picon Reputație: 1046 Postat Martie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 18, 2018 Lăsați-o! :laugh2 2
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Am făcut bani pe treaba mea sapt trecuta 6zile cat nu ai făcut un an sugând-o cățea!Eu daca nu vorbesc o luna cu Bogdan moare. Daca il părăsesc iarăși de tot ghici pe care cățele care lătra se va descărca? :)Eu nu am nevoie de forum tâmpelor si nici cu coadă intre picioare nu m.am întors.Mai întindeți voi mult coarda cu mine sa vedeți ce se întâmpla. Daca ma căsătoresc cu pisicuts curat ghebă. Daca il părăsesc pe pisicuts știe de ce si vs mătură el fețele de ghebă. Doar ca sunteți prea proaste 3 vaci mahalagioaice cu una buc in us baborniță tzatza floarea de piconVa vedeți ce muie va luați de la mine fie ce o fiCare sunt alea 3 ? Ia spune tu baga-ti-as pula in ceafa de porc a Lu ma-ta
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Corina, Anemona, Lucia, voi ce ziceti? :laugh2 Hai si voi un comentariu la lupta pizdelor de duminica seara!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Am făcut bani pe treaba mea sapt trecuta 6zile cat nu ai făcut un an sugând-o cățea!Eu daca nu vorbesc o luna cu Bogdan moare. Daca il părăsesc iarăși de tot ghici pe care cățele care lătra se va descărca? :)Eu nu am nevoie de forum tâmpelor si nici cu coadă intre picioare nu m.am întors.Mai întindeți voi mult coarda cu mine sa vedeți ce se întâmpla. Daca ma căsătoresc cu pisicuts curat ghebă. Daca il părăsesc pe pisicuts știe de ce si vs mătură el fețele de ghebă. Doar ca sunteți prea proaste 3 vaci mahalagioaice cu una buc in us baborniță tzatza floarea de piconVa vedeți ce muie va luați de la mine fie ce o fiDa lasa fai omul sa vorbeasca :)))) de ce scrii tu in numele lui? :)))))))))Eu sper totusi ca acum joci un rol si te crezi Xena.. altfel nu-mi explic cum dracu poti fi asa retardata, scuza-mi expresia :*
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Am făcut bani pe treaba mea sapt trecuta 6zile cat nu ai făcut un an sugând-o cățea!Eu daca nu vorbesc o luna cu Bogdan moare. Daca il părăsesc iarăși de tot ghici pe care cățele care lătra se va descărca? :)Eu nu am nevoie de forum tâmpelor si nici cu coadă intre picioare nu m.am întors.Mai întindeți voi mult coarda cu mine sa vedeți ce se întâmpla. Daca ma căsătoresc cu pisicuts curat ghebă. Daca il părăsesc pe pisicuts știe de ce si vs mătură el fețele de ghebă. Doar ca sunteți prea proaste 3 vaci mahalagioaice cu una buc in us baborniță tzatza floarea de piconVa vedeți ce muie va luați de la mine fie ce o fi O singura intrebare: Tu l-ai vazut vreodata pe Pisicuts? Ati facut dragoste, cum s-ar zice?
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Barcelona se aproprie de recordul lui Real Sociedad. Visca El Barca.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Da lasa fai omul sa vorbeasca :)))) de ce scrii tu in numele lui? :)))))))))Eu sper totusi ca acum joci un rol si te crezi Xena.. altfel nu-mi explic cum dracu poti fi asa retardata, scuza-mi expresia :* La ea lumea virtuala a devenit realitate de niste ani...Era iubita lui unu' pe aici, apoi a gasit altul care cica are bani, in final l-a terorizat pe admin...Are momente cand ti se face mila... momente cand ai da-o de toti peretii pentru ca e bolnava si cu asta basta! 1
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 La ea lumea virtuala a devenit realitate de niste ani...Era iubita lui unu' pe aici, apoi a gasit altul care cica are bani, in final l-a terorizat pe admin...Are momente cand ti se face mila... momente cand ai da-o de toti peretii pentru ca e bolnava si cu asta basta!Te simți bine Amada ? =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Dac-ai sti tu , Rozi , cati bani mi-a bagat mie Bogdanel in buzunar cu recenzia asta... dar nu-ti mai spun...Ca tu esti invidioasa si ai fi in stare sa-ti tai dracu venele..mie mi-e frica de nebuni :)))))Plus recomandari in toata Oradea.... iar tu... hai lasa, ma abtin :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 O singura intrebare: Tu l-ai vazut vreodata pe Pisicuts? Ati facut dragoste, cum s-ar zice? eu stiu raspunsul direct de la pisicuts. Dar chiar nu vreau sa postez print screen-ul :)))))))))) 22
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 18, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 18, 2018 Nu e treaba voastră closete umane ce fac eu cu persoana iubita in intimitate. Gunoaie sunteți si ghena va place, mno stați sa vedeți ce o sa fac eu de acum cu voiV-am spus or curăț locul de ghena, puroi si gioarse ca voi si va întoarceți cu un comportament decent or tot vei avea propriul gunoi răsturnat in față. O sa vi-l răstoarne asta cand il iau insomniile si fazele distructive fără mine Am terminat de vorbit!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Te simți bine Amada ? =)) M-a indispus putin suferinda asta care ne imbie pe toti la pasnic, apoi sare pe o femeie sa o faca in tot felul ca este ignorata, desi cum o bagi in seama cica te ignora... :slap2 Plm, plina lumea de nebuni/e.Altfel, super! :)Tu? 1
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Iti dai seama, "recomandari in toata Oradea"...De parca ar fi Paris sau Dubai.
picon Reputație: 1046 Postat Martie 18, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 18, 2018 Nu e treaba voastră closete umane ce fac eu cu persoana iubita in intimitate. Gunoaie sunteți si ghena va place, mno stați sa vedeți ce o sa fac eu de acum cu voiV-am spus or curăț locul de ghena, puroi si gioarse ca voi si va întoarceți cu un comportament decent or tot vei avea propriul gunoi răsturnat in față. O sa vi-l răstoarne asta cand il iau insomniile si fazele distructive fără mine Am terminat de vorbit!Lucrezi la REBU? :laugh2 2
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 M-a indispus putin suferinda asta care ne imbie pe toti la pasnic, apoi sare pe o femeie sa o faca in tot felul ca este ignorata, desi cum o bagi in seama cica te ignora... :slap2 Plm, plina lumea de nebuni/e.Altfel, super! :)Tu?Mie nu îmi vine sa cred . Parca ne urai =)) Nu intru câteva zile pe forum și uite câte schimbări =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Nu e treaba voastră closete umane ce fac eu cu persoana iubita in intimitate. Gunoaie sunteți si ghena va place, mno stați sa vedeți ce o sa fac eu de acum cu voiV-am spus or curăț locul de ghena, puroi si gioarse ca voi si va întoarceți cu un comportament decent or tot vei avea propriul gunoi răsturnat in față. O sa vi-l răstoarne asta cand il iau insomniile si fazele distructive fără mineAm terminat de vorbit!Scuza-ma ca-ti spun. Dar tu nu ai intimitate. Daca rasfoim forum-ul.. cred ca ajung sa citesc si ce haine poarta pisicuts duminica. Si chiar nu ma intereseaza. Adica, cum sa-ti explic demento, nu e barbatul meu :))))))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Nu e treaba voastră closete umane ce fac eu cu persoana iubita in intimitate. Gunoaie sunteți si ghena va place, mno stați sa vedeți ce o sa fac eu de acum cu voiV-am spus or curăț locul de ghena, puroi si gioarse ca voi si va întoarceți cu un comportament decent or tot vei avea propriul gunoi răsturnat in față. O sa vi-l răstoarne asta cand il iau insomniile si fazele distructive fără mine Am terminat de vorbit! Deci fara tine Pisicuts este pierdut... Ce pula calului era cat sugeai pe la concurenta? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Mie nu îmi vine sa cred . Parca ne urai =))Nu intru câteva zile pe forum și uite câte schimbări =)) Eu nu tin pica niciodata pe nimeni, s-o stii, daca omul se razgandeste si vorbeste altfel... mi se rupe de ce a fost. :)
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Inesuka , mai pune aceea poza cu tine cand erai in pat nefardata si fara extensii sa te vada rozkendra cum arati naturala !
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Numai mafioți de carton aici 😂
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Numai mafioți de carton aici Prezintă-te
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Prezintă-te Nu mai e nevoie
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Bai nu poate omul sa își facă baie de voi =)) 4
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Bai nu poate omul sa își facă baie de voi =))Baniiiii
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Numai mafioți de carton aici Smechiorii =)) 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum