Sari la conținut

kiki

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ptiu drace , am citit-o si p'asta  . S-au trezit doi terminati/ramoliti  sa ne vorbeasca de responsabilitati :slap2

Pai ce responsabilitati sa aiba 2 gusteri ratati si obsedati ai societatii , care se trezesc precum cocosii de la primele ore ale diminetii, ca sa faca prezenta pe aici ? Cosmarul si chinul lor zilnic , cu care i-a inzestrat soarta si destinul .

PICON - un pensionar in cautare de nepoate , aflate la o treime din varsta sa , ptr. a le fute in cur si a-si satisface  nevoile sale sexuale bolnavicioase  
ADVANCED (aka CONDITION) un nebun schizofrenic  , aproape la fel de batran ca si primul , in cautare de amante gratis , iar cand acestea nu se supun , incepe sa le pedepseasca/necajeasca  cu fel de fel de marsavii :  vizite  , amenintari si santaje puerile.  

De dat exemple pozitive unor tineri(e)  de aici , nici nu se  pune problema.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ptiu drace , am citit-o si p'asta  . S-au trezit doi terminati/ramoliti  sa ne vorbeasca de responsabilitati :slap2

Pai ce responsabilitati sa aiba 2 gusteri ratati si obsedati ai societatii , care se trezesc precum cocosii