cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2018 A aparut si prostul asta de CINESTIE o bucatarie sau un cuib de rapandule , ca va explica el ce si cum si unde sa va duceti Du-te ba prostule pe topicele tale consacrate unde faci promovarea zilnica la boarfele alea ale tale si nu mai pierde timpul pe aici , ca acum iti fura altele pozitia de pole position =))Cate limbi in pizda i-ai dat lui Betty ca sa te faci ca nu vezi cand posteaza la weekend si in schimb sa ma vezi pe mine ca ma iau de ea? 3 14
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2018 Nu are frate,asta nu are coloana vertrebala ,asta este nevertrebat ,este sarpe :laugh2 :laugh2 :laugh2Adica e un fel de taratura? :thinking 2
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2018 Adica e un fel de taratura? :thinkingMai rau
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2018 Adica e un fel de taratura? :thinkingUn limax. 1 2
classic Reputație: 171 Postat Martie 20, 2018 Oras:Șî nu vă zîc ,niș' da dracu! Oras:Șî nu vă zîc ,niș' da dracu! Postat Martie 20, 2018 Un limax.Un hiemoroid? 1
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 20, 2018 Miky vezi ca ti-a iesit un herpes pe limba. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2018 Miky vezi ca ti-a iesit un herpes pe limba.Si vorbe i-au iesit ,cum ca se fute-n cur si-i da limbi lui Betty.Herpesul a fost la troc 3 14
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Gentlemen's Club....Brandy, trabucuri, discutii elevate, ironii fine....Hold on a second...Metaxa cu 2 litri de Pepsi, fasole frecata asortata cu orez pe paine, balarii, basini, :) mea. Exclusivisti mai sunteti, da-va-n amarul vostru de trancanai. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2018 Gentlemen's Club....Brandy, trabucuri, discutii elevate, ironii fine....Hold on a second...Metaxa cu 2 litri de Pepsi, fasole frecata asortata cu orez pe paine, balarii, basini, :) mea.Exclusivisti mai sunteti, da-va-n amarul vostru de trancanai.Cine? Matá? 2
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Cine? Matá?Balarii. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2018 Balarii.Nu se poate fasole frecata asortata cu orez 3 14
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Nu se poate fasole frecata asortata cu orezEi, nu se poate, asta este cuisine fusion.Intreaba-i pe picon si pe pilipica. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2018 Ei, nu se poate, asta este cuisine fusion.Intreaba-i pe picon si pe pilipica.Mai ai oleacă și te împrietenești și cu căcănaru’ ăsta. Dacă ești cuminte, te umple și pe tine de orgasme.
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2018 Ei, nu se poate, asta este cuisine fusion.Intreaba-i pe picon si pe pilipica.lasa cearta dintre voiin bucatarie nu exista termenul a ASORTA ,exista a ASEZONA adica a introduce diverse ingrediante intr-un preparat 3 14
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2018 Balarii.Bă, cum se poate ca un om școlit, citit, cu responsabilități în viața reală, să ajungă la nivelul "depresivului", adică:"toți te bat și toți te-njură/toți îți bagă pula-n gură"? Rău ai ajuns, Gogule! 2
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Mai ai oleacă și te împrietenești și cu căcănaru’ ăsta. Dacă ești cuminte, te umple și pe tine de orgasme.Am sa i te inchiriez lui, in semn de amicitie. Ai de grija. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2018 lasa cearta dintre voiin bucatarie nu exista termenul a ASORTA ,exista a ASEZONA adica a introduce diverse ingrediante intr-un preparatIartă-l, e doar ospătar! 1 2
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Bă, cum se poate ca un om școlit, citit, cu responsabilități în viața reală, să ajungă la nivelul "depresivului", adică:"toți te bat și toți te-njură/toți îți bagă pula-n gură"? Rău ai ajuns, Gogule! Cum se poate ca un mosneag, francofil, :) mea, cu impresii de deontolog, sa ajunga sa-i dea limbi in cur lui Pilipica? Ba, lui Pilipica... :)) 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2018 Am sa i te inchiriez lui, in semn de amicitie.Ai de grija.Vezi, ce ziceam io? Nu contează. Închiriază-i-o pe mă-ta. Da’ mai stai oleacă, că mai am io treabă cu ea. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2018 Iartă-l, e doar ospătar!Decat l-am corectat un pic pentru ca sunt termeni diferiti si nu i-am spus-o cu rautate 3 14
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Vezi, ce ziceam io? Nu contează. Închiriază-i-o pe mă-ta. Da’ mai stai oleacă, că mai am io treabă cu ea.Fii mai explicit.Ce treaba ai cu mama mea? Ai sansa sa te desfasori.Poate, in acest fel, iese ura din tine. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 20, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 20, 2018 Fii mai explicit.Ce treaba ai cu mama mea?Ai sansa sa te desfasori.Poate, in acest fel, iese ura din tine.Nu te mai tângui, pizdoiule. Ești disperat grav dacă ai ajuns să ma citezi. 1
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 20, 2018 Postat Martie 20, 2018 Nu te mai tângui, pizdoiule. Ești disperat grav dacă ai ajuns să ma citezi.Gogule, tu esti un semipensionar de birou si ii faci pe altii "pizdoi"?Prea multa agresivitate manifesti.. 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 20, 2018 Cum se poate ca un mosneag, francofil, :) mea, cu impresii de deontolog, sa ajunga sa-i dea limbi in cur lui Pilipica?Ba, lui Pilipica...:))Tu răspunde bă, la întrebare, n-o mai aburi!Sclavule cu responsabilități! 1 2
condition Reputație: 7276 Postat Martie 20, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Autor Postat Martie 20, 2018 Unde este pocitania titulara a topicului, au reusit baietii sa ii puna camasa de forta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum