friendwithbenefits Reputație: 62 Postat Mai 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Postat Mai 15, 2020 :) Da.... Asa e Alexandra. Cand cum o prinzi. Cand nu e binedispusa, are un stil de a te expedia, de .. iesi pe usa invartindu-te! :)) Eu am prins-o si in toane bune si.... asta i-a iertat toate pacatele! :) E frumoasa in poze, dar in realitate arata si mai bine!
mivanul Reputație: 1124 Postat Mai 15, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Mai 15, 2020 :) Da.... Asa e Alexandra. Cand cum o prinzi. Cand nu e binedispusa, are un stil de a te expedia, de .. iesi pe usa invartindu-te! :)) Eu am prins-o si in toane bune si.... asta i-a iertat toate pacatele! :) E frumoasa in poze, dar in realitate arata si mai bine!Normal ar fi s-o prinzi intotdeauna in toane bune daca si-a ales jobul asta (bineinteles daca si tu ca barbat esti regulamentar:) ) Sunt fete care sunt vanzatoare si castiga de 10X mai putin 4
friendwithbenefits Reputație: 62 Postat Mai 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Postat Mai 15, 2020 Normal ar fi s-o prinzi intotdeauna in toane bune daca si-a ales jobul asta (bineinteles daca si tu ca barbat esti regulamentar:) ) Sunt fete care sunt vanzatoare si castiga de 10X mai putinAcuma..... asta-i alta discutie! :) Cred ca trebuie sa o acceptam asa cum e! La cine ii convine ok, la cine nu .. iar OK. Si sa speram ca o prindem in dispozitie buna. Pana la urma e o optiune! Mergi/Nu mergi.
mivanul Reputație: 1124 Postat Mai 15, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Mai 15, 2020 Acuma..... asta-i alta discutie! :) Cred ca trebuie sa o acceptam asa cum e! La cine ii convine ok, la cine nu .. iar OK. Si sa speram ca o prindem in dispozitie buna. Pana la urma e o optiune! Mergi/Nu mergi.Cum plm sa spearm ca o prindem in toane bune??????pe banii nostrii ar trebui sa o prindem tot timpul pro client daca ne purtam si noi frumos cu ea desigur. Chiar arata bine in poze dar sa ramana placerea celor care cred ca merita sa riste sa o prinda pregatita ;) 2
calaretuljon Reputație: 6 Postat Mai 15, 2020 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Mai 15, 2020 Cum doamne iartama “ sa o acceptam asa cum e????†Nu am nimic cu ea,dar am avut ocazia sa trec pe la ea,inca de cand era colega de apartament cu Simona. Sincer daca pun in balanta “toanele bune†cu “zilele proaste†😉 am cam iesit pe minus. Asta e,ea. 😂 ce sa facem???? Eu am ales sa evit!😉😀 vorba batranilor😂😂 n-ai ce cere mai mult,atat ai,jumate oferi. 😉😀😀 1
gabystil Reputație: 144 Postat Mai 15, 2020 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Mai 15, 2020 Eu zic sa fie ca și Simona și va avea numai de câștigat, păcat că nu mai vine Simona.Bine punctat Mivanu. 1
play_me Reputație: 154 Postat Mai 15, 2020 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 15, 2020 Important e ca are corp fain...restul e can can ;)...multumim nelu pentru pont!eu am fost la Alexandra odata, si nu prea am ce sa-i reprosez... dar cine stie...
sebiro Reputație: 82 Postat Mai 15, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 15, 2020 eu am fost la Alexandra odata, si nu prea am ce sa-i reprosez... dar cine stie...O sa intelegi dupa ce mergi de cateva ori la ea. 1
play_me Reputație: 154 Postat Mai 15, 2020 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Postat Mai 15, 2020 O sa intelegi dupa ce mergi de cateva ori la ea.eu ce am inteles de la prima mea vizita la ea, e ca doar lucruri bune pot sa rezulte din vizite consecutive....dar cine stie....
sebiro Reputație: 82 Postat Mai 15, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 15, 2020 eu ce am inteles de la prima mea vizita la ea, e ca doar lucruri bune pot sa rezulte din vizite consecutive....dar cine stie....Pe logica asta am mers si eu si am ajuns s-o cunosc un pic mai bine. Nu zic ca nu s-a straduit sa fie la inaltime de fiecare data dar ceva din firea ei ii da de furca.
alexandra114 Reputație: 26 Postat Mai 18, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 18, 2020 Vă aștept 😘😘 2
nelucosmi Reputație: 142 Postat Iunie 5, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 5, 2020 Ms de recenzie ce să zic ....In primul rînd te duci la o fata să te relaxezi să te simți bine .... Nu să fie umilită și etc...Am dorit să mă relaxez și să mă simt bine dar cu tine nu am avut cum...Dacă să faci și să ți se facă oral e umilință...îmi pare rău...Nu ți-am cerut nimic altceva.Nu te recomand ,dimpotrivă,te-aș trece la evitat deoarece după ce primești banii, zâmbetul îți dispare de pe chip .. apare disprețul și indiferența.Așadar un mare NU din partea mea.
mariachi35 Reputație: 438 Postat Iunie 8, 2020 Oras:romania Oras:romania Postat Iunie 8, 2020 nu pot decat sa fiu de acord cu nelucosmi la fel de amara experienta am avut si eu nu conteaza decat banii pt ea in rest acra rece si distanta ! 1
javradick Reputație: 502 Postat Iunie 9, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 9, 2020 Eu zic că fata îi ok. 1 1
mariachi35 Reputație: 438 Postat Iunie 11, 2020 Oras:romania Oras:romania Postat Iunie 11, 2020 Eu zic că fata îi ok.eu zic ca tu esti fake !
Membru Premium angelmro Reputație: 5238 Postat Iunie 11, 2020 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iunie 11, 2020 eu zic ca tu esti fake !Si tu ai mai facut o postare cu o prostie. Hai ca incet incet te ridici cu postarile.Acuma sa te iei de mine mai faci inca vreo doua. 1
friendwithbenefits Reputație: 62 Postat Iunie 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Telefon: [email protected] Oras:Baia Mare Postat Iunie 11, 2020 de faina ii faina! ;) Are un corp .....! Mie imi place mult! :)
vladdragos94 Reputație: 2 Postat Iunie 23, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 23, 2020 Vă așteptBuna Alexandra. CIM si 69 nu?
alexandra114 Reputație: 26 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 25, 2020 Buna Alexandra. CIM si 69 nu? Nu
alexandra114 Reputație: 26 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 29, 2020 Vă aștept
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 29, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 29, 2020 Nu ne astepta ca nu venim 🤣🤣🤣
Membru Premium angelmro Reputație: 5238 Postat Iunie 30, 2020 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iunie 30, 2020 Nu ne astepta ca nu venim 🤣🤣🤣Te-a intrebat cineva ceva? Ce te doare pe tine chiar asa topicul asta? Sa fie oare foamea de postari aiurea oare. Esti chiar penibil cu postarea asta. Nu iti place nu te uita.P.S.: ai mai castigat o postare doar sa te iei de mine. Hai sa vedem ce poti. Oare ce imi vei zice? Eu oricum nu o sa iti mai raspund. 1
alexandra114 Reputație: 26 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 1, 2020 Pînă la ora 00:00 lucrez azi
becman Reputație: 2 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Baia mare/Cluj Oras:Baia mare/Cluj Postat Iulie 1, 2020 Alexandra, finalizare orala faci? sau faciala? anal? FK? esti singura in locatie? Ai revieweuri si pro si contra, daca vin as vrea sa fie fara graba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum