Sari la conținut

Lista De Prezenta

41 membri au votat

1. 1. Credeti ca e utila reintroducerea listei userilor online?

• DA - foarte utila
    • NU - e inutila si ocupa spatiu prea mare
      0
    • Mi-e indiferent
    • Se va tine cont de acest poll? (va raspunde doar stapanirea)

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Avem si chat nou, si lista online, super :pepsi

Postat

MULTUMIM  pentru intelegere, domnule Pisicuts. Macar aici sa se tina cont de vointa poporului.

Multumesc tuturor celor care au contribuit la acest succes si in mod special unui domn anume... stie el cine.

Postat

Cu plecaciune nenea Gabi... dar eu n-am facut decat sa dezvolt un pic doleantele voastre...

Pisicuts are nevoia de feedback de la useri iar varianta aleasa de @magic a fost foarte buna dupa parerea mea. Oricum sansa a fost ca lucra mai de multisor la noul chat si a putut sa raspunda imediat solicitarilor. Poate la altceva nu va reusi sa fie atat de prompt. E munca al dracu de multa.

Postat

Adevarat ai grait Afriqule, dar si Miron Mitrea s-a ocupat de alte doleante de-ale noastre si ai vazut si tu ce a iesit. :laugh2

Stiu ca Pisicuts are o groaza de treaba ca sa faca site-ul asta dupa gusturile noastre, insa cred ca printre cei 60.000 de useri se gasesc si cativa soft-isti care sa ii intinda o manuta de ajutor.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Vedeti ca afisarea utilizatorilor online pe forum si diverse statistici oferite prin diverse plugin-uri de IP Board va creste load-ul in conditiile in care traficul este mare.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

io zic DA...maestre pisicuts vezi ca dau "Sing OUt"...da nimic...cand revin cica-s tot acolo .

Postat

Domnilor, doamnelor si domnisoarelor ... desi vroiam sa votez DA, nu voi vota pentru ca oricum nu cred ca se va tine cont de acest vot. DE CE ? Pai simplu, acum fiti pragmatici ... ganditi ca un intreprinzator, aveti un blog/site/pagina web ... etc, si in loc de a trece pe aceasta cateva cuvinte despre firma/afacere, primiti propunerea de a face reclama unui produs in locul acela, normal contra unei sume de bani. Sa va mai intreb ce ati alege ?

Oricum va doresc succes in demersul domniilor voastre !

Si sa nu uit ... pentru doamnele si domnisoarele de pe forum, va urez la toate ...

happy valentines day.jpg

In cazul asta lista cu membri online nu face decat sa ajute. Eu nici nu derulez pagina pana la cap daca in partea de jos gasesc doar reclama. Daca lista cu membri e pusa DUPA reclama creste si sansa de a primi un click pe reclama.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...