Sari la conținut

kiki

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Greu post!

N-a fost nimic serios si de durata,mi-a placut mai mult bagabonteala. :laugh2

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eheee, hoțomană mica numai la prostii îți este gândul ...

Nu numai, dar vrei sa te mint?  :laugh2

cu altii beai vodka

Te dai si la mine? Eu cu tine nu ma cert aici, as fi facut pe marea admiratoare pana ne vedem sa-ti iau capul...

Scuipa la alta masa!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu numai, dar vrei sa te mint? :laugh2

Te dai si la mine? Eu cu tine nu ma cert aici, as fi facut pe marea admiratoare pana ne vedem sa-ti iau capul...

Scuipa la alta masa!

Nu ... Fii sinceră fata 😂😂😂♥ï¸

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Secret  Picoane, neinteresant sa zicem

Am ba Pisatule ,  ca nu  beau si stiu sa fac bani nu sa o labaresc si sa-mi castig traiul zilei de maine din gainarii si santaje . Ce fata de paznic la oi mai ai . GF...hai sa-ti bagi ....toti terminatii . Nici macar nu ati citit ce inseamna dar ..... :laugh2

Asta se cheamă calceama. Prost jucată, de altfel.

În mod normal, când ai ceva de spus, spui, nu o dai în abureli. Băiete, ești jalnic!

• Minus 2
Postat

N-a fost nimic serios si de durata,mi-a placut mai mult bagabonteala. :laugh2

Asta e bine, că la sportul ăsta și la postul ăsta, e jale! 

• Minus 2
Postat

te dai smechera amado ? ai uitat cand beai absolut pana te pisai pe tine ? =))))))

Probabil eram prea beata sa tin minte, iar tu ma tineai sa nu cad?

Te punctezi singur, bolovane?

Vezi ca vreo 3 zile o sa-ti fie cam rau... Daca nu destul, revino, prelungim. :)

Have a nice stinky life!

• Minus 1
Postat

Asadar, izmanarii s-au folosit de nebunul Advanced, pentru a le face treaba murdara.

Normal, pentru ca sarada sa fie cat mai reusita, @picon face pe deontologul.

Eu nu inteleg, voi chiar sunteti precum bolnavii de Alzheimer, erase&rewind.

Miki, ai ajuns la cuvintele mele, profetice de altfel : Iesi, ca e Jihad aici si esti batjocorit pe banii tai.

PS.Daca vreun fraer are indrazneala "sa-mi imputa" poza cu Picon, ii transmit, ca acea poza a fost postata, prima data, de unul din satra lui(chiar asa, cat de proasta poate sa fie impresia lasate unei persoane, cu care ai stat la masa, incat acea persoana sa-ti puna moaca pe forum?????), dar, mai ales, ma mictionez pe neamurile voastre de pipilici si ham-ham-uri curentati, eu sunt above de mundane anyway.

Vinul la carafa merge perfect cu orez pe paine.

Vai de :) mea.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Asta e bine, că la sportul ăsta și la postul ăsta, e jale! 

Nea Mincea a insistat,dar nu sa lipit de mine.Respect pentru aia care isi sacrifica copilaria,dar eu am considerat ca trebuie traita din plin.pentru ca e cea mai frumoasa perioada a vietii.

• Like 1
Postat

Asadar, izmanarii s-au folosit de nebunul Advanced, pentru a le face treaba murdara.

Normal, pentru ca sarada sa fie cat mai reusita, @picon face pe deontologul.

Eu nu inteleg, voi chiar sunteti precum bolnavii de Alzheimer, erase&rewind.

Miki, ai ajuns la cuvintele mele, profetice de altfel : Iesi, ca e Jihad aici si esti batjocorit pe banii tai.

PS.Daca vreun fraer are indrazneala "sa-mi imputa" poza cu Picon, ii transmit, ca acea poza a fost postata, prima data, de unul din satra lui(chiar asa, cat de proasta poate sa fie impresia lasate unei persoane, cu care ai stat la masa, incat acea persoana sa-ti puna moaca pe forum?????), dar, mai ales, ma mictionez pe neamurile voastre de pipilici si ham-ham-uri curentati, eu sunt above de mundane anyway.

Vinul la carafa merge perfect cu orez pe paine.

Vai de :) mea.

Mictionezi cam mult si asta e semn ca suferi cu prostata.Baga-ti un deget in cur sa vezi cum stai 

• Like 2
Postat

Esti cam obraznic de ceva timp.

Dar nu intr-atat, incat sa insemni ceva.

Nu te abtie,"refuleaza"

• Like 1
Postat

Cum îi ia kinuitu apărarea știuletarului! Așa bou, așa apărător! ai de  :) lor!

• Minus 2
Postat

Mereu am luat atitudine, atunci cand am considerat, ca s-a facut o nedreptate si o fac, mai ales, in viata reala.

Nu sunt perfid si las, cum, si sunt convins de asta 100%, esti tu.

Mai bine iau apararea cuiva, din principiu, chiar daca acea persoana are lipsurile ei, decat sa ling in cur pe pilipica, dintr-un calcul perfid, doar pentru a scapa de banare, asa cum faci tu, Gogule.

Cred ca amarasteanu' e in extaz de fiecare data, cand iti atrag atentia, ca esti slujbasul lui.

Te-am gasit la un nivel jos acum 3 ani, insa ai tinut sa-mi demonstrezi, ca poti mai mult.

:)

• Minus 1
Postat

Nea Mincea a insistat,dar nu sa lipit de mine.Respect pentru aia care isi sacrifica copilaria,dar eu am considerat ca trebuie traita din plin.pentru ca e cea mai frumoasa perioada a vietii.

Mai sunt și urmările în timp. Coloana, oasele etc. 

• Minus 2
Postat

Mereu am luat atitudine, atunci cand am considerat, ca s-a facut o nedreptate si o fac, mai ales, in viata reala.

Nu sunt perfid si las, cum, si sunt convins de asta 100%, esti tu.

Mai bine iau apararea cuiva, din principiu, chiar daca acea persoana are lipsurile ei, decat sa ling in cur pe pilipica, dintr-un calcul perfid, doar pentru a scapa de banare, asa cum faci tu, Gogule.

Cred ca amarasteanu' e in extaz de fiecare data, cand iti atrag atentia, ca esti slujbasul lui.

Te-am gasit la un nivel jos acum 3 ani, insa ai tinut sa-mi demonstrezi, ca poti mai mult.

:)

Fiind suficient de laș, pentru a da quote, dar recunoscându-ți obsesiile și eternele acuze, bănuiesc că mie mi te-ai adresat.

Băiete, ești pur-și-simplu prost! Au fost postate multe poze, ale multor useri, reale au ba. În câte situații ai luat atitudine? Nu ai făcut-o decât atunci când ai considerat tu că-ți sunt de ajutor în războaiele tale cretine. Mai mult, ai repostat de multe ori o poză prezentată ca fiind a mea, ca și cum nu ai avea nicio vină, pentru faptul că a fost deja postată. Nu cred că nu ai făcut minima verificare și nu ai văzut că era de pe site-ul unui restaurant, nici vorbă să fie făcută de cineva cu scop mârșav. 

Apărătorul nedreptățiților, tu? Deontolog, tu? Mai ales în viața reală? Ești la fel de mitoman ca Miky al tău, covrigare!

Du-te tare!

• Minus 2

Postat

ai luat speish ?

Daca tu crezi ca un punct superficial pe forum merita ce o sa ai 7 zile...

Mai sunt cazuri cand eu spun "acum" si e toata viata... Ai ce meriti! :)

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...