paulpenu77 Reputație: 2 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2019 În filmulețul în care spui că te jucai cu păsărica, tatuajul este pe umărul drept iar din fotografii reiese că ai tatuajul pe umărul stâng. Cu este posibil? Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 În filmulețul în care spui că te jucai cu păsărica, tatuajul este pe umărul drept iar din fotografii reiese că ai tatuajul pe umărul stâng. Cu este posibil?Este efectul "in oglinda" (stanga apare dreapta si invers). Link spre comentariu
paulpenu77 Reputație: 2 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Am vrut doar să te supăr un pic pentru că mâine vin pentru o sedintă de dominare și aș vrea să fii mai rea cu mine! Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 În filmulețul în care spui că te jucai cu păsărica, tatuajul este pe umărul drept iar din fotografii reiese că ai tatuajul pe umărul stâng. Cu este posibil? Acum am văzut in timpul liber mai ma ocup și cu magie și cred ca din greșeală le am amestecat :)))) Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Am vrut doar să te supăr un pic pentru că mâine vin pentru o sedintă de dominare și aș vrea să fii mai rea cu mine! Ehh bine lasa ca ne vedem noi :)) Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Octombrie 31, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2019 Program pana dimi 0734202766 Link spre comentariu
isabellets Reputație: 2555 Postat Noiembrie 1, 2019 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Mai fata, când te sun sa te rog ceva nu îmi vorbii urat și nu mai înjură ca un țigan spurcat. Dacă asta îți este comportamentul de cioara de acolo din Dristor să-l stăpânești sănătos și să-l folosești cu cine vrei dar nu cu mine ca ți-am vorbit chiar foarte frumos. Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Mai fata, când te sun sa te rog ceva nu îmi vorbii urat și nu mai înjură ca un țigan spurcat. Dacă asta îți este comportamentul de cioara de acolo din Dristor să-l stăpânești sănătos și să-l folosești cu cine vrei dar nu cu mine ca ți-am vorbit chiar foarte frumos.1 la mâna nu ma conosti și de de unde pana unde îmi spui câte anunțuri sa dau odată și cum .... îmi permit sa le dau pe toate care e problema ta doar le dau din banii mei 2 voi stati acolo o clica și nu ma amenință aia din spate crezand ma intimidez 🖕 Link spre comentariu
isabellets Reputație: 2555 Postat Noiembrie 1, 2019 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 1 la mâna nu ma conosti și de de unde pana unde îmi spui câte amintiri sa dau odată și cum .... îmi permit sa le dau pe toate care e problema ta????2 voi stati acolo o clica și nu ma amenință aia din spate crezi ca ce ???? Dacă ma ameninta aia ma intimidez 🖕Deja aberezi și o dai in paranoia mai... nu te-a amenințat nimeni pe tine. Și tu mai esti de amenințat? 😂😂😂 fata vorbea la telefon. In al doilea rând, de-aia ți-am zis să-ți ti vocabularul de cioara acasă, pentru ca nu ne cunoaștem. 😉 Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Deja aberezi și o dai in paranoia mai... nu te-a amenințat nimeni pe tine. Și tu mai esti de amenințat? 😂😂😂 fata vorbea la telefon. In al doilea rând, de-aia ți-am zis să-ți ti vocabularul de cioara acasă, pentru ca nu ne cunoaștem. 😉 Deci tu m ai sunat sa mi spui cum sa mi dau anunțurile din bani mei și acum vi Și mi scri aici pe topic In morți tai de Fomista bagă bani In reclama nu sta și aminta lumea sa nu mai dea anuntiri pis pe voi Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Dispari după topic nu ți mai fa aici reclama ca oricum ești travestit care ți iese proteza din picior Link spre comentariu
isabellets Reputație: 2555 Postat Noiembrie 1, 2019 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Deci tu m ai sunat sa mi spui cum sa mi dau anunțurile din bani mei și acum vi Și mi scri aici pe topic In morți tai de Fomista bagă bani In reclama nu sta și aminta lumea sa nu mai dea anuntiri pis pe voi Fa vorbește frumos cu morții... știam ca o femeie nu înjură 🙈 asta in cazul in care te vezi femeie. Nu știu care cum e mai Fomista iubita mea, am 2 anunțuri pe care le repostez la 6 ore. Fomista e aia care are 10 anunțuri, toate la fel și își da repost la toate, poate, poate mai face și ea ceva bani. Și nu uita limba romană acasă te rog mult, măcar sa pot înțelege ce zici pe aici🤣🤣🤣🤣🤣 hai ca n-ai nimerit persoana cu care sa te cerți fa Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Fa vorbește frumos cu morții... știam ca o femeie nu înjură asta in cazul in care te vezi femeie. Nu știu care cum e mai Fomista iubita mea, am 2 anunțuri pe care le repostez la 6 ore. Fomista e aia care are 10 anunțuri, toate la fel și își da repost la toate, poate, poate mai face și ea ceva bani. Și nu uita limba romană acasă te rog mult, măcar sa pot înțelege ce zici pe aici hai ca n-ai nimerit persoana cu care sa te cerți fa In limba romana îți spun cânta la alta masa ca aici nu ți pică nimic marș Link spre comentariu
isabellets Reputație: 2555 Postat Noiembrie 1, 2019 Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Telefon: 0761727286 Oras:Decebal Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Bai fata mea, citește-mi titlul topicului înainte de a vorbii că-s tv. Dacă ai ceva luni/ani înaintea mea de hormonii nu face comparații prea mari ca nu exista diferența. Cât despre reclama, erai ultima persoana la care mă duceam pe topic să-mi fac reclama. Închei orice discuție aici, civilizat, cum de altfel se și face. Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 1, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2019 Bai fata mea, citește-mi titlul topicului înainte de a vorbii că-s tv. Dacă ai ceva luni/ani înaintea mea de hormonii nu face comparații prea mari ca nu exista diferența. Cât despre reclama, erai ultima persoana la care mă duceam pe topic să-mi fac reclama. Închei orice discuție aici, civilizat, cum de altfel se și face. Eu nu suport tupeul asta de meltean prost mars Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Buna program pana dimi zona Dristor 0734202766 Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Buna program pana dimi zona Dristor 0734202766 programări cu 20 minute înainte pup Link spre comentariu
tm8818 Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2019 Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Iti foloseste cineva numele in Timisoara :) Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Iti foloseste cineva numele in Timisoara :) Merci acum am vazut a copiat din descriere cu tot cu nume.... Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 9, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Buna buna program pana dimi 0734202766 zona Dristor Link spre comentariu
gionul Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2019 Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 Buna program pana dimi zona Dristor 0734202766 programări cu 20 minute înainte pupCineva se foloseste de notorietatea ta, cu un anunt pesemne fals. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/buna-sunt-transexuala-venita-in-orasul-tau-pentru-putin-timp/3i10h00f065378f52gi56e801d995345.html Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 12, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2019 Cineva se foloseste de notorietatea ta, cu un anunt pesemne fals. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/buna-sunt-transexuala-venita-in-orasul-tau-pentru-putin-timp/3i10h00f065378f52gi56e801d995345.html"]https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ga Merci dar am mai sunat si degeaba ....cioara tupeista Link spre comentariu
flo_bi Reputație: -147 Postat Noiembrie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 buna poze nu mai postezi esti buna rau de pula mmmmmmmmm sexi rau te pup 1 Link spre comentariu
flo_bi Reputație: -147 Postat Noiembrie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 filmulete nu mai postezi 1 Link spre comentariu
michelledouglas Reputație: 299 Postat Noiembrie 13, 2019 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 buna poze nu mai postezi esti buna rau de pula mmmmmmmmm sexi rau te pup Ia vezi 😂😂😂😂â¤ðŸ¤”🤔🤔 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala/574f987d80477ifgdhi49iiie9edge0i.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum