cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Mos la mos trage ...fariseu la fariseu ...ce viata ... indubitabile asemanarile si cum se gudura unul pe celalalt :) PS: Cum e Picoaie cu Recenziile acelea ale PROXENETULUI CINESTIE ? De ce nu raspunzi macar la acea intrebare , ca tu doar esti inteleptul forumului (de 7 ani incoace) ? Da dovada de competenta si arata-ti experienta acumulata in tot acest rastimp pe care ti l-ai petrecut/pierdut aici . Sa auzim . Estem sau nu estem false ? Cand mergi la o femeie de trei patru ori pe saptamana cat de false sunt recenziile? Dar creierul tau odihnit si prost nu poate decela informatia Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 19, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 19, 2018 Lasati PROXENETUL semianalfabet sa zburde pe tot "saitul" Nici mielul lui Gheorghe nu mai fuge asa de la prima ora a diminetii sau cand il lauda in Recenziile mincinoase cu oral putin .. de fapt nici nu exista 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Mos la mos trage ...fariseu la fariseu ...ce viata ... indubitabile asemanarile si cum se gudura unul pe celalalt :) PS: Cum e Picoaie cu Recenziile acelea ale PROXENETULUI CINESTIE ? De ce nu raspunzi macar la acea intrebare , ca tu doar esti inteleptul forumului (de 7 ani incoace) ? Da dovada de competenta si arata-ti experienta acumulata in tot acest rastimp pe care ti l-ai petrecut/pierdut aici . Sa auzim . Estem sau nu estem false ? Pentru ce ai afirmat aici o sa-ti dau mielul prin gura Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Lasati PROXENETUL semianalfabet sa zburde pe tot "saitul" Nici mielul lui Gheorghe nu mai fuge asa de la prima ora a diminetii sau cand il lauda in Recenziile mincinoase cu oral putin .. de fapt nici nu exista Te-ai enervat poponare ?Stai cuminte printesa mea ca te imbolnavesti mai rau decat esti acum Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Scuza-ma iubire, am botezat-o si v-a trebui sa-i dau un MIEL lui Corneluta.Asta este o sa-i dau mielul meuNe-am făcut iubiți acum ? Și eu care voiam să mă căsătoresc ....😂😂 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Lasati PROXENETUL semianalfabet sa zburde pe tot "saitul" Nici mielul lui Gheorghe nu mai fuge asa de la prima ora a diminetii sau cand il lauda in Recenziile mincinoase cu oral putin .. de fapt nici nu exista iubirea mea oral numai tu ai voie sa-mi faci stai linistita fetita ca nu las pe altcineva Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Ne-am făcut iubiți acum ?Și eu care voiam să mă căsătoresc ....Stai cuminte vrei sa moara Cornelus de inima amara? Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Te-ai enervat poponare ?Stai cuminte printesa mea ca te imbolnavesti mai rau decat esti acumCe sa se mai imbolnaveasca oricum este el destul de bolnav,nu are stare in el cred ca mai sufera si de ADHD pe langa cele 10 boli adunate dealungul timpului.Hai totusi sa nu il mai bagam in seama ca nu are rost stim cu totii ca este un caz pierdut demult pentru societate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Stai cuminte vrei sa moara Cornelus de inima amara?Cornelus fiind ăla din video de pe YouTube? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 19, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 19, 2018 Cu glumele astea din tramvaiul 21 vrei sa ma distrezi pe mine , tremuriciule si proxenetule ? 1 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Ce sa se mai imbolnaveasca oricum este el destul de bolnav,nu are stare in el cred ca mai sufera si de ADHD pe langa cele 10 boli adunate dealungul timpului.Hai totusi sa nu il mai bagam in seama ca nu are rost stim cu totii ca este un caz pierdut demult pentru societateTu nu vezi ca-i place sa fie injurat de tot saitul? Este masochist saracul. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Cu glumele astea din tramvaiul 21 vrei sa ma distrezi pe mine , tremuriciule si proxenetule ? Da quote proasta pizdi sa stim cui te adreseszi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Nu va mai luati de persoane handicapate(e.g. Miky). Mai rau ii faceti si ii declansati boala ! 1 Link spre comentariu
Vizitator andreeabubu Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Tu nu vezi ca-i place sa fie injurat de tot saitul? Este masochist saracul.Stim ca este masochist dar ce rost are sa ii facem placerea de- ai raspunde la aberatiile ce le scoate pe gura Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Nu va mai luati de persoane handicapate(e.g. Miky). Mai rau ii faceti si ii declansati boala !Nu noi ne luam de el scuze, el ne cauta ca-i place sa se ia lumea de el.Daca nu i-ar placea nu s-ar baga in seama cu nimeni Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 19, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Autor Partajează Postat Februarie 19, 2018 Nu prea te mai fute nimeni BUBULINO de ai intervenit inclusiv aici , este ? Decat PROXENETUL CINESTIE (de 6 ori = 6 Recenzii mincinoase ) si extaziaul pacalit de vulpe . PS: De ce ai sters/editat (cu ajutorul contului SP) restul Recenziilor de 5-6 care evidentiau clar faptul ca nu esti de vizitat ? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Nu noi ne luam de el scuze, el ne cauta ca-i place sa se ia lumea de el.Daca nu i-ar placea nu s-ar baga in seama cu nimeniAm vazut ca el ataca, asta e tipic comunistilor si psihopatilor cu acte in regula. Mai sunt si persoanele cu carnet rosu. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Am vazut ca el ataca, asta e tipic comunistilor si psihopatilor cu acte in regula. Mai sunt si persoanele cu carnet rosu.Ai dreptate cu '' carnetul rosu'' numai ca poponarul este rosu in gat de la cate i s-au bagat si tot nu s-a saturat Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Nu prea te mai fute nimeni BUBULINO de ai intervenit inclusiv aici , este ? Decat PROXENETUL CINESTIE (de 6 ori = 6 Recenzii mincinoase ) si extaziaul pacalit de vulpe . PS: De ce ai sters/editat (cu ajutorul contului SP) restul Recenziilor de 5-6 care evidentiau clar faptul ca nu esti de vizitat ? De cacat sa lingi in pizda poponare ,iti raspund eu Link spre comentariu
antipaticul Reputație: -31 Postat Februarie 19, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Partajează Postat Februarie 19, 2018 Daca asta se vrea pe acest forum, recenzii false facute de pe conturi diferite, eu ma retrag, nu ma mai intereseaza, doar am vrut sa trag un semnal de alarma. Tineti-l in brate pe @cinestie si el va continua in stilul sau. Baga mare Liviule, la cat mai multe recenzii false si cat mai multe conturi. La ce iti folosesc, nu pot sa inteleg. Poate ne spui tu. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Daca asta se vrea pe acest forum, recenzii false facute de pe conturi diferite, eu ma retrag, nu ma mai intereseaza, doar am vrut sa trag un semnal de alarma. Tineti-l in brate pe @cinestie si el va continua in stilul sau. Baga mare Liviule, la cat mai multe recenzii false si cat mai multe conturi. La ce iti folosesc, nu pot sa inteleg. Poate ne spui tu.poponare ai trecut la clone ?Nu o mai colorezi rapid cum ai facut saptamana trecuta?Stim cornelus ca te retragi,ai mai spus-o .De aia ti-ai facut clone? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 19, 2018 poponare ai trecut la clone ?Nu o mai colorezi rapid cum ai facut saptamana trecuta?Stim cornelus ca te retragi,ai mai spus-o .De aia ti-ai facut clone?Cine-i Corneluș? 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Sa intre muschetarul Arramis pe scena ! https://i0.wp.com/radu-tudor.ro/wp-content/uploads/2014/04/Crin-Antonescu-Eu-l-am-adus-pe-Ponta-la-putere-eu-%C3%AEl-dau-jos1.jpg 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Cine-i Corneluș?Cornelus e ăla care se futea cu nevasta unuia ... N are cum sa nu îl știi😂😂😂 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 19, 2018 Sa intre muschetarul Arramis pe scena ! https://i0.wp.com/radu-tudor.ro/wp-content/uploads/2014/04/Crin-Antonescu-Eu-l-am-adus-pe-Ponta-la-putere-eu-%C3%AEl-dau-jos1.jpgNu se poate acum ca trebuie sa faca postari cu Antipaticul 2 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum