Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR
  • Oras:IN GANDUL TUTUROR BARBATILOR
Postat

La ce tarif ambele?

400lei, sex cu amândouă plus show lesby real dintre noi două.
  • Minus 3
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Pozele de pe pagina precedentă sunt postate si in 2014. Ceva recent nu se poate ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna lorelove ! Extensiile m-au indus in eroare😊...obisnuit fiind cu Andra, cu parul scurt.

Postat

400lei, sex cu amândouă plus show lesby real dintre noi două.

Buna 

accepta una din voi penetrare dubla? Pe mine si cealalta din voi cu strapon? Care ar fi cadoul?

Merci!

Postat

Ei aici chiar nu am fost deși arată beton.

Am observat ca nu prea e continuitate aici, acesta e motivul pentru care am tot evitat.

Postat

Mda, dacă arăți la muian ca acum câtiva ani, au domnii toate șansele să aibă coșmar. Doar să te privească e terifiant.., 🙂

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Mda, dacă arăți la muian ca acum câtiva ani, au domnii toate șansele să aibă coșmar. Doar să te privească e terifiant..,

Mda, daca esti lipsit de bun-simt, avem toate sansele sa fim terifiati, gogule!

Postat

Nu este Tipa din poza....acum vro 3 ani am fost Eu ...si era alcineva cu virsta peste 40 ani....atunci....hai curaj daca aveti dubii....? Nu stiu cum presteaza ca nu am ramas.

Postat

ea este, o futeam mai mereu, acum cativa ani pe cand era pe Panait Cerna, chiar daca era asa urâta la fata, acum și-a tras un iubit, un țigan jegos si urat, iar femeie încearcă sa il întrețină, cu X6 chesti.. traesti.., i am vazut eu impreuna, omul profita de pe pizda ei, si a inceput sa se tigănească si ea rau, nu mai este ca inainte, inainte chiar daca era urâta la fata era super de Gașca, acum si a luat aliura de Cioara, pozele sunt ale ei!

Postat
La 01.02.2020 la 21:02, new_cont_users a spus:

ea este, o futeam mai mereu, acum cativa ani pe cand era pe Panait Cerna, chiar daca era asa urâta la fata, acum și-a tras un iubit, un țigan jegos si urat, iar femeie încearcă sa il întrețină, cu X6 chesti.. traesti.., i am vazut eu impreuna, omul profita de pe pizda ei, si a inceput sa se tigănească si ea rau, nu mai este ca inainte, inainte chiar daca era urâta la fata era super de Gașca, acum si a luat aliura de Cioara, pozele sunt ale ei!

Activează și acum,am fost de câteva ori că era buna la anal și nu făcea figuri că o ai mare sau sa nu dai tare.Atunci zicea că e cu un taximetrist prost și gelos.Nu cred că e cioara de care ziceai.O să mă duc curând dacă mai face anal.

• Minus 1
  • Oras:-18.805875, -174.645636
  • Oras:-18.805875, -174.645636
Postat
Acum 19 ore, labiii a spus:

Fistingul il face vaginal sau anal ?

Vaginal.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...