Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

• Oras:Casablanca
  • Oras:Casablanca

Am vizitat-o pe Tasha acum aprox o saptamana. De ce am ales-o pe ea? Tocmai din cauza review-urilor bune si pentru ca apreciez totdeauna calitatea inainte de orice.

Deoarece "simtul civic" ma obliga, voi face si eu o recenzie. Este pur personala si reprezinta numai pctul meu de vedere !

1. comunicare = nota 8.5/10. Argumentare: transmis mesaj cu solicitarea mea, cu o zi inainte. Primesc confirmare, stabilim ora de comun acord. Solicit zona, mi se da o adresa, apoi o alta adresa, apoi revenire cu o alta. Pana la urma totusi reusim sa ne intelegem.

2. locatia = nota 8/10. Argumentare: pe Burebista, etaj superior, scara blocului curata, apartamentul ceva peste medie. Pe o masa era o sticla de apa plata si o doza de pepsi (sau coca-cola). Mi se spune "daca vreau, pot sa ma servesc" - tonul insa nu denota dorinta reala de a fi servit ... asa ca am zis "pas". Locatia dispune de AC - era setat pe 17 grade C, dar ambientul era ok.

3. ofer plicul cu suma aferenta pentru 2 ore - am citit ca trebuie sa-l dau inainte, deci m-am conformat; NEUTRU - este ok, personal nu ma deranjeaza.

4. primesc un prosop si sunt invitat la dus cu fraza "la mine dusul este obligatoriu". In opinia mea sunt un tip foarte curat, mai ales ca eu am solicitat sa fac dus deoarece asa consider ca este corect si normal, deci nu cred ca se justifica atitudinea aceea ... mai mult, mi se spune clar "te rog sa folosesti spuma pentru zona intima" WTF ? ... chiar era pentru uz feminim !!!

Pct NEGATIV = dra nu a facut dus sa vad eu (poate facuse inainte de a ajunge - tot ceea ce este posibil), dar nu a facut dus nici intre finalizari ceea ce eu personal accept foarte greu => nota 7/10 (a nu se intelege ca era ceva suspect cu igiena intima a drei)

Pct POZITIV = prosopul era impecabil (alb imaculat, calitate superioara, spalat/balsam/etc)

5. ON = 8/10 - nimic iesit din comun

6. NP = 8/10 - idem pctul 5. M-a deranjat faptul ca a ramas cu pantofii cu toc si in timpul actului, mai ales ca i-am sugerat ca ma zgarie cu ei.

7. Aspect/fizic = asteptarile mele erau mult mai mari.

Nu discut partea financiara. Ieftin/Scump - tine de bugetul fiecaruia.

Nu cred ca exprimarea/vocabularul/ideile transpuse aici provin de la aceeasi persoana. Nu vorbesc de limba/semantica, ci de esenta care se transmite.

Recomandare ptr Tasha: daca "invitatul" care vine in "ospetie" este nefumator, atunci ar fi util ca macar dupa ce fumezi (daca este greu de abtinut), sa folosesti apa de gura sau sa te speli pe dinti.Nu dispare mirosul, dar macar se imbina cu altul.

Concluzie: cred ca pentru a ajunge la un nivel superior al sistemului de ecorting, mai trebuie lucrat. Putin/mult ? nu stiu eu ...

• Like 10
Link spre comentariu
  • Telefon: Adrian
  • Oras:England
  • Telefon: Adrian
  • Oras:England

Nu ma intelege gresit, nu imi e rusine deloc cu limba vorbita sau accentul basarabean, doar spuneam ca nu am sustinut ca intelectul meu face parte din serviciul de 450 lei oferit de mine si nici nu am scris pe undeva ca de aceea taxez suma aceasta.

Disponibila si astazi dupa orele 15:00

sa stii ca trebuie si intelect ... chiar daca nu include ...

Link spre comentariu

Tasha,

Nu se pune problema de limba nativa si nici nu am insinuat ca nu ai fi dotata intelectual, doar ca e o mare discrepanta intre persoana care scrie aici pe forum si persoana ta. Eu o vad ca pe o trisare, si in plus de asta, la pretul acesta chiar setezi niste asteptari foarte mari din toate punctele de vedere.

Numai bine!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti,Titan

Voi raspunde mai tarziu in detaliu, momentan sunt ocupata. Multumesc pentru recenzii, dupa cum spuneam nu ma supara critica argumentata. Voi raspundea insa detaliat asupra unor chestiuni elementare pe care le tot vad repetate cu toate ca le-am explicat in prealabil.

Disponibila si astazi, lucrez in Bucuresti doar saptamana asta apoi voi petrece cateva zile la Cluj incepand cu ziua de marti asadar va astept in locatia din zona Alba Iulia cu drag.

Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Voi raspunde mai tarziu in detaliu, momentan sunt ocupata. Multumesc pentru recenzii, dupa cum spuneam nu ma supara critica argumentata. Voi raspundea insa detaliat asupra unor chestiuni elementare pe care le tot vad repetate cu toate ca le-am explicat in prealabil.

Disponibila si astazi, lucrez in Bucuresti doar saptamana asta apoi voi petrece cateva zile la Cluj incepand cu ziua de marti asadar va astept in locatia din zona Alba Iulia cu drag.

Tasha,

Desi am punctat multe dintre raspunsurile tale nu este nevoie sa raspunzi fiecaruia ceva.

Asa cum spunea si lucianjohnathan, raspunzand cu acuratete, logic si cu simtul umorului de fiecare data, incepi sa setezi asteptari si nimic nu e mai naspa decat asteptarile neimplinite.

In plus tot ceea ce ai scris tu pana acum aici presupunand ca iti apartine ca idee si doar ca text a fost aportul altcuiva,deranjeaza, multi dintre noi gasesc aici un mediu in care sa se manifeste ca niste cocosi, acasa probabil neputand, deci inteligenta, logica, fluiditatea in gandire nu sunt bine primite de toata lumea.Cei mai vechi pot confirma ca atunci cand au aparut fete inteligente pe forum au avut deopotriva adulatori si contestatari feroce.

Sfatul meu este "keep a low profile and high services".Pana la urma interesul tau este sa faci bani, nu sa te admire brett pentru cat de desteapta esti.

Cu drag,

• Like 8
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras://

Fetita, forumistii din Buc s-au convins cum prestezi in realitate.

Ai crezut ca poti prosti majoritatea cu clipuri publicitare deghizate in recenzii

Ti-a scazut cota ca bitcoinurile :laugh2

Totusi ai potential: esti simpatica, stii sa te futi, dar lasa impresia asta ca cei care platesc pt pizda sunt fraieri si poti sa-i pacalesti cum vrei tu.

• Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca recenzia lui "mistern" este veridica atunci ti-ai luat-o zdravan la temelie!!! La banii care ii pretinzi nu poti sta in picioare cu asenenea servicii/atitudine! Mai prinzi cate un fraier dar si fraierii mai vorbescc intre ei.Apoi o sa fii foarte disponibila ... :)

• Minus 1
Link spre comentariu

Aveti voi ceva cu prostitul asta vad. In primele posturi aici, apoi tot repetata se gaseste o informare asupra faptului ca postarile imi sunt editate inainte de postare. De ce? Tocmai din cauza exprimarii greoaie in o limba ce inca nu o stapanesc la perfectie.

Sunt o persoana naturala, asta inseamna ca si reactiile mele sunt naturale, nu joc teatru iar daca in momentul intalnirii se intampla lucruri ce ma deranjeaza e posibil sa mi se vada pe fata/atitudine.

Lucian, ai ales sa ramai chiar daca se vedea pe fata ta ca nu ai vrea si chiar daca eu am intrebat in cateva randuri daca totul este ok. Daca nu am avut discutii mai profunde poate s-a datorat si chimiei dintre noi, in rest nu pot decat sa iti multumesc pentru vizita.

Acum sa vorbim putin despre ultima recenzie si detaliile ei. Exact ca si mai sus se vedea ca ramai doar ca sa nu pleci, urmeaza apoi intalnirea in care imi faceai referire constant la o anumita fata de aici si cat de minunata este ea, cum isi alege clientii si are un circuit inchis, etc. Nu unul sau doua comentarii, tu literalmente imi spuneai mie ca ea e mai profesionista, ca ea selecteaza clientii mai bine, practic e ca si cum ti-as fi spus eu ca cel dinaintea ta a fost mai bun la pat. Comentarii ce garanteaza o schimbare in atitudinea mea si explica si recenzia de aici. Ca si Brett aveti voi preferatele voastre aici si faceti si voi ce puteti sa obtineti acel zambet de

sau aceaa vorba de bine din partea lor. Nu mai intru in detalii pentru ca nu are rost, in majoritatea cazurilor recenziile mele au fost bune,chiar nu am cum sa multumesc pe toata lumea. Si da, daca veniti si ramaneti fara sa vreti si o faceti doar de amorul artei atunci va trebui sa va asumati si atitudinea mea.

In privinta igienei, gelul ala feminin este anti fungi si antibacterian, daca va spun sa va spalati cu el nu o fac de nebuna.

Disponibila si astazi pe zi pentru intalniri.

P.S. La Cluj merg cu treaba, oricat s-ar arunca cu rahat pe forum telefonul tot suna asa ca nu te mai obosi draga Brett sa mai aberezi. Cand te faci mai mare o sa poti si tu sa platesti 100 de euro pe o ora de distractii, acum ramai la ce te pricepi tu mai bine... comenteaza de pe marginea terenului ce prost joaca jucatorii.

• Like 39
  • Minus 1
Link spre comentariu

Legat de ce ai scris despre intalnirea noastra, eu asociez faptul ca iti scrie altcineva pe forum cu urcatul de poze false sau foarte modificate. A spune ca ideile iti apartin, dar altcineva le scrie de fapt, este exact ca si cum ai spune: "pozele nu sunt ale mele, dar jur ca respectiva seamana leit cu mine".

In fine, o sa ma opresc aici cu comentatul pe acest topic.

• Like 1
Link spre comentariu

Simplul fapt ca raspunsurile implica detalii directe ale intalnirilor indica faptul ca ideeile sunt ale mele, dar de ce sa gandim inainte sa ne expunem parerea, nu? Nu voi schimba acest lucru, textele vor fi editate/adaptate inainte de postare, cui nu ii convine este poftit sa incerce alte directii.

Comparatia cu pozele e aberanta, adevarul este unul singur... multora de aici va place sa faceti rau gratuit si nu dati in spate de la nimic pentru a va afirma online. Ai spus la inceputul recenziei ca erai dezamagit de ceva, de ce ai mai ramas? Cand vii tintit sa iti confirmi anumite tampenii citite pe forum e normal sa le si gasesti.

Si nu uitati un lucru, reactiile si atitudinea mea, limbajul verbal si nonverbal sunt oglinda interlocutorului meu....

Chiar nu mai stau sa explic nimic, asta ti-a fost parerea ai expus-o. Data viitoare cand fata te intreaba de cateva ori daca e totul ok si iti spune ca e ok daca vrei sa pleci mai bine accepta, nu te forteaza nimeni sa ramai!

• Like 37
  • Minus 1
Link spre comentariu

Aveti voi ceva cu prostitul asta vad. In primele posturi aici, apoi tot repetata se gaseste o informare asupra faptului ca postarile imi sunt editate inainte de postare. De ce? Tocmai din cauza exprimarii greoaie in o limba ce inca nu o stapanesc la perfectie.

Sunt o persoana naturala, asta inseamna ca si reactiile mele sunt naturale, nu joc teatru iar daca in momentul intalnirii se intampla lucruri ce ma deranjeaza e posibil sa mi se vada pe fata/atitudine.

Lucian, ai ales sa ramai chiar daca se vedea pe fata ta ca nu ai vrea si chiar daca eu am intrebat in cateva randuri daca totul este ok. Daca nu am avut discutii mai profunde poate s-a datorat si chimiei dintre noi, in rest nu pot decat sa iti multumesc pentru vizita.

Acum sa vorbim putin despre ultima recenzie si detaliile ei. Exact ca si mai sus se vedea ca ramai doar ca sa nu pleci, urmeaza apoi intalnirea in care imi faceai referire constant la o anumita fata de aici si cat de minunata este ea, cum isi alege clientii si are un circuit inchis, etc. Nu unul sau doua comentarii, tu literalmente imi spuneai mie ca ea e mai profesionista, ca ea selecteaza clientii mai bine, practic e ca si cum ti-as fi spus eu ca cel dinaintea ta a fost mai bun la pat. Comentarii ce garanteaza o schimbare in atitudinea mea si explica si recenzia de aici. Ca si Brett aveti voi preferatele voastre aici si faceti si voi ce puteti sa obtineti acel zambet de

sau aceaa vorba de bine din partea lor. Nu mai intru in detalii pentru ca nu are rost, in majoritatea cazurilor recenziile mele au fost bune,chiar nu am cum sa multumesc pe toata lumea. Si da, daca veniti si ramaneti fara sa vreti si o faceti doar de amorul artei atunci va trebui sa va asumati si atitudinea mea.

In privinta igienei, gelul ala feminin este anti fungi si antibacterian, daca va spun sa va spalati cu el nu o fac de nebuna.

Disponibila si astazi pe zi pentru intalniri.

P.S. La Cluj merg cu treaba, oricat s-ar arunca cu rahat pe forum telefonul tot suna asa ca nu te mai obosi draga Brett sa mai aberezi. Cand te faci mai mare o sa poti si tu sa platesti 100 de euro pe o ora de distractii, acum ramai la ce te pricepi tu mai bine... comenteaza de pe marginea terenului ce prost joaca jucatorii.

Chiar nu te-a luat nimeni la misto cand le-ai spus de gelul pt pizde? :slap2

Te poti ridica la nivelul pretins?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Simplul fapt ca raspunsurile implica detalii directe ale intalnirilor indica faptul ca ideeile sunt ale mele, dar de ce sa gandim inainte sa ne expunem parerea, nu? Nu voi schimba acest lucru, textele vor fi editate/adaptate inainte de postare, cui nu ii convine este poftit sa incerce alte directii.

Comparatia cu pozele e aberanta, adevarul este unul singur... multora de aici va place sa faceti rau gratuit si nu dati in spate de la nimic pentru a va afirma online. Ai spus la inceputul recenziei ca erai dezamagit de ceva, de ce ai mai ramas? Cand vii tintit sa iti confirmi anumite tampenii citite pe forum e normal sa le si gasesti.

Si nu uitati un lucru, reactiile si atitudinea mea, limbajul verbal si nonverbal sunt oglinda interlocutorului meu....

Chiar nu mai stau sa explic nimic, asta ti-a fost parerea ai expus-o. Data viitoare cand fata te intreaba de cateva ori daca e totul ok si iti spune ca e ok daca vrei sa pleci mai bine accepta, nu te forteaza nimeni sa ramai!

daca te mai supara brett si xoxo sa imi spui 

Link spre comentariu

nu răspunde la telefon, nu pierde timpul :cake

Imi pare rau, weekendul acesta am stat departe de job. Voi anunta programul si alte detalii putin mai tarziu sau maine! Va pup

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Nu vrei sa facem o fantezie? O scoti produs pe-asta care scrie si devii tu scriitoare...

Niste poze cu poeta, se poate? Eu as vrea sa fut clona literara. Ma excita cumplit!

Hai sa-ncercam ceva:

Sa-mi iei penelu-n mana

Sa-mi mangai cocoselu'

Sa curga zeama alba

Sa-ti murdaresc rastelu'

Alta rima n-am gasit!

• Like 1
Link spre comentariu

Dar shi graiesti tu, legionar brav

Cu fetishuri de zugrav?

Rastelul meu e curat si nepatat

Daca in mana tin cocoselul tau de barbat

Penelul trebuie si el pozitionat

Fundu sus si un zambet mare

Sa iti folosesc suportul din dotare

:) ( rime cu dedicatie de la prietena scriitoare )

Va trebui sa va multumiti cu mine, prietena mea e scoasa la produs deja, produce texte ce genereaza controverse

Lipsesc din Bucuresti saptamana asta, va anunt cand revin! :)

PUPICI!

• Like 38
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...