vivaro12 Reputație: 1 Postat Septembrie 3, 2019 Postat Septembrie 3, 2019 Ok . Multumesc. Sa mai insist la telefon ?
black Reputație: 752 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Ok . Multumesc. Sa mai insist la telefon ?Intri pe Publi24 sectiunea matrimoniale diverse https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/bucuresti/ si daca le vezi anuntul actualizat, suni cu incredere.Daca nu e actualizat, inseamna ca nu au disponibilitate si nu are sens sa insisti.
dangherase Reputație: 12 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2019 Ceva poze nu puneți sa vedem și noi cam despre ce este vorba ?ðŸ‘
daniel2012 Reputație: 611 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 5, 2019 Din ce am discutat cu ei, oamenii nu activeaza tot timpul. O fac mai mult din propria placere, neluand clienti pe banda rulanta. Sfatul meu ar fi ca atunci cand vezi anuntul de data recenta sa incerci sa-i contactezi. 1-2 telefoane, nu cred ca raspund la sms. Bafta! Ok . Multumesc. Sa mai insist la telefon ? 1
tw1st3r Reputație: 1 Postat Decembrie 10, 2019 Oras:Buchareat Oras:Buchareat Postat Decembrie 10, 2019 Salutare, incerc sa dau de ei, dar nu reusesc, vad ca anuntul a fost actualizat de curand, pe 8 dec la 21 seara. Cei care ati fost, care e ora mai potrivita pentru sunat?
fxlx Reputație: 1515 Postat Ianuarie 9, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Ianuarie 9, 2020 Anuntul lor a fost sters de pe publi24. Sau retras cumva ?
fxlx Reputație: 1515 Postat Ianuarie 10, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Ianuarie 10, 2020 S au retras de la 1 IanuariePacat ... chiar ma gândeam de o vizita
Vizitator otto29 Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2020 Postat Ianuarie 16, 2020 Pacat... Eu am fost la ei pe 31 decembreie si nu mi au zis nimic ca vor sa se retraga, din contra erau pasionati de ce faceau.
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 17, 2020 Sa revina in business ca tare ii place pula doamnei 1
fxlx Reputație: 1515 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Ianuarie 17, 2020 Pacat... Eu am fost la ei pe 31 decembreie si nu mi au zis nimic ca vor sa se retraga, din contra erau pasionati de ce faceau.Pe mine ma interesa doar cu ea... am înțeles ca era as pe sex total si la pret ok.
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 17, 2020 Da poti si cu eaBarbasu sta in alta camera sau se uita cum ii futi nevasta in cur
fxlx Reputație: 1515 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Ianuarie 17, 2020 Da poti si cu eaBarbasu sta in alta camera sau se uita cum ii futi nevasta in curStiu ca barbasu e bi. Eu vreau doar cu ea :) imi e frica sa stau si cu el in camera... daca ma trezesc ca ma suge si el la sex oral :) :). Si eu stau pe spate si ma gandesc ca e tot ea . 2
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 17, 2020 😆Bro poti si cu ea singuri in camera
fxlx Reputație: 1515 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Ianuarie 17, 2020 Bro poti si cu ea singuri in cameraÎntreabăi și tu daca mai revin, apoi postează si tu nou link cu ei de pe publi sau at.Thanks
daniel2012 Reputație: 611 Postat Ianuarie 18, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 18, 2020 Boss, nu e asa. Eu am facut sex cu ea impreuna cu sotul acesteia. Daca discuti cu oamenii de la inceput, e ok. Stiu ca barbasu e bi. Eu vreau doar cu ea :) imi e frica sa stau si cu el in camera... daca ma trezesc ca ma suge si el la sex oral :) :). Si eu stau pe spate si ma gandesc ca e tot ea . 2
fxlx Reputație: 1515 Postat Ianuarie 18, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Ianuarie 18, 2020 Boss, nu e asa. Eu am facut sex cu ea impreuna cu sotul acesteia. Daca discuti cu oamenii de la inceput, e ok.Atunci mai ma uit pe publi sa vad daca postează anunt nou pe 2020. Ma interesa ea pt ca apara mai rar pe teren ... asa ca poate o fi mai focoasa :) mai ales la anal.
Vizitator otto29 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2020 Postat Februarie 4, 2020 Mai stie cineva de ei, sau retras de tot sau activeaza cu circuit inchis?
harceaparceaparcea Reputație: 65 Postat Iunie 19, 2020 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2020 NIci nu vreau sa ma gandesc la voi cei care urmariti topic-ul , cand o sa vedeti ca este un mesaj aici , sigur o sa va ganditi ca poate au apartut in peisaj :)))) hahaha .Nu cred ca mai sunt sau poate nu in perioada asta , cine stie cum gandesc oamenii in situatii mai complicate. Am fost si eu doar cu ea . El a plecat din apartament , am fost reticent si eu la senzatia ca prima data am vb cu el la tel ca vreau si eu sa o fut pe nevasta-sa ::))) cam ciudat dar gandeam cu pula ca citisem cateva recenzii care m-au inpins sa-mi iau inima in dinti si sa strang tare din cur in caz de belea :)))Dupa ce a plecat el s-a dus la dush si a iesit apoi imbracata intr-o lenjerie neagra , Buna femeia, siliconata , avea 42 ani parca mi-a zis , dar bate la cur pizde bune de 30 ani ... si servicii foarte bune , muie buna ... cu futut in gura .... finalizare pe fata dar cu gura deschisa ... ceva finet" :)) nota 11, ea daca era de capul ei era in top fara nici cea mai mica temere ... La al doi-lea nr s-a suit pe mine , a zis ca placerea trebuie sa fie reciproca... si m-a calarit pana si-a dat drumu si ea... adica futacioasa, un pic si de placere cred .... ca banii i-a luat el cand a plecat :))) si facem nazuri cand ni-se pare ca unu de pe langa bloc ar fi pestele curvei la care mergem , hahah , cu siguranta ii place pula destul de mult ei ...se futea fara sa te grabeasca sau sa faca nazuri ...Am sunat si eu , dar tel este inchis ... anul trecut cand am fost eu , mi-au bagat nr in agenta cu un punct si a zis ca sa stie ca este cineva care a mai fost ca vor sa fie mai cu circuit inchis , dar eu nu merg prea des la curve si nici nu prea revin la aceeasi futacioasa din principiu ca vreau sa fut ceva nou la o perioada, desi pe asta as mai mozoli-o odata pe fata pana se stafideste :))) Milf in adevaratul sens al cuvantului ... ba baieti , cine a juns pe la ea stie despre ce spicuiesc aici ... Speram sa apara la un moment dat , ca si trag o fuga sa o tavalesc ! 2
liviu95 Reputație: 2258 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2020 NIci nu vreau sa ma gandesc la voi cei care urmariti topic-ul , cand o sa vedeti ca este un mesaj aici , sigur o sa va ganditi ca poate au apartut in peisaj :)))) hahaha .Nu cred ca mai sunt sau poate nu in perioada asta , cine stie cum gandesc oamenii in situatii mai complicate. Am fost si eu doar cu ea . El a plecat din apartament , am fost reticent si eu la senzatia ca prima data am vb cu el la tel ca vreau si eu sa o fut pe nevasta-sa ::))) cam ciudat dar gandeam cu pula ca citisem cateva recenzii care m-au inpins sa-mi iau inima in dinti si sa strang tare din cur in caz de belea :)))Dupa ce a plecat el s-a dus la dush si a iesit apoi imbracata intr-o lenjerie neagra , Buna femeia, siliconata , avea 42 ani parca mi-a zis , dar bate la cur pizde bune de 30 ani ... si servicii foarte bune , muie buna ... cu futut in gura .... finalizare pe fata dar cu gura deschisa ... ceva finet" :)) nota 11, ea daca era de capul ei era in top fara nici cea mai mica temere ... La al doi-lea nr s-a suit pe mine , a zis ca placerea trebuie sa fie reciproca... si m-a calarit pana si-a dat drumu si ea... adica futacioasa, un pic si de placere cred .... ca banii i-a luat el cand a plecat :))) si facem nazuri cand ni-se pare ca unu de pe langa bloc ar fi pestele curvei la care mergem , hahah , cu siguranta ii place pula destul de mult ei ...se futea fara sa te grabeasca sau sa faca nazuri ...Am sunat si eu , dar tel este inchis ... anul trecut cand am fost eu , mi-au bagat nr in agenta cu un punct si a zis ca sa stie ca este cineva care a mai fost ca vor sa fie mai cu circuit inchis , dar eu nu merg prea des la curve si nici nu prea revin la aceeasi futacioasa din principiu ca vreau sa fut ceva nou la o perioada, desi pe asta as mai mozoli-o odata pe fata pana se stafideste :))) Milf in adevaratul sens al cuvantului ... ba baieti , cine a juns pe la ea stie despre ce spicuiesc aici ... Speram sa apara la un moment dat , ca si trag o fuga sa o tavalesc ! Daca tot vrei sa te duci la ea, de ce nu incerci saa o suni daca tot te-a trecut cu punct?
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 21, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 21, 2020 Sunt retrași de jumătate de an și peste... nu cred ca vor mai activa vreodată. Am urmărit și eu publi.. At... 0 barat.
laury Reputație: 24072 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 21, 2020 Eu citisem pe alt topic ca au revenit cu o alta locatie mai ok.
fxlx Reputație: 1515 Postat Iunie 21, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iunie 21, 2020 Eu citisem pe alt topic ca au revenit cu o alta locatie mai ok.Atașează link unde ai văzut asta. Mersi!
laury Reputație: 24072 Postat Iunie 21, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 21, 2020 Nu stau sa caut ptr ca nu am timp broCautati dupa cuvantul cuplu si sigur gasesti ceva
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum