Sari la conținut

Bruneta sexoasa 0755462922 și 0758747638

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cont_sters
Reputație: 0
Postat

-

• Oras:Constanta
Postat

post-270782-0-02564400-1560240968_thumb.jpg

🙄🙄🙄🙄ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 5
Postat

Alinutooo...zi si mii fatah...ca dabea dacuma io is curioasa...ai prins sufisienta iegsperienta sa trec si io pila tini...si sati rontai țîțili celi fo juma di ceas...si sa videm ci moi gasim bun di rontait pila tini ???

Cindva...acu civa vreme...io tiam sunat pi tini si tiam pus o intrebare...daca iti plasi ci fasi ?! Nai ştiut sami raspunzi...si kear asa mioi zis: "cie fiel di intrebare moi ie si asta ?". Ai aflat raspunsu ???

:))))))))

• Like 1
Postat

Alinutooo...zi si mii fatah...ca dabea dacuma io is curioasa...ai prins sufisienta iegsperienta sa trec si io pila tini...si sati rontai țîțili celi fo juma di ceas...si sa videm ci moi gasim bun di rontait pila tini ???

Cindva...acu civa vreme...io tiam sunat pi tini si tiam pus o intrebare...daca iti plasi ci fasi ?! Nai ştiut sami raspunzi...si kear asa mioi zis: "cie fiel di intrebare moi ie si asta ?". Ai aflat raspunsu ???

Amelia , tu esti fata sau băiat? :)))

Postat

Ie 2019...cie moi conteaza asta ??? Da ca sati spun...io sint fata...cu lindicu mare !!!

• Like 3
Vizitator cont_sters
Reputație: 0
Postat

0755462922

post-295025-0-86871600-1560244640_thumb.jpg

post-295025-0-55077900-1560244644_thumb.jpg

post-295025-0-81834400-1560244648_thumb.jpg

post-295025-0-34889700-1560244652_thumb.jpg

post-295025-0-30014100-1560244739_thumb.jpg

post-295025-0-46160700-1560244742_thumb.jpg

post-295025-0-60377400-1560244746_thumb.jpg

post-295025-0-01899200-1560244752_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Fatah...ia zi...ai pudra di talc la tini ???

Zau di nu am o fanteziie perversa cu muuuuulta pudra di talc...si locu umed !!! :)))))

• Like 1
Postat

Fataaaah...sami bag lindicu daca io nam incercat sai dau cu Google Translate...casa ma intieleji si tu...da cacati aia dila Goagăl nau rromanes pi lista lor !!!

Sorry ! :(

• Like 3
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Eu cred ca scri aaa intenționat :))))

Scrie la fel  cum si vorbeste hiena asta. O cafea si afli  si cum vorbeste.

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Pozele cu sânii goi si spumă , nu mi le acc pe site :( :(

Postat

Amelico, tatah! Sa stii ca fata, de anul trecut, cand am vizitat-o ultima data, si-a imbunatatit oralul; pune mai mult din sufletu' ei, ca are de unde! Eu cred ca merita vizitata! Nu-i mai vorbi codat ca e greu! Este destul de bine intentionata, ii mai trebuie niste sfaturi bune cu care sa inlocuiasca sfaturile proaste pe care mai este setata!
  • Like 2
Postat

Amelico, tatah! Sa stii ca fata, de anul trecut, cand am vizitat-o ultima data, si-a imbunatatit oralul; pune mai mult din sufletu' ei, ca are de unde! Eu cred ca merita vizitata! Nu-i mai vorbi codat ca e greu! Este destul de bine intentionata, ii mai trebuie niste sfaturi bune cu care sa inlocuiasca sfaturile proaste pe care mai este setata!

Multumesc 😘 te puppp :* :*

Postat

Alinutzo ai sanii aia de belea sa sti.

In ce zona stai?

Tomis nord aleea zmeurei

Postat

ai grija sa nu ti se rupa chilotii mai

Stai linistit ca nu se rup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...