eeeful Reputație: 34 Postat Iulie 19, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Iulie 19, 2020 Am vizitat-o și eu pe Carmen. Sunat stabilit ora întâlniri, ușor de ajuns la locație Soveja lângă market Angeli.Carmen o fata înaltă, drăguță si cu un trup apetisant(sâni mari ) priveliște buna de la spate. Baia dotata cu tot ce trebuie. Ca și acțiune început cu un oral un, neprotejat continuat cu câteva poziții, are un fund belea. Dacă ar accepta și fk ar fi un mare +. Am sărutat-o pe gat dar nu prea ii place.Oral-9.5Normal-9.5Gfe-9150 ron n.Eu unul am sa revin. Te pup😉 3 Link spre comentariu
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Dispo Link spre comentariu
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2020 Partajează Postat Iulie 20, 2020 Ce mai faceți? Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 20, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 20, 2020 Ce mai faceți?.. Vreau să dansez..tangogu in pielea goala.. accepți?haha Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat Iulie 20, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat Iulie 20, 2020 .. Vreau să dansez..tangogu in pielea goala.. accepți?hahaTradu😀 Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat Iulie 20, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Iulie 20, 2020 Tradu Traducere m.esti un bou...dispari Link spre comentariu
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2020 Partajează Postat Iulie 28, 2020 Buna dimineața 💋 Link spre comentariu
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2020 Partajează Postat Iulie 31, 2020 Dispo💋 Link spre comentariu
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat August 1, 2020 Partajează Postat August 1, 2020 http://imgur.com/a/PvIgGzRPoza recenta Link spre comentariu
marcujan Reputație: 347 Postat August 1, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Partajează Postat August 1, 2020 http://imgur.com/a/PvIgGzRPoza recentaVery nice! Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 1, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 1, 2020 🤗🤗 Link spre comentariu
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Buna dimineața!ca si locatie in faleza nord str pescarilor. Va pupi💋💋 Link spre comentariu
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat August 3, 2020 Partajează Postat August 3, 2020 Bună dimineața Link spre comentariu
Vizitator carmen98 Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Dispo Link spre comentariu
comp1992 Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 7, 2020 Am vizitat-o și eu pe Carmen.Ajuns la adresa astazi pe dupa-amiaza, am intrat in apartamen m-a servit cu un pahar cu apa si am fumat o tigara iar apoi am trecut pe camera.M-am inteles cu Carmen la o ora .Carmen o fata înaltă, drăguță si cu niste sani imensi pot spune asta, Dusul de rigoare nu a fost nnevoie deoarece am venit de acasa.Ajunsi in camera a inceput cu un oral neprotejat fenomenal pot spune si cu niste sarutari suave pe corp.Am pus caciulita si apoi am trecut la treaba undeva in 30 de minute cred.Dupa ce am terminat am dorit un masaj dar sincer la un asa trup nu m-am putut abtine:)).Si asa am trecut si la al-2-lea numar.Aceleasi lucruri cu oral neprotejat fata geme placut cum doresti sa o asezi asa sta contre frumoase.Trup zvelt si foarte frumos .Oral-9.5Normal-9.5Gfe-10250 ron 1HSper sa fie ok recenzia tinand cont ca este prima facuta.Sunt baiatul caruia i-ai ghicit in palma.:))))Te :-*. Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 8, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 8, 2020 Am vizitat-o și eu pe Carmen.Ajuns la adresa astazi pe dupa-amiaza, am intrat in apartamen m-a servit cu un pahar cu apa si am fumat o tigara iar apoi am trecut pe camera.M-am inteles cu Carmen la o ora .Carmen o fata înaltă, drăguță si cu niste sani imensi pot spune asta, Dusul de rigoare nu a fost nnevoie deoarece am venit de acasa.Ajunsi in camera a inceput cu un oral neprotejat fenomenal pot spune si cu niste sarutari suave pe corp.Am pus caciulita si apoi am trecut la treaba undeva in 30 de minute cred.Dupa ce am terminat am dorit un masaj dar sincer la un asa trup nu m-am putut abtine:)).Si asa am trecut si la al-2-lea numar.Aceleasi lucruri cu oral neprotejat fata geme placut cum doresti sa o asezi asa sta contre frumoase.Trup zvelt si foarte frumos .Oral-9.5Normal-9.5Gfe-10250 ron 1HSper sa fie ok recenzia tinand cont ca este prima facuta.Sunt baiatul caruia i-ai ghicit in palma.:))))Te :-*. Și ce ți a gacit?De bine sau..ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
cristilazu Reputație: 106 Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 mahhh fata tu ai facut ceva cu tatisoarele alea de au crescut atat!!?? Link spre comentariu
cosmamineru Reputație: 161 Postat August 9, 2020 Oras:La mare pe sezlong Oras:La mare pe sezlong Partajează Postat August 9, 2020 De curand am incercat si eu la domnisoara Carmen. Ce pot sa zic este ca am plecat cu un zambet pe fata de la ea :)Programat si ajuns la timp, am intrat si am stat putin de vorba la o tigara ca sa ne intelegem dupa care am intrat la camera vesela.Barba mea e prea scurta si inteapa asta ca sa stiu pentru data viitoare :D caci nu ne iese 69 prea bine din cauza asta , in rest totul frumos si placut :Oral - 9,5 (fara atentie la adiacente , altfel ii dadeam 10)Normal - 9 (o placere visuala si cum se simte doggy)GFE - 8,5 (era tarziu in seara si doar ce se trezise din somn deci inteleg )69 - dau nota data viitoare cand las barba sa mai creasca sau o rad de tot ca sa nu intepe una peste alta , halatul 150 chiar daca planuisem sa stau o ora nu prea am mai avut timppe data viitoare cand se mai obisnuieste cu mine sunt sigur ca va fi mai bine Link spre comentariu
alngeo Reputație: 37 Postat August 11, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 11, 2020 Recenzia nu e a mea ci a unui prieten care nu are cont. Fiind în trecere pe aici m-am decis să îi prezint frumusețile locului. Acum din ce spune am tras următoarele concluzii:Oral: 9 neprotejat fara atenție la accesoriiNormal: 10, strâmtă GFE: 8Costuri: 250 lei/ 2 numereImpresie artistică: 10 sâni mari, fund frumos, arată foarte bine la corpDupă cât de greu a urcat scările la întoarcere tind să îl cred. Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 11, 2020 Recenzia nu e a mea ci a unui prieten care nu are cont. Fiind în trecere pe aici m-am decis să îi prezint frumusețile locului. Acum din ce spune am tras următoarele concluzii:Oral: 9 neprotejat fara atenție la accesoriiNormal: 10, strâmtă GFE: 8Costuri: 250 lei/ 2 numereImpresie artistică: 10 sâni mari, fund frumos, arată foarte bine la corpDupă cât de greu a urcat scările la întoarcere tind să îl cred. 🙄🤣🤣cum adică ,,a urcat scările la întoarcere,,? Dar unde a fost? La subsol? Haha Link spre comentariu
alngeo Reputație: 37 Postat August 12, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 12, 2020 🤣 sa zicem că nu stau eu la subsol Link spre comentariu
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat August 12, 2020 🤣 sa zicem că nu stau eu la subsolDin care știu Carmen nu sta la subsol.. atunci unde a fost? In grotă?🤣🤣🤣..hai mai gândește .. Link spre comentariu
alngeo Reputație: 37 Postat August 12, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat August 12, 2020 Hmmm... Cred ca nu am fost explicit... cand a urcat la mine... prietenul meu e în trecere prin Constanța așa ca l-am găzduit Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat August 12, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat August 12, 2020 fata face CIM ? :/ Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4842 Postat August 12, 2020 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat August 12, 2020 fata face CIM ? :/Nu face 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum