Sari la conținut

Andreea_25🔥🔥🔥Sexy Bomba!!0726640225���

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mulțumesc Patri pentru info. Mie imi place fata. Arata ok. In curand , cred ca o voi testa.

P.S. Pacat ca nu intrati si impreuna.

• Like 7
Postat

Cu anal și CIM 400lei ora

Andreio ... sigur nu te cheamă Vasile și ți-ai tăiat pula ?

post-93385-0-39707500-1519836338_thumb.jpeg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
  • Oras:Acolo unde vreau eu sa fiu!
Postat

Mulțumesc Patri pentru info. Mie imi place fata. Arata ok. In curand , cred ca o voi testa.

P.S. Pacat ca nu intrati si impreuna.

Cum mare plăcere dragule :*
  • Like 1
Postat

Cu anal și CIM 400lei ora

A’ naibi ... ai câteva ore p’aici și dai negative la ce nu’ți convine .. .. Acum pe bune ..tu ai da 400 / h să fuți una ca tine ????? Acum serios 1000% . Indiferent de ce servicii ai și comportament ..locație ....... Băi nene ...să vii cu berbecu’ oxigenat și netuns în cap , cu șoșonii lu bunica furați cu pisica legată , lenjeria aia din plastic verde ...de fizic chiar nu mă leg ..... Au început travestiții să arate mai bine ca femeile de pe aici ... E Jale mare ....

post-93385-0-85276900-1519847520_thumb.jpeg

• Like 9
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera
Postat

O sa ai clienti garla in ritmul asta...dai negativ ca iti cer poze cu sanii...e clar de cum iti vei trata clientii la fata locului daca iti cer ceva....sanii probabil sunt flescaiti de asta nu pui poze...mult succes cu cine se pacaleste si vine ;)

• Like 3
  • Oras:București
Postat

A’ naibi ... ai câteva ore p’aici și dai negative la ce nu’ți convine .. .. Acum pe bune ..tu ai da 400 / h să fuți una ca tine ????? Acum serios 1000% . Indiferent de ce servicii ai și comportament ..locație ....... Băi nene ...să vii cu berbecu’ oxigenat și netuns în cap , cu șoșonii lu bunica furați cu pisica legată , lenjeria aia din plastic verde ...de fizic chiar nu mă leg ..... Au început travestiții să arate mai bine ca femeile de pe aici ... E Jale mare ....

. Dragule nu obosești sa vorbesti singu??? ..nu am rugat și nu am sa rog pe nimeni sa vina la mine sunt 99% convinsă ca nu ma place toată lumea și 100% sigura ca nu ma interesează ..pe profilul meu fac ce vreau eu nu trebuie să-mi spui tu ce sa fac crezi ca dacă postezi tot ce-ți trece prin cap ma afectează cu ceva ? Te obosești degeaba ....
  • Minus 1
Postat

. Dragule nu obosești sa vorbesti singu??? ..nu am rugat și nu am sa rog pe nimeni sa vina la mine sunt 99% convinsă ca nu ma place toată lumea și 100% sigura ca nu ma interesează ..pe profilul meu fac ce vreau eu nu trebuie să-mi spui tu ce sa fac crezi ca dacă postezi tot ce-ți trece prin cap ma afectează cu ceva ? Te obosești degeaba ....
Postat

“Draguleâ€?????? E clar .... dacă te adresezi cu “Dragule†. Oare există vreo coincidență că ai apărut pe aici odată cu gerul și ninsorile ????? .. Nu ai mai rezistat stradal ... Este ? 😜 .... 😂😂😂🤣🤣 “ pe profilul meu fac ce vreau “ ....... Băi Pisy , aici nu ești pe profilul tău de Facebook ...să faci ce vrei .. .. .. După mine poți să te fuți și pe covrigi de le Georgiana Covrigul Imens ( restaurantul tău preferat 😜 ) ... e treaba ta ....
  • Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

zici ca e transexual

:)))))))))))

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

vrem poze in pizda goala ! plus cu tatele sa vedem are sau nu are !! Crezi ca are rost sa isi piarda si ea timpul si noi ? e simplu mergem o punem sa se dezbrace si daca nu ne  place plecam ... Pt noi poate mai e cum mai e dar pentru ea nu e bine sigur 

• Like 2
Postat

Heeei! Merci baby! Nu lucram împreuna. Ea este cu treaba ei și eu cu a mea ;).. Apropo lucrează de la 09:00-22:00. :*

Sa speram ca nu are aceleasi servicii ca tine, sa fie alta bomba dezamorsata.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

HAHHAHA BRAVO BAIETII MEI

se vede pe ea ca e rupta da pula, are cel putin 10 ani de experienta in spate.. daca s-a inhamat la caruta cu patricia e clar ce poate femeia =))

tate nu, cur nu, bani multi = #MUIEZDRENTELOR

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dacă alea sunt țâțe...

• Like 1

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Încet încet a început sa apară tot felul de fete care pretind sume mari și nu oferta mare lucru.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...