Sari la conținut

Job- UK - Central London. ☎️

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator takayama
Reputație: 0

Probabil prin South Kensington ori Paddington, acolo-s marea majoritate sau o gramada de panarame prin hotelurile din zona.

Cel mai probabil nici ea nu stie zona unde este,dar este central,dar mai conteaza,tocmai a avut un client alb o ora,ce realizare :slap2

• Like 2
Link spre comentariu

Cel mai probabil nici ea nu stie zona unde este, dar este central,dar mai conteaza,tocmai a avut un client alb o ora,ce realizare :slap2

Normal, e prea proasta pentru a face diferenta.

Ea nu stie ca "centrul" Londrei e rezervat superbogatilor, de aceea o sa bage minim 15 clienti, pe zi, altfel nu-si acopera pimpu' cheltuielile cu chiria.

White british, auzi la ea.

La o adica, centrul Londrei, City of London, e imens, are peste 1.5 milioane locuitori.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Picoane, mos nebun, tu esti cu minusurile sau vreun lingau al curvistinei?

Nu ca tu ai fi altceva...

Pentru că nu ai demnitatea și onestitatea de a-ți asuma identitatea anterioară și încerci o penibilă inducere în eroare, dându-te drept alt distrus. Oricum, nu mai plânge pentru puncte, pentru că nu mai dau ăia tigăi la promoție. Pe puncte.  :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Pentru că nu ai demnitatea și onestitatea de a-ți asuma identitatea anterioară și încerci o penibilă inducere în eroare, dându-te drept alt distrus. Oricum, nu mai plânge pentru puncte, pentru că nu mai dau ăia tigăi la promoție. Pe puncte.  :laugh2

Cand au inceput nebunii sa minuseze, te-ai bagat rapid sub poala izmanarilor.

Tu ce resorturi psihologice ai, ca să-ți cumperi cont verde, doar pentru a da minusuri? Ce resorturi psihologice te împing să iei un user, să stai câte o oră-două și să dai minusuri la toate postările, inclusiv de acum câțiva ani, în pofida regulamentului? E normalitate asta? Dar să nu postezi aproape deloc, de teamă să nu iei negative? Ai 15 postări, cu astea 2 de acum, dar timp de câteva ore tot pierzi dând minusuri. Îl întrebi pe el dacă nu are nevastă, familie, cu care să stea de vorbă, dar tu? 

Pe mine mă doare fix la bashkeți de punctele lui pește, dar dacă tot îi critici pe alții, uită-te în oglindă.

Hai, o zi bună și gândește-te!

P.S. Aștept bine-meritatele minusuri de la tine! Răzbună-te, că răzbunarea e arma ...

Link spre comentariu
Vizitator

Te-ai apucat de publicitate?

de ce nu? M-am apucat de multe intre timp. Si cel mai important nu ma voi mai opri din drumul meu impiedicandu-ma de toate pietrele ! ðŸ‘ðŸ½ðŸ”
  • Like 63
Link spre comentariu
Vizitator

Pietre pakistaneze, nigeriene, de prin Bangladesh, sa nu uitam si de vestitul polish plumber, the fat spanish waiter, plus rumanii de prin Wembley.

Ia cu Listerine.

daca atata stii, atata scrii ðŸ‘ðŸ½
  • Like 66
Link spre comentariu
Vizitator takayama

plus rumanii de prin Wembley.

Ai ramas in urma,intre timp sunt cam de gasit in toata zona Edgware,Harrow,Wembley,n-e Londrei,cat si prin Croydon,cel putin asa era perioada 2008-2012,acum nu mai stiu pe unde mai sunt raspanditi.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

Pietre pakistaneze, nigeriene, de prin Bangladesh, sa nu uitam si de vestitul polish plumber, the fat spanish waiter, plus rumanii de prin Wembley.

Ia cu Listerine.

Aceleasi cacaturi le ziceai si acum jumatate de an. Alte replici nu mai ai ospatare ? :slap2

• Like 2
Link spre comentariu

daca atata stii, atata scrii

Lasa-l. E retardat. Ce pretentii poti sa ai de la un ospatar pakistanez, exilat de societate care isi varsa amarul pe site de ani bun. Delir asigurat :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator

de ce nu? M-am apucat de multe intre timp. Si cel mai important nu ma voi mai opri din drumul meu impiedicandu-ma de toate pietrele !

Bravo, ma bucur pt tine!

Eu recunosc ca sunt cam impiedicat...bine, nici eu nu ma impiedic chiar de toate pietrele, dar 1-2 tot mai iau.

Nah, Timisoara nu e Londra ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...