xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 de ce ba m-ai banat aiurea ?
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 muila, ai uitat ce ai facut ieri ? sa te futa cainii de drogat sifilitic
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 muila, ai uitat ce ai facut ieri ? sa te futa cainii de drogat sifilitic am futut-o pe ma-ta ieri, numai in curin pozitia PADFOOT
trollanrekdonald Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 am futut-o pe ma-ta ieri, numai in curin pozitia PADFOOT Ce muist e asta, asa ceva... cum sa banezi conturile care platesc privilegiul asta de a isi baga pula in Raluca si restul laicelor?Avea dreptate fata asta despre ma-ta ba, esti un nenorocit, o scarba de om, sa furi banii oameniilor, HOTULE! Ma cac adanc si apasat in gatu ,ma-tii si apoi o ridic cu capul pe fata ta cand ii vine inapoi . e tot ce merita jegoasa aia care a fatat un cacat imprastiat sifilitic autist si handicapat ca tinepe jegul de tactcu cu retard mintal si il fut in cur cu un cactustu sa mori de cancer Cu Ines nu am nimic
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 e prost ma, da sclavii astia report dupa clone si cand vede martalogu cate 100 de report-uri la mine iti dai seama ca nu-l duce capu sa se uite sa vada ce s-a intamplat aia ma face drogat si in toate felurile si eu doar incerc sa ma apar, nu imi sta in caracter sa vorbesc urat
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 28, 2019 Esti cretin daca nu stii cu cine vorbesti
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 tocmai daia va iau mortii in pula ca nu stiu cu cine vorbesc si aveti zeci de conturi imi luati cuaiele in gura ca daia sunt smecher
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 28, 2019 Tu chiar nu intelegi ???
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Ianuarie 28, 2019 Te-au lasat baietii sa o sugi in contul tuturor, ei stau pe burta tu din contra. Pune capul ala la gandit putin, ca nu il ai sa nu te ploua in gat
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 nu inteleg ca daia sunt prost
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 lasa-i ma dai in mortii lor de slugi ca nu ma face pe mine niste martalogiai dezmembrez pa toti treaba e ca nu inteleg ce s-a intamplat cu saracu laurentiu de i-a pus poza la nebuna peste tot :)) 1 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 28, 2019 Inesuka, nu fii supărată !Cred că Motanul vrea să te facă vedetă.Ori să te combine cu o vedetă.Sau să te ajute să pui mâna pe un băiat de bani gata.Să te vadă lumea la TV ori să te citească prin ziare.
inesuka Reputație: 1792 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Ianuarie 28, 2019 Inesuka, nu fii supărată !Cred că Motanul vrea să te facă vedetă.Ori să te combine cu o vedetă.Sau să te ajute să pui mâna pe un băiat de bani gata.Să te vadă lumea la TV ori să te citească prin ziare. nu știu cui ii aparține aceasta poza ! Și nici cel care a postat-o Cu siguranța ma confunda cu o alta domnișoara !
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Postat Ianuarie 28, 2019 nu știu cui ii aparține aceasta poza ! Și nici cel care a postat-oCu siguranța ma confunda cu o alta domnișoara !tu fa chioaro... aicea chear aratai a om... ar trebui sa fii mandra 1
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 nu știu cui ii aparține aceasta poza ! Și nici cel care a postat-oCu siguranța ma confunda cu o alta domnișoara ! fa cum poti sa minti asa pe fata ? fa nu iti e rusine deloc ? pai daca s-au pus 1000 da poze cu tine si tot forumul stie cum arati si tu zici ca nu stii cine e ? fmm da zdreanta mincinoasadaia fa nu faci una de un leu
inesuka Reputație: 1792 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:.... Oras:.... Postat Ianuarie 28, 2019 Nu știu ai cui proxeneți sunteți , ce aveți cu fata din imagine, dar nu ma mai includeți in discuțiile voastre.Mulțumesc ;)
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 marssa nu mai scrii aicisa nu mai faci una de un leu daca mai scrii aici ceva despre poza aia, am zis!
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 Nu știu ai cui proxeneți sunteți , ce aveți cu fata din imagine, dar nu ma mai includeți in discuțiile voastre.Mulțumesc ;)bby, sunt in paddington, cum ajung la u ?
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 poate daca esti ursu paddington te primeste la ea, altfel nu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2019 Postat Ianuarie 28, 2019 lasa boss, am schimbat doo trenuri prin reading, special pt ea
clonadabalamucocheamapamea Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 Nu știu ai cui proxeneți sunteți , ce aveți cu fata din imagine, dar nu ma mai includeți in discuțiile voastre.Mulțumesc ;) Inesuka trolleritza, acuma face pa proasta dupa ce o recunoaste o tara antreaga..Apropo ti-au gazit **spam editat**ii aia doi cozonacu si bolovanu numaru la patronu de la thering? daca nu ati dau eu contu da facebook a lu cristina , te sun pah fix?
clonadabalamucocheamapamea Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2019 Postat Ianuarie 29, 2019 cauta bibanu cristina si e laika in prosop alb luata pa la spate an bratze da un schilod drogalau :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum