Sari la conținut

Subforumul lui INES!

Postări Recomandate

• Oras:milky way
Postat

Am făcut bani pe treaba mea sapt trecuta 6zile cat nu ai făcut un an sugând-o cățea!

Eu daca nu vorbesc o luna cu Bogdan moare. Daca il părăsesc iarăși de tot ghici pe care cățele care lătra se va descărca? :)

Eu nu am nevoie de forum tâmpelor si nici cu coadă intre picioare nu m.am întors.

Mai întindeți voi mult coarda cu mine sa vedeți ce se întâmpla. Daca ma căsătoresc cu pisicuts curat ghebă. Daca il părăsesc pe pisicuts știe de ce si vs mătură el fețele de ghebă. Doar ca sunteți prea proaste 3 vaci mahalagioaice cu una buc in us baborniță tzatza floarea de picon

Va vedeți ce muie va luați de la mine fie ce o fi

Care sunt alea 3 ?

Ia spune tu baga-ti-as pula in ceafa de porc a Lu ma-ta

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am făcut bani pe treaba mea sapt trecuta 6zile cat nu ai făcut un an sugând-o cățea!

Eu daca nu vorbesc o luna cu Bogdan moare. Daca il părăsesc iarăși de tot ghici pe care cățele care lătra se va descărca? :)

Eu nu am nevoie de forum tâmpelor si nici cu coadă intre picioare nu m.am întors.

Mai întindeți voi mult coarda cu mine sa vedeți ce se întâmpla. Daca ma căsătoresc cu pisicuts curat ghebă. Daca il părăsesc pe pisicuts știe de ce si vs mătură el fețele de ghebă. Doar ca sunteți prea proaste 3 vaci mahalagioaice cu una buc in us baborniță tzatza floarea de picon

Da lasa fai omul sa vorbeasca :)))) de ce scrii tu in numele lui? :)))))))))

Eu sper totusi ca acum joci un rol si te crezi Xena.. altfel nu-mi explic cum dracu poti fi asa retardata, scuza-mi expresia :*

• Oras:Bucuresti
Postat

O singura intrebare: Tu l-ai vazut vreodata pe Pisicuts? Ati facut dragoste, cum s-ar zice?

Postat

Da lasa fai omul sa vorbeasca :)))) de ce scrii tu in numele lui? :)))))))))

Eu sper totusi ca acum joci un rol si te crezi Xena.. altfel nu-mi explic cum dracu poti fi asa retardata, scuza-mi expresia :*

La ea lumea virtuala a devenit realitate de niste ani...

Era iubita lui unu' pe aici, apoi a gasit altul care cica are bani, in final l-a terorizat pe admin...

Are momente cand ti se face mila... momente cand ai da-o de toti peretii pentru ca e bolnava si cu asta basta!

• Like 1
Postat

La ea lumea virtuala a devenit realitate de niste ani...

Era iubita lui unu' pe aici, apoi a gasit altul care cica are bani, in final l-a terorizat pe admin...

Are momente cand ti se face mila... momente cand ai da-o de toti peretii pentru ca e bolnava si cu asta basta!

Te simți bine Amada ? =))
Vizitator
Postat

Dac-ai sti tu , Rozi , cati bani mi-a bagat mie Bogdanel in buzunar cu recenzia asta... dar nu-ti mai spun...

Ca tu esti invidioasa si ai fi in stare sa-ti tai dracu venele..mie mi-e frica de nebuni :)))))

Plus recomandari in toata Oradea.... iar tu... hai lasa, ma abtin :)))

post-250291-0-09493900-1521412200_thumb.png

Vizitator
Postat

O singura intrebare: Tu l-ai vazut vreodata pe Pisicuts? Ati facut dragoste, cum s-ar zice?

eu stiu raspunsul direct de la pisicuts. Dar chiar nu vreau sa postez print screen-ul :))))))))))
  • Like 22
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx
Postat

Nu e treaba voastră closete umane ce fac eu cu persoana iubita in intimitate. Gunoaie sunteți si ghena va place, mno stați sa vedeți ce o sa fac eu de acum cu voi

V-am spus or curăț locul de ghena, puroi si gioarse ca voi si va întoarceți cu un comportament decent or tot vei avea propriul gunoi răsturnat in față. O sa vi-l răstoarne asta cand il iau insomniile si fazele distructive fără mine

Am terminat de vorbit!

Postat

Te simți bine Amada ? =))

M-a indispus putin suferinda asta care ne imbie pe toti la pasnic, apoi sare pe o femeie sa o faca in tot felul ca este ignorata, desi cum o bagi in seama cica te ignora...  :slap2  Plm, plina lumea de nebuni/e.

Altfel, super! :)

Tu?

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu e treaba voastră closete umane ce fac eu cu persoana iubita in intimitate. Gunoaie sunteți si ghena va place, mno stați sa vedeți ce o sa fac eu de acum cu voi

V-am spus or curăț locul de ghena, puroi si gioarse ca voi si va întoarceți cu un comportament decent or tot vei avea propriul gunoi răsturnat in față. O sa vi-l răstoarne asta cand il iau insomniile si fazele distructive fără mine

Am terminat de vorbit!

Lucrezi la REBU?  :laugh2

• Minus 2
Postat

M-a indispus putin suferinda asta care ne imbie pe toti la pasnic, apoi sare pe o femeie sa o faca in tot felul ca este ignorata, desi cum o bagi in seama cica te ignora...  :slap2  Plm, plina lumea de nebuni/e.

Altfel, super! :)

Tu?

Mie nu îmi vine sa cred . Parca ne urai =))

Nu intru câteva zile pe forum și uite câte schimbări =))

• Like 1
Vizitator
Postat

Am terminat de vorbit!

Scuza-ma ca-ti spun. Dar tu nu ai intimitate. Daca rasfoim forum-ul.. cred ca ajung sa citesc si ce haine poarta pisicuts duminica. Si chiar nu ma intereseaza. Adica, cum sa-ti explic demento, nu e barbatul meu :))))))

Postat

Am terminat de vorbit!

Deci fara tine Pisicuts este pierdut... Ce pula calului era cat sugeai pe la concurenta? 

• Like 1
Postat

Mie nu îmi vine sa cred . Parca ne urai =))

Nu intru câteva zile pe forum și uite câte schimbări =))

Eu nu tin pica niciodata pe nimeni, s-o stii, daca omul se razgandeste si vorbeste altfel... mi se rupe de ce a fost. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...