meandmyself Reputație: -419 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2018 Rinan băiat deștept Tu vorbești ca un înțelept Lu' Picon îi dai clasă De nu iese din casă Turturică ȘarloțicăAi demonstrat cât ești de mică Ai preluat numele ȘarloteiDar nu ajungi la valoarea ei 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Rinan băiat deștept Tu vorbești ca un înțelept Lu' Picon îi dai clasă De nu iese din casă Turturică ȘarloțicăAi demonstrat cât ești de mică Ai preluat numele ȘarloteiDar nu ajungi la valoarea eiBa,boule,iar îți bagi limba in fundul meu? P.S. Sa mă c*c pe poezia ta ! 1
meandmyself Reputație: -419 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 14, 2018 Ba,boule,iar îți bagi limba in fundul meu? P.S. Sa mă c*c pe poezia ta !Ce limbaj ai :no2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Ce limbaj ai :no2Vezi că își vor băieții zarurile înapoi !
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 14, 2018 Rinan băiat deșteptTu vorbești ca un înțeleptLu' Picon îi dai clasăDe nu iese din casă Turturică ȘarloțicăAi demonstrat cât ești de micăAi preluat numele ȘarloteiDar nu ajungi la valoarea ei Băi băiete, e greu cu poeziile astea! Pula rimă, pula ritm ... Este clar că nu scrie Bubutz acum, care inițial, a fost titularul contului. Atunci... cin' să fie, cin' că fie? 1 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 14, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 14, 2018 Dupa Rinan băiat deșteptTu vorbești ca un înțeleptLu' Picon îi dai clasăDe nu iese din casăTurturică ȘarloțicăAi demonstrat cât ești de micăAi preluat numele ȘarloteiDar nu ajungi la valoarea eiDupa cum versifici parca ai fii Siana 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 14, 2018 Dupa Dupa cum versifici parca ai fii SianaNu e. 1 4
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 14, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 14, 2018 Nu e. Deci doar a baut apa dupa ea....
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Deci doar a baut apa dupa ea....E la fel de muit că și ea ,nu îți face griji . 😂😂
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 14, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 14, 2018 E la fel de muit că și ea ,nu îți face griji . Sa inteleg ca suge si el pula ca si ea?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Sa inteleg ca suge si el pula ca si ea?De oamenii de pe forum zic !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2018 Băi băiete, e greu cu poeziile astea! Pula rimă, pula ritm ... Este clar că nu scrie Bubutz acum, care inițial, a fost titularul contului. Atunci... cin' să fie, cin' că fie? Ce te face sa crezi ca e altul? Ca te-a mentionat, dar tu stiai ca pe vremuri era ca si infiat de tine?! :laugh2Cam asa era si este Bubutz: 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Ce te face sa crezi ca e altul? Ca te-a mentionat, dar tu stiai ca pe vremuri era ca si infiat de tine?! :laugh2Cam asa era si este Bubutz:https://www.youtube.com/watch?v=b1xnyzm7iQkChiar e altul . Stai sa vezi ce râdem acum .. sa ne explice domnul profesor cum e treabă cu dezorganizarea corpului 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Ce te face sa crezi ca e altul? Ca te-a mentionat, dar tu stiai ca pe vremuri era ca si infiat de tine?! :laugh2Cam asa era si este Bubutz:https://www.youtube.com/watch?v=b1xnyzm7iQkChiar e altul . Stai sa vezi ce râdem acum .. sa ne explice domnul profesor cum e treabă cu dezorganizarea corpului 😂😂
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2018 Chiar e altul . Stai sa vezi ce râdem acum .. sa ne explice domnul profesor cum e treabă cu dezorganizarea corpului Wow! :laugh2Chiar daca nu-ti arata ca ai postat... nu mai posta ca faci prapad! :laugh2 :hug1 Nu era normal nici inainte, oscileaza intre faze, ba e caca, ba e maca... Saracu'! :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 14, 2018 Ce te face sa crezi ca e altul? Ca te-a mentionat, dar tu stiai ca pe vremuri era ca si infiat de tine?! :laugh2Cam asa era si este Bubutz: Pur și simplu, știu. Nu dau detalii, pentru că nu are rost. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Amandina mea, joac-o p'asta cu "dezorganizarea corpului" 😂😂😂😠1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2018 Pur și simplu, știu. Nu dau detalii, pentru că nu are rost. Amandina mea, joac-o p'asta cu "dezorganizarea corpului" :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2Da, nu e el, e alt sarac cu psihicul! :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2Da, nu e el, e alt sarac cu psihicul! :laugh2Oare unde am mai citit noi cuvintele astea ?! Hm? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Kill me pls ...Iaurtul 😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum