Sari la conținut

Ana-Maria - Ciresica - 0752644221

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Poi mah pretine...io tiam facut loc...dara lor ocupat altiii moi repede dicit am putut io sa fac curat in Inbox. O fost tranzitu dreaq di mesaje private ieri.

;)

Iti scriu io acuma...si ramane chatboxu forever !!!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Disponibilă până la ora 3:00 !

Multumesc pt aseara ;) noi suntem intr-un fel de silenzio stampa pe aici si nu o sa scriu prea mult dar, a fost exact ce trebuia PENTRU MINE ;)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle

nimeni nu este obosit, această recenzie a fost scrisă prin traducere google.

Fiind afectată de Raluca Vip și Lorena Slim și hotărâtă de comportamentul lui Betty, am decis să aranjez o întâlnire cu Mary. Știind că nu vorbește un singur cuvânt în limba engleză. și nu am cuvinte în limba română. Am comunicat prin SMS. Reuniunea a fost ușor de stabilit. Maria ma salutat cu un zâmbet mare și ma făcut să mă simt în largul meu. ÃŽn ciuda barierei lingvistice, întâlnirea a avut un mare succes.

loc. 10 ușor de găsit. apartament spațios. ventilate. proprie. singur în locație.

fată. 9 zâmbitoare drăguță

aspect fizic. 9 subțire. tonic. forme frumoase. sânii foarte frumoși. 1m65 pentru 50 kg

atitudine. 10 zâmbind de la început până la sfârșit. o necesitate

GFE. 8 fără FK, dar foarte lipicioasă și vorbătoare

ON. 9 foarte umede și adânci fără bile. dar foarte plăcută

NP. 8 pentru că a refuzat o girl în top. foarte strâns și implicat. ea folosește un lubrifiant.

cadou 💯 flori cerute între dus și ostilități.

door to door aproximativ 35 de minute

banii bine cheltuiți. Am avut un timp bun cu Mary. îi place ceea ce face. Cu siguranță aș rămâne aici din nou. ÃŽi recomand foarte mult.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia

hi why dont you just post both versions, romanian and english alltogether in one post? 

nimeni nu este obosit, această recenzie a fost scrisă prin traducere google.
Fiind afectată de Raluca Vip și Lorena Slim și hotărâtă de comportamentul lui Betty, am decis să aranjez o întâlnire cu Mary. Știind că nu vorbește un singur cuvânt în limba engleză. și nu am cuvinte în limba română. Am comunicat prin SMS. Reuniunea a fost ușor de stabilit. Maria ma salutat cu un zâmbet mare și ma făcut să mă simt în largul meu. În ciuda barierei lingvistice, întâlnirea a avut un mare succes.

loc. 10 ușor de găsit. apartament spațios. ventilate. proprie. singur în locație.
fată. 9 zâmbitoare drăguță
aspect fizic. 9 subțire. tonic. forme frumoase. sânii foarte frumoși. 1m65 pentru 50 kg
atitudine. 10 zâmbind de la început până la sfârșit. o necesitate
GFE. 8 fără FK, dar foarte lipicioasă și vorbătoare
ON. 9 foarte umede și adânci fără bile. dar foarte plăcută
NP. 8 pentru că a refuzat o girl în top. foarte strâns și implicat. ea folosește un lubrifiant.
cadou flori cerute între dus și ostilități.
door to door aproximativ 35 de minute
banii bine cheltuiți. Am avut un timp bun cu Mary. îi place ceea ce face. Cu siguranță aș rămâne aici din nou. Îi recomand foarte mult.

• Like 3
Link spre comentariu

A french gourmet, great, keep on going with the valuations. I have a question, why did mary refuse to ride?? did she tell you?

Be cause my first language is french. So for english i use google traduction too.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mary încearcă sa i deschizi topic separat colegei la întrebări și răspunsuri, unde sa dai toate detaliile despre ea, numărul ei de telefon și câteva poze ar fi bune. :) PS : la finalul săptămânii ajung în Constanța și sper sa ne vedem. :)

• Like 1
Link spre comentariu

Mary încearcă sa i deschizi topic separat colegei la întrebări și răspunsuri, unde sa dai toate detaliile despre ea, numărul ei de telefon și câteva poze ar fi bune. :) PS : la finalul săptămânii ajung în Constanța și sper sa ne vedem. :)

Nu ii deschid eu .. Cel mai in masura ar fi Obi .. pentru ca el a testat o ... cred ca ii va deschide destul de curand 😚
  • Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...