ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 2, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Buna dimineata, saptamana aceasta voi fi in Iasi doar 2 zile; miercuri( de dimineata) si joi( pana la ora 22). Va pup 1 Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 4, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Buna dimineata, sunt cazata in aceiasi zona de data trecuta.va pup si va doresc o zi frumoasa 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Arati super in poza aia de mai sus si parul ala cret iti sta foarte bine. Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Arati super in poza aia de mai sus si parul ala cret iti sta foarte bine.Multumesc.te pup 1 Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 6, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Buna ziua. Saptamana viitoare vin in Iasi pentru 4 zile. Ajung miercuri dimineata si stau pana sambata seara la ora 22 (adica ajung pe 10 si stau pana pe 14 seara). Va doresc o zi frumoasaPs: la multi ani persoanelor care poarta numele de Nicolae. 1 Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 11, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Buna dimineata, sunt cazata in aceiasi locatie. Va pup si va doresc o zi frumoasa 2 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Bună dimineața iubiții mei colegi și stimate doamne!Nu știu cum să încep și ce să spun mai întâi.Sincer,am multe de spus,dar în clipa de față parcă sunt la prima recenzie pe acest forum,sunt dominat, straniu dar adevărat, de o puternică emoție.Emoții,emoții și iar emoții!Emoțiile mă domină de cele mai multe ori,chiar dacă nu las tot timpul să se vadă.Ca și pentru mulți dintre voi, pentru mine emoțiile sunt cel mai puternic afrodisiac,combustibilul vieții mele interne,sunt busola în viața mea,dar mai ales în cea intimă.La fiecare vizită sunt interesat în egală măsură de sexualitate cât și de erotică,ele fiind o punte în viata mea de curvar dar și ca om.M-a fascinat și mă fascinează în continuare ușurință cu care reușim să creăm împreună un cadru intim,în care are loc și actul sexual în sine,în care nu ne dezvelit doar de haine,de bariere,de limite.Ne dezgolim și interiorul,ne deschidem în mod conștient,constant și asumat,unul în ochii celuilalt.Suntem marcați în egală măsură de sexualitate,adică de durată,de intensitate,de ritm,de forță,de tehnici,de accesorii,de orgasm,cât și de intensitatea emoțiilor și trăirilor interioare.Nu am mers și nu voi merge la fete pentru o "descărcare rapidă",cum ii aud pe unii,cu toate că mi s-a întâmplat ,fără voia și dorința mea,și acest lucru.Vorbeam zilele trecute de acea întâlnire in trei,care se pare că a stârnit multe valuri,multe întrebări care de care mai trăsnite,da,vorbeam de cele întâmplate atunci după aproximativ două săptămâni deoarece mi-a trebuit mult timp să conștientizez ce mi s-a întâmplat.Am ezitat mult înainte de a scrie,dar cum pomeneam și cu altă ocazie,nu scriu că trebuie să scriu ,ci scriu că nu pot să nu scriu după o astfel de experiență în care cele două fete,Ina și Camelia,mi-au produs un amalgam de emoții puternice,sexualitate și erotism de nota ZECE.Pe Ina,am vizitat-o și o voi face cu mare plăcere în continuare și totodată vă o recomand și vouă.Am să dau pe scurt și câteva note: Locație:9,5 De mult timp aceași, curată,baie dotată corespunzător, și un aspect foarte important,lenjeria de pat este schimbată dupa fecare client (foarte rar am mai întâlnit la alte fete). Aspect fizic:10 asa se vede prin ochii mei,fiecare cu plăcerile lui.Ce să spun despre păr,noroc că a postat o fotografie,nu mai e creață,a inceput saptamana asta intr-un fel si va sfârși cu alt păr,in decurs de o săptămână trei tipuri. Atitudine: 10 cu felicitări,nu spun mai multe,vizitați-o și vă veți convinge. Oral/p:10 diferit de al Andreeiei,dar tot de zece. Normal:10 "n"poziții,implicare maximă GFE:10,nici nu se poate altfel. EE:10,fără comentarii,e lideră detașată la acest capitol. Anal nu face. Cadou:150/250 Raport calitate preț cel mai bun de pe piață.Ieri discutând că unele fete practică tarife mai mari, mi-a spus clar că nici o clipă nu s-a gândit să le schimbe.Dacă vă uitați cele patru de la top au aceleași tarife cu servicii de calitate,pe când altele prețuri mari servicii ioc. O recomand cu mare plăcere. Să aveți spor în toate și la toate! 