Sari la conținut

Tasha Basarabeanca Top Class 0736043349

Postări Recomandate

• Telefon: 0744225522
  • Oras:Acolo
Postat

Ceva noutati despre ea? Ultima oara cerea 300 pe 0.5h si OP.  Multicel comparativ cu concurenta.

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat

Fata activează e activa pe whats, restul detaliilor nu le stiu.  Poate ar fi bine sa apăra pe aici sa ne spuna ea cate ceva ca sigur sunt doritori.

• Oras:Dark Side
Postat
Acum 7 ore, kanone a spus:

Ceva noutati despre ea? Ultima oara cerea 300 pe 0.5h si OP.  Multicel comparativ cu concurenta.

300 cu 450, tot cu OP din pacate

Postat
La 25.08.2023 la 0:45, kanone a spus:

450 -h 

300 1/2 ora

Normal,  oral doar protejat, masaj finalizarea corporala.

In rest nu accepta nimic

Punct reper Liviu Rebreanu 14:00-22:00

Programare cu minim 3h inainte

Asta mi.a trimis mie, restul judecați voi, pt mn deja este cam mare prețul pt serviciul oferit

• Like 1
Postat

Activeaza, dar foarte rar. Mai multe sanse ai sa o prinzi in weekend. Tariful e acelasi. La servicii inca are FK dar in rest totul protejat, daca sunteti adeptii oralului protejat e chiar ok, are skill, insa tot scump mi se pare.

• Oras:Cluj si altele
  • Oras:Cluj si altele
Postat

Salutare ,

Eu m-am vazut cu ea anul trecut , ultima data ... de atunci doar ne-am mai conversat prin mesaje dar nu ne-am.sincronizat agendele pentru o intalnire .

Vad acum ca nu mai are nici pozele incitante la whatsapp .

In rest , ce sa zic , incearca si tu cu-n mesaj si vezi daca primesti raspuns !

Toate cele bune !

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tasha din câte știu eu mai are un job și activează în funcție de programul care îl are la job

Pe lângă faptul ca de 3,4 ani nu mai face oralul decât protejat, ultima oară când am vorbit cu ea nici cunilingus nu mai accepta,în rest totul e ca și înainte la fel de implicat în servicii 

Postat
Acum 45 minute, sex4fun11 a spus:

Tasha din câte știu eu mai are un job și activează în funcție de programul care îl are la job

Pe lângă faptul ca de 3,4 ani nu mai face oralul decât protejat, ultima oară când am vorbit cu ea nici cunilingus nu mai accepta,în rest totul e ca și înainte la fel de implicat în servicii 

Fara limbi, sexul e pustiu :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.