de pimp. AmNevoie doar de zile , de lovele si de mine.Te-ai apucat de publicitate? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Te-ai apucat de publicitate? de ce nu? M-am apucat de multe intre timp. Si cel mai important nu ma voi mai opri din drumul meu impiedicandu-ma de toate pietrele ! ðŸ‘ðŸ½ðŸ” 63 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Pietre pakistaneze, nigeriene, de prin Bangladesh, sa nu uitam si de vestitul polish plumber, the fat spanish waiter, plus rumanii de prin Wembley. Ia cu Listerine. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Pietre pakistaneze, nigeriene, de prin Bangladesh, sa nu uitam si de vestitul polish plumber, the fat spanish waiter, plus rumanii de prin Wembley.Ia cu Listerine. daca atata stii, atata scrii ðŸ‘🽠66 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 plus rumanii de prin Wembley. Ai ramas in urma,intre timp sunt cam de gasit in toata zona Edgware,Harrow,Wembley,n-e Londrei,cat si prin Croydon,cel putin asa era perioada 2008-2012,acum nu mai stiu pe unde mai sunt raspanditi. 2 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 16, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Februarie 16, 2018 Pietre pakistaneze, nigeriene, de prin Bangladesh, sa nu uitam si de vestitul polish plumber, the fat spanish waiter, plus rumanii de prin Wembley. Ia cu Listerine.Aceleasi cacaturi le ziceai si acum jumatate de an. Alte replici nu mai ai ospatare ? :slap2 2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Ai ramas in urma,intre timp sunt cam de gasit in toata zona Edgware,Harrow,Wembley,n-e Londrei,cat si prin Croydon,cel putin asa era perioada 2008-2012,acum nu mai stiu pe unde mai sunt raspanditi.Atunci inseamna ca ala "white british" o fi fost de prin Kent, ca in Londra nu prea ii mai vezi. Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Februarie 16, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Februarie 16, 2018 daca atata stii, atata scrii Lasa-l. E retardat. Ce pretentii poti sa ai de la un ospatar pakistanez, exilat de societate care isi varsa amarul pe site de ani bun. Delir asigurat :laugh2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 de ce nu? M-am apucat de multe intre timp. Si cel mai important nu ma voi mai opri din drumul meu impiedicandu-ma de toate pietrele ! Bravo, ma bucur pt tine!Eu recunosc ca sunt cam impiedicat...bine, nici eu nu ma impiedic chiar de toate pietrele, dar 1-2 tot mai iau.Nah, Timisoara nu e Londra ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum