Sari la conținut

Esti suparat ca ai primit 1 steluta rating ?

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Unde vezi ca intru eu pe topicele la fete (ca tine) ptr. a le strica si a bate din palme ca un idiot zilnic sau a le face UP-uri ?

Doamne fereste , nebunule ....boala grea trebuie sa mai duci in carca.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras://
  • Oras://
Postat

lasati cearta dintre voi si luati-va de prostituatele tepare.

aceste jigniri continue intre voi sunt inutile si prostesti

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Daca ma scoteam eu la vanzare aici trebuia sa-mi fac o caracterizare , altfel  care ar fi rostul ?

PS: sunt , peste media pe tara si asta e chiar important in ziua de astazi , daca chiar asta te macina cu adevarat

Ești peste medie, dar din Somalia.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

picon e liderul incontestabil, lupta zi si noapte sa fie pe primul loc :laugh2

Vezi că ești prost?

Inutile și prostești sunt în primul rând, postările tale pe topicele fetelor, flaușatule!

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Il asteptam pe POPONAR si clonele lui ANTIPATIUL si ARAMIS sa intervina  :atm nu a supt-o demult curvamasculina si-i este dor

Postat

Hai sa fim seriosi , ca aici nu poti sa spui ceva la modul serios , ca repede apar limbistii de serviciu , cu limba d'un cot indesata in  fundul  la toate.... in incercarea lor tardive de a-i face si pe altii sa creada ca au dreptate .

Cinestie - cu toate rapandulele lui de la tara , care nu fac nici 100 de lei/ora si pe care le promoveaza intens si zilnic , de fiecare data de pe toate clonele , in nesimtirea lui .

Picoaie - care pune partea acelora care ii ofera discounturi  fata de pretul afisat  

Condition - ametitul si aparatorul infractoarelor si infractorilor

Si exemplele ar putea continua ...de aici si cearta cu aceste grupari , dar mergem inainte . Tocmai de aceea le este si teama in permanenta , dorind ca unii dintre noi (corecti) sa disparem de aici (daca s-ar putea) , ptr. a-si  desfasura in voie  marsaviile si minciunile. Asta e , fiecare cu viziunile lui si pe cont propriu.

Ești peste medie, dar din Somalia.  :laugh2

Bine ca nu sunt din Bulgaria , de la impinge tava , ca si tine . Pofticiosule .

Il asteptam pe POPONAR si clonele lui ANTIPATIUL si ARAMIS sa intervina  :atm nu a supt-o demult curvamasculina si-i este dor

Nici nu ma asteptam sa te duca pe tine prea mult capul , Proxenetule  rablagit .

Gata ti-ai terminat h-UP-urile  de la prima  ora ? Mai fa unele ca acum se face ceasul 12 si nu suna nimeni la programare . Jale si suspine in cuibul patronat de tine  de cand si-a luat zborul fatuca aceea nemultumita de comisionele platite. Pana la urma a realizat si ea ca am dreptate. Baga acum Andreeabubu si Nemtoaica fara numar sa-si achite LUX-ul  din buricul Bucurestiului care nu este de nasul lor ...asta daca au si ce  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hai sa fim seriosi , ca aici nu poti sa spui ceva la modul serios , ca repede apar limbistii de serviciu , cu limba d'un cot indesata in  fundul  la toate.... in incercarea lor tardive de a-i face si pe altii sa creada ca au dreptate .

Cinestie - cu toate rapandulele lui de la tara , care nu fac nici 100 de lei/ora si pe care le promoveaza intens si zilnic , de fiecare data de pe toate clonele , in nesimtirea lui .

Picoaie - care pune partea acelora care ii ofera discounturi  fata de pretul afisat  

Si exemplele ar putea continua ...de aici si cearta cu aceste grupari , dar mergem inainte . Tocmai de aceea le este si teama in permanenta , dorind ca unii dintre noi (corecti) sa disparem de aici (daca s-ar putea) , ptr. a-si  desfasura in voie  marsaviile si minciunile. Asta e , fiecare cu viziunile lui si pe cont propriu.

Nici nu ma asteptam sa te duca pe tine prea mult capul , Proxenetule  rablagit .

Gata ti-ai terminat h-UP-urile  de la prima  ora ? Mai fa unele ca acum se face ceasul 12 si nu suna nimeni la programare . Jale si suspine in cuibul patronat de tine  de cand si-a luat zborul fatuca aceea nemultumita de comisionele platite. Pana la urma a realizat si ea ca am dreptate. Baga acum Andreeabubu si Nemtoaica fara numar sa-si achite LUX-ul  din buricul Bucurestiului care nu este de nasul lor ...asta daca au si ce  :laugh2

sunt atat de rablagit incat vi sa ma sugi zi de zi ,ai ramas fara stiuleti CURVA MASCULINA ?Iti place sa-ti dau muie zilinc DA? As vrea sa te scot la produs printesa mea dar numi iau pe tine nici doi lei 

Postat

Ca sa dai muie iti mai trebuie si organ functional . De ce in toate Recenziile tale mincinoase pe care nu eziti sa le afisezi , de pe 4 conturi clona , apare scris  cu "oral putin" ? Cu sfrijita  aia  mi-ar fi rusine si sa mai ies din casa , apai sa  mai chinui si fetele .

Lasa-ma naibilui , de la ora aceasta  , cu  aceleasi replici  de om redus mintal 

Ia si citeste  , ca sa stii pe viitor , de ce ai fost  lovit la ceas de mic copil , macar o folosesti ca si o scuza .

http://www.sfatulmedicului.ro/Psihologie-si-psihoterapie/dizabilitatea-intelectuala-sau-retardul-mintal_11591

• Minus 1
Postat

Ce plm aberezi iar, mă, păcăliciule!
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

Ca sa dai muie iti mai trebuie si organ functional . De ce in toate Recenziile tale mincinoase pe care nu eziti sa le afisezi , de pe 4 conturi clona , apare scris  cu "oral putin" ? Cu sfrijita  aia  mi-ar fi rusine si sa mai ies din casa , apai sa  mai chinui si fetele .

Lasa-ma naibilui , de la ora aceasta  , cu  aceleasi replici  de om redus mintal 

Ia si citeste  , ca sa stii pe viitor , de ce ai fost  lovit la ceas de mic copil , macar o folosesti ca si o scuza .

http://www.sfatulmedicului.ro/Psihologie-si-psihoterapie/dizabilitatea-intelectuala-sau-retardul-mintal_11591

Iar ai luat-o pe aratura poponarule?

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:undeva
Postat

Nu am d'astea ,ca sunt cu mult mai cerebral si investesc in cu totul alte tipuri de masini.

PS: Dar ca sa-i fac pe plac lui Condition am sa imprumut un Logan de la Stat si il pozez .. :)

M-am plasat mai spre centru . Daca vroiam , in mod special , ma faceam direct fruntas

Besi in pula calului de jartea handicapata si analfabeta!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Ce plm aberezi iar, mă, păcăliciule!

Iar ai luat-o pe aratura poponarule?

Besi in pula calului de jartea handicapata si analfabeta!

Lupii , baa !!!   =)) 

Nici nu am postat bine si i-am scos pe fraieri din vizuina , sa se linga in fund ca ultimele jartele   

Daca nici eu nu stiu ce lighioane bipede se invart pe aici , apai cine  ? :teufel 

• Minus 1
Postat

Lupii , baa !!!   =)) 

Nici nu am postat bine si i-am scos pe fraieri din vizuina , sa se linga in fund ca ultimele jartele   

Daca nici eu nu stiu ce lighioane bipede se invart pe aici , apai cine  ? :teufel

Știi bancul cu cei 3 lupi?

În cur să ne pupi!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Lupii , baa !!!   =))

Ai scos curu la bataie poponarule sa avem ce fute dute-n kil sa te bata peste gura de curva masculina, nu ai scos lupii urtupane

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Astept si parerea lu' Flocea ....parca erati 3 .

Sau l-ati aruncat in canal , ca nu se observau prea bine lozincile voastre  ?

Ai dracu' ramoliti , cum le arunc o mana de graunte , repede apar sa ciugule .

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Lupii , baa !!!   =))

La cat de prost si de analfabet esti, ai iesit singur din vizuina sa iti etalezi handicapurile! lighioana esti tu infractorule. Esti un pungas marunt, lipsit de scrupule pe care nu dai nici un scuipat. Zdrentarosule!

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Astept si parerea lu' Flocea ....parca erati 3 .

Sau l-ati aruncat in canal , ca nu se observau prea bine lozincile voastre  ?

Ai dracu' ramoliti , cum le arunc o mana de graunte , repede apar sa ciugule .

Sa te fereasca Dumnezeu sa puna vreunul mana pe tine poponare! :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Chiar intrebam Flocea cum de  te-ai ratacit de card  ?

Hai nu te obraznicii si baga postari consecutive 

PS: Si ce se intampla , infractorule  ? Iti fac rezidenta permanenta la Balaceanca ? Esti atat de prost , zdruncinatule ,  incat (uneori) imi este mila de tine . Continua-ti zvapaiala ,  ca nu am sa te mai intrerup

• Like 1
  • Minus 1
Postat

PS: Si ce se intampla , infractorule  ? Iti fac rezidenta permanenta la Balaceanca ? Esti atat de prost , zdruncinatule ,  incat (uneori) imi este mila de tine . Continua-ti zvapaiala ,  ca nu am sa te mai intrerup

Daca tot te-ai intrebat unde este ma pis pe fata ta poponare ca sa-l veazi ,curava masculina  :atm

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Eu infractor? Bai handicapatule, asta este diferenta intre unul cu scoala si unul fara scoala, ignorant si handicapat ca tine. ... Ala cu scoala, stie sa te futa in gura fara sa incalce legea, spre deosebire de tine care cu fiecare postare incalci legea  Ma rog, in cazul tau, bolnav mintal fiind, nu ajungi decat acolo de unde ai scapat, la Balaceanca de care tot pomenesti.

Vad ca nu ma raspunzi direct postarilor adresate tie, iti este frica rau de tot sa ti se citeasca aberatiile. Roaga-te Bunutului' sa nu superi pe cineva atat de tare incat sa iti faca plangere penala ca ai belit pula! Besi in pula calului de handicapat! 

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pisicuts cand intri online, sa citesti msg te rog. Ai o chitanta acolo :)

• Like 24
Postat

tu fiind si una de gen din ceea ce am observat in intreaga ta evolutie si dialoguri de autoprezentare , o adevarata implicare , de aici si criticile pe care ti le tot adresez (uneori) , din care tu nu intelegi absolut nimic fiind si o blonda cu poze false si photoshopate  (in cazul acesta chiar ca ti se citesc propriile frustrari si complexe  vsv de propria infatisare )

Asa arata Ines in realitate.

In raport cu media de pe forum, as zice ca arata acceptabil. 

Asa arata  photoshopata:

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu confunda frustrarile cu faptul ca iti place sa fii ingrijita. Am lucrat si nemachiata si fara interventii si pot spune ca aveam aceleasi feedback uri 😌 chiar si fara extensii , sau tocuri.

Totul tine de atitudine , iar aceasta nu mi-o pot schimba si sunt si mandra de norocul meu. Pe oriunde merg primesc numai cuvinte de lauda la adresa mea si flori si respect.

Stiu ca sunt diferita si iubesc asta. Unii ma urasc . Dar nu e treaba mea!

post-250291-0-27100100-1521067836_thumb.jpeg

post-250291-0-31292500-1521067932_thumb.jpeg

• Like 29

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...