6 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Bună dimineața iubiții mei colegi și stimate doamne!Nu știu cum să încep și ce să spun mai întâi.Sincer,am multe de spus,dar în clipa de față parcă sunt la prima recenzie pe acest forum,sunt dominat, straniu dar adevărat, de o puternică emoție.Emoții,emoții și iar emoții!Emoțiile mă domină de cele mai multe ori,chiar dacă nu las tot timpul să se vadă.Ca și pentru mulți dintre voi, pentru mine emoțiile sunt cel mai puternic afrodisiac,combustibilul vieții mele interne,sunt busola în viața mea,dar mai ales în cea intimă.La fiecare vizită sunt interesat în egală măsură de sexualitate cât și de erotică,ele fiind o punte în viata mea de curvar dar și ca om.M-a fascinat și mă fascinează în continuare ușurință cu care reușim să creăm împreună un cadru intim,în care are loc și actul sexual în sine,în care nu ne dezvelit doar de haine,de bariere,de limite.Ne dezgolim și interiorul,ne deschidem în mod conștient,constant și asumat,unul în ochii celuilalt.Suntem marcați în egală măsură de sexualitate,adică de durată,de intensitate,de ritm,de forță,de tehnici,de accesorii,de orgasm,cât și de intensitatea emoțiilor și trăirilor interioare.Nu am mers și nu voi merge la fete pentru o "descărcare rapidă",cum ii aud pe unii,cu toate că mi s-a întâmplat ,fără voia și dorința mea,și acest lucru.Vorbeam zilele trecute de acea întâlnire in trei,care se pare că a stârnit multe valuri,multe întrebări care de care mai trăsnite,da,vorbeam de cele întâmplate atunci după aproximativ două săptămâni deoarece mi-a trebuit mult timp să conștientizez ce mi s-a întâmplat.Am ezitat mult înainte de a scrie,dar cum pomeneam și cu altă ocazie,nu scriu că trebuie să scriu ,ci scriu că nu pot să nu scriu după o astfel de experiență în care cele două fete,Ina și Camelia,mi-au produs un amalgam de emoții puternice,sexualitate și erotism de nota ZECE.Pe Ina,am vizitat-o și o voi face cu mare plăcere în continuare și totodată vă o recomand și vouă.Am să dau pe scurt și câteva note: Locație:9,5 De mult timp aceași, curată,baie dotată corespunzător, și un aspect foarte important,lenjeria de pat este schimbată dupa fecare client (foarte rar am mai întâlnit la alte fete). Aspect fizic:10 asa se vede prin ochii mei,fiecare cu plăcerile lui.Ce să spun despre păr,noroc că a postat o fotografie,nu mai e creață,a inceput saptamana asta intr-un fel si va sfârși cu alt păr,in decurs de o săptămână trei tipuri. Atitudine: 10 cu felicitări,nu spun mai multe,vizitați-o și vă veți convinge. Oral/p:10 diferit de al Andreeiei,dar tot de zece. Normal:10 "n"poziții,implicare maximă GFE:10,nici nu se poate altfel. EE:10,fără comentarii,e lideră detașată la acest capitol. Anal nu face. Cadou:150/250 Raport calitate preț cel mai bun de pe piață.Ieri discutând că unele fete practică tarife mai mari, mi-a spus clar că nici o clipă nu s-a gândit să le schimbe.Dacă vă uitați cele patru de la top au aceleași tarife cu servicii de calitate,pe când altele prețuri mari servicii ioc. O recomand cu mare plăcere. Să aveți spor în toate și la toate! Bună dimineața iubiții mei colegi și stimate doamne!Nu știu cum să încep și ce să spun mai întâi.Sincer,am multe de spus,dar în clipa de față parcă sunt la prima recenzie pe acest forum,sunt dominat, straniu dar adevărat, de o puternică emoție.Emoții,emoții și iar emoții!Emoțiile mă domină de cele mai multe ori,chiar dacă nu las tot timpul să se vadă.Ca și pentru mulți dintre voi, pentru mine emoțiile sunt cel mai puternic afrodisiac,combustibilul vieții mele interne,sunt busola în viața mea,dar mai ales în cea intimă.La fiecare vizită sunt interesat în egală măsură de sexualitate cât și de erotică,ele fiind o punte în viata mea de curvar dar și ca om.M-a fascinat și mă fascinează în continuare ușurință cu care reușim să creăm împreună un cadru intim,în care are loc și actul sexual în sine,în care nu ne dezvelit doar de haine,de bariere,de limite.Ne dezgolim și interiorul,ne deschidem în mod conștient,constant și asumat,unul în ochii celuilalt.Suntem marcați în egală măsură de sexualitate,adică de durată,de intensitate,de ritm,de forță,de tehnici,de accesorii,de orgasm,cât și de intensitatea emoțiilor și trăirilor interioare.Nu am mers și nu voi merge la fete pentru o "descărcare rapidă",cum ii aud pe unii,cu toate că mi s-a întâmplat ,fără voia și dorința mea,și acest lucru.Vorbeam zilele trecute de acea întâlnire in trei,care se pare că a stârnit multe valuri,multe întrebări care de care mai trăsnite,da,vorbeam de cele întâmplate atunci după aproximativ două săptămâni deoarece mi-a trebuit mult timp să conștientizez ce mi s-a întâmplat.Am ezitat mult înainte de a scrie,dar cum pomeneam și cu altă ocazie,nu scriu că trebuie să scriu ,ci scriu că nu pot să nu scriu după o astfel de experiență în care cele două fete,Ina și Camelia,mi-au produs un amalgam de emoții puternice,sexualitate și erotism de nota ZECE.Pe Ina,am vizitat-o și o voi face cu mare plăcere în continuare și totodată vă o recomand și vouă.Am să dau pe scurt și câteva note: Locație:9,5 De mult timp aceași, curată,baie dotată corespunzător, și un aspect foarte important,lenjeria de pat este schimbată dupa fecare client (foarte rar am mai întâlnit la alte fete). Aspect fizic:10 asa se vede prin ochii mei,fiecare cu plăcerile lui.Ce să spun despre păr,noroc că a postat o fotografie,nu mai e creață,a inceput saptamana asta intr-un fel si va sfârși cu alt păr,in decurs de o săptămână trei tipuri. Atitudine: 10 cu felicitări,nu spun mai multe,vizitați-o și vă veți convinge. Oral/p:10 diferit de al Andreeiei,dar tot de zece. Normal:10 "n"poziții,implicare maximă GFE:10,nici nu se poate altfel. EE:10,fără comentarii,e lideră detașată la acest capitol. Anal nu face. Cadou:150/250 Raport calitate preț cel mai bun de pe piață.Ieri discutând că unele fete practică tarife mai mari, mi-a spus clar că nici o clipă nu s-a gândit să le schimbe.Dacă vă uitați cele patru de la top au aceleași tarife cu servicii de calitate,pe când altele prețuri mari servicii ioc. O recomand cu mare plăcere. Să aveți spor în toate și la toate!Mda...Ai cu ce.EA este creația ta.Ai descoperit-o, ai susținut-o, ai propus-o și fata este acum unde își merită locul. 2 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Membru Premium Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Mda...Ai cu ce.EA este creația ta.Ai descoperit-o, ai susținut-o, ai propus-o și fata este acum unde își merită locul.Mulțumesc pentru cuvintele frumoase la adresa mea!Dar....țin să fac câteva precizări:1)Da,am cu ce,pentru ce și de ce....2)Nu ai dreptate,nu este creația mea, este creația ei 99%,doar 1% este contribuția mea și a acelor colegi care și-au răpit din timpul lor lăsându-i recenzii(nu sunt de acord cu acei care susțin că are suficiente recenzii și nu mai e nevoie de altele,orice om așteaptă și o recunoaștere publică a ceea ce face).Au fost și vor mai fi multe fete cu zeci de recenzii foarte bune,dar care,într-un timp scurt,s-au diluat și evaporat,e destul de greu să ajungi în fața,dar mai greu e să te menții acolo, să mulțumești pe toată lumea,să satisfaci așteptările tuturor.După cum vezi nu ți-am răspuns imediat,chiar am reflectat îndelung la ce-ai spus ajungând la concluzia că de fapt eu sunt creația ei.Fără să vrea a fost muza care m-a inspirat,m-a format.Alături de ea și alte câteva fete mi-am recâștigat și conservat calitatea de bărbat,de mascul (apropou,într-un topic nou am să vă provoc la o dezbatere pe tema sexului plătit și influența pe care o are asupra calității noastre de "mascul").3)Este acolo unde merită prin muncă și seriozitate. Aseară am vizitat-o,a "n" oară,dar parcă am am fost doar de câteva ori,are capacitatea de a-ți transmite că nu ai văzut decât doar o mică parte din ceea ce știe și poate,lăsând de fiecare dată ceva și pentru data viitoarea.Știam că la sfârșit de săptămână va arăta altfel față de miercuri,dar nu mi-am putut imagina că va arăta așa cum arată acum. Pur și simplu ca acum n-am văzut-o niciodată în cei peste trei ani de când o cunosc,arată fenomenal.Să ai spor în toate și la toate! 5 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
pif2017 Reputație: 4802 Postat Decembrie 15, 2019 Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Telefon: Iobag (incet) in fuga Oras:Orașul Comoară Partajează Postat Decembrie 15, 2019 @Baron La ce descriere i-ai facut domnisoarei si la ce momente ai petrecut alaturi de ea , mai ca ma provoci sa strabat intreaga tara si sa vin pana la Iasi sa o cunosc si eu. Mi-e nu-mi trebuie decat o motivatie serioasa (ca aceasta ) pentru a ma pune in miscare.Sunt sigur ca, daca imi doresc suficient, o sa jung sa o si cunosc .Sau cine stie poate vine ea mai repede pe la Cluj . Eu va doresc Sarbatori Fericite !! si Happy Hunting !!! 3 Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Buna ziua, saptamana care vine o sa ajung in Iasi miercuri de dimineata si stau pana sambata la ora 22. Ps: inca o data va multumesc pentru vizite, vorbe frumoase , momente placute...va pup si va doresc o zi frumoasa si linistita. 4 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Mulțumesc pentru cuvintele frumoase la adresa mea!Dar....țin să fac câteva precizări:1)Da,am cu ce,pentru ce și de ce....2)Nu ai dreptate,nu este creația mea, este creația ei 99%,doar 1% este contribuția mea și a acelor colegi care și-au răpit din timpul lor lăsându-i recenzii(nu sunt de acord cu acei care susțin că are suficiente recenzii și nu mai e nevoie de altele,orice om așteaptă și o recunoaștere publică a ceea ce face).Au fost și vor mai fi multe fete cu zeci de recenzii foarte bune,dar care,într-un timp scurt,s-au diluat și evaporat,e destul de greu să ajungi în fața,dar mai greu e să te menții acolo, să mulțumești pe toată lumea,să satisfaci așteptările tuturor.După cum vezi nu ți-am răspuns imediat,chiar am reflectat îndelung la ce-ai spus ajungând la concluzia că de fapt eu sunt creația ei.Fără să vrea a fost muza care m-a inspirat,m-a format.Alături de ea și alte câteva fete mi-am recâștigat și conservat calitatea de bărbat,de mascul (apropou,într-un topic nou am să vă provoc la o dezbatere pe tema sexului plătit și influența pe care o are asupra calității noastre de "mascul").3)Este acolo unde merită prin muncă și seriozitate. Aseară am vizitat-o,a "n" oară,dar parcă am am fost doar de câteva ori,are capacitatea de a-ți transmite că nu ai văzut decât doar o mică parte din ceea ce știe și poate,lăsând de fiecare dată ceva și pentru data viitoarea.Știam că la sfârșit de săptămână va arăta altfel față de miercuri,dar nu mi-am putut imagina că va arăta așa cum arată acum. Pur și simplu ca acum n-am văzut-o niciodată în cei peste trei ani de când o cunosc,arată fenomenal.Să ai spor în toate și la toate!Bună seara Baron!Dacă ce scriem noi aici valorează doar 1% eu îmi șterg contul, cu toate că am mai avut o tentativă eșuată.Despre Ina știu că a fost doar o simplă aparență pe care tu ai cunoscut-o ca și client când activa prin Podu Ros. Ea a plecat mai apoi din Iasi la Brașov, iar tu ai convins-o să vină când poate în Iași. Ea te-a ascultat, iar mie de la ea mi-a rămas această replică. „Dacă am ales să fac asta, măcar să o fac cum trebuie”. Stiu că modelul ei e Marilyn Monroe si pune suflet în ceea ce face. Eu am cunoscut-o într-un moment când pierdusem pe cineva foarte drag, iar din ce am discutat cu ea, mi-a spus că și ei i s-a întâmplat exact la fel dar cu consecinte mult mai urâte.Voința si faptul că e puternică au ajutat-o să depăsească obstacole foarte grele. Atâta deschidere, sinceritate și empatie nu am întalnit la nici o fată și de asta spun că merită...pe deplin. După cum vezi, n-am pomenit nimic de frumusete sau de sex, dar ce am spus face cât „totul.” 4 Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Buna ziua. Sunt in aceiasi zona , stau pana sambata seara la ora 22. Va pup si va doresc o zi frumoasa Ps: Multumesc pentru aprecieri 1 Link spre comentariu
thatsmeold Reputație: 34 Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Draga Ina, Poza cu parul cret m-a facut sa ma intreb daca in perioada 6-10 ianuarie 2020 ai fi disponibila pentru o discutie mai interesanta. Te pup! Link spre comentariu
rrazzor Reputație: 64 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Va salut pe toti,n-am mai avut rabdare pentru Mosu asa ca mi-am facut singur un cadou , poate unul dintre cele mai frumoase pe anul asta... O stiam pe Alina de ceva timp de la o vizita scurta dupa o petrecere de-a mea ,vizita care nu mi-a oferit sansa de a simti din plin tot ceea ce ofera o intalnire cu aceasta fata, asa ca mi-am dorit acum sa fiu primul care-i trece pragul sambata. I-am propus sa bem cafeaua impreuna si am avut sansa sa se si intample. Nu stiu daca au rost detalii despre actiune. Spun doar atat: am rugat-o sa ma astepte intr-o rochie mulata si tocuri ceea ce a si facut fara sa-mi raspunda la mesaj... Dupa imaginea cu ea pe tocuri cu rochia ridicata pana la mijloc, in tocul usii, cu spatele la mine a cam trebuit sa-mi controlez respiratia si nu numai.. Sa trecem la subiect: Aspect: 9.5- fata aia putin copilaroasa putin creola cu par ingrijit care iti cam vine sa o pupi. daca mergem mai jos, nu prea am apucat s-o vad din fata dar din spate iti cam taie respiratia Op : 10 -nu prea ma dau in vant pentru oral asa ca nu m-a deranjat c-a fost protejat(chiar mi-a placut)Np: 10+ iti da tot ce vrei , cu placere...GFE:10+++ te simti ca acasa de cum intri dar sunt sigur ca e raspuns la cu o tratezi tu....FK inclus. Concluzie : sigur isi merita locul la top si sper ca va sta acolo mult timp. Eu, inchei anul cu zambetul pe buze, ceea ce va doresc! Te pup, Alina! 3 Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Buna dragii mei, va multumec pentru vizite si pentru aprecieri. Imi cer scuze celor care nu am putut sa le raspund si imi pare rau ca au mai fost persoane care au vrut sa ma viziteze si nu ne-am sincronizat. Ps:saptamana viitoare tot ajung in Iasi doar pentru 2 zile( pe 27 si 28 ). Va pup 1 Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Buna dimineata. Eu am ajuns in Iasi m-am cazat( imi pare rau dar cazarea nu este in aceiasi zona). La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua astazi. Va pup 3 Link spre comentariu
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2019 Partajează Postat Decembrie 28, 2019 Salutare ! In timpul zilei de astazi, m-am reintalnit cu Ina. In contrar cu ce era afara (frig, lapovita, vant), atmosfera din interior a fost, ca obicei, una prietenoasa si calduroasa. Ina a ramas aceeasi persoana de nota 20. Cum am mai spus-o si cu o alta ocazie, poate notele mele vi se par cam mari, dar cei care ati vizitat-o pe Ina, veti fi total de acord cu mine. Nu intru in " detalii tehnice " prea mult, ele au mai fost mentionate de mine dar si de catre alti colegi care au vizitat-o. Asadar, notele mele sunt: Aspect fizic: 10 Locatie: 9 Oral: 10 Normal: 9 GFE: 10 Igiena: 10 Tarif: 250 lei ora. Voi reveni de fiecare data cu placere, uneori voi mai scrie recenzie Inei, uneori nu, important este ca amandoi sa fim multumiti. Va doresc tuturor o dupa-amiaza placuta si un an nou plin de sanatate si realizari pe toate planurile. 3 Link spre comentariu
anubis1987 Reputație: 3 Postat Decembrie 28, 2019 Partajează Postat Decembrie 28, 2019 Salutare!Tocmai am revenit de la Alina, pe deplin satisfacut. Va spun din capul locului ca a fost cea mai placuta experienta cu o escorta, de departe (aici tre sa spun ca nu sunt la prima recenzie, doar ca nu imi pot accesa contul vechi).Prin felul in care arata, in care se comporta, in care se implica, reuseste sa te faca sa nu mai vrei sa pleci din patul ei.Sa si detaliez. Am facut programarea prin sms (aviz amatorilor), m-am prezentat la blocul din Sesan, unde m-a intampinat sexy brasoveanca si m-a servit cu o apa. Palavragind la o tigara, am descoperit o tipa foarte deschisa, cu o atitudine foarte orientata catre client. Desi imi facea placere conversatia, am rugat-o sa trecem la fapte, pentru ca voiam sa ma bucur cat mai repede de corpul ala cu forme frumoase.Dus scurt, iar de aici am intrat in camera ei - un fel de rai pe pamant. A inceput cu un masaj lasciv, dupa care a plasat prezervativul si a inceput un oral foarte placut, iar la scurt timp m-a incalecat si am terminat in pozitia reverse cow-girl. Din nou tigara, conversatie placuta, si din nou in rai, unde mi-a facut un masaj cu ulei, super relaxant dar in acelasi timp super senzual, totul pe o muzica perfecta pentru momentul dat. Te maseaza cu mainile, coatele, sanii, se intinde pe tine, culiseaza in sus si in jos, te trec fiorii de placere!Am incercat apoi mai multe pozitii (ea on top, eu on top, doggy, din lateral) si parea ca nu voi mai avea parte de o a doua finalizare, pur si simplu nu mai venea. Dar nu s-a lasat pana nu m-a executat cu oralul, provocandu-mi un orgasm si mai intens decat primul.Fata este o profesionista desavarsita. Ca sa intelegeti modul cum se raporteaza la ce face, mi-a spus ca urmareste filme porno ca sa inteleaga cum anume sa se comporte in functie de diferitele roluri pe care i le cer clientii (dominatoare, submisiva, etc). Atat doar ca spune "excorta" in loc de "escorta", lucru de care am si atentionat-o, fara sa o supar. De altfel, ne-am hlizit si pe alte teme de gramatica.Repede si cu notele:Aspect - 9,5 (corp tonifiat, forme frumoase, poate putina burtica dar absolut nimic deranjant);Oral - 9,5 (nu pot da 10 cand se lucreaza protejat);Normal - 10 (mangaieri, gemete, implicare totala, transpiratie);Atitudine - 10 (spre exemplu, cand am intrebat-o daca pot sa o ating in zona cea mai intima, mi-a spus "Fa-mi ce vrei"). Cred ca asa se si cuvine sa inchei, fraza asta spune totul despre ea. 2 Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Va multumes pentru vizite si pentru aprecieri. Va doresc un sfarsit de an cu noi sperante si sa va aduca noul an mai multe impliniri si realizari si multa sanatate. Va pup si sa ne vedem in noul an cu bine. 3 Link spre comentariu
albundy1 Reputație: 19 Postat Ianuarie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Un an nou fericit și plin de bucurie. Când ne mai vizitezi în Brașov? Link spre comentariu
nombero1 Reputație: 7 Postat Ianuarie 5, 2020 Partajează Postat Ianuarie 5, 2020 Bună! Ești în Iași? Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Ianuarie 7, 2020 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Ianuarie 7, 2020 Buna dragii mei. Maine dimineata ajung in Iasi si ma gasiti pana vineri seara la ora 22. Va pup si va doresc o zi frumoasa. Imi cer scuze ca anunt asa tarziu vizita mea. 2 Link spre comentariu
caut Reputație: -9 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Esti in Iasi Link spre comentariu
ina inna Reputație: 919 Postat Ianuarie 8, 2020 Oras:Brasov central. Oras:Brasov central. Partajează Postat Ianuarie 8, 2020 Buna. Da, sunt in Iasi pana vineri seara la ora 22. Va pup si va doresc o zi frumoasa 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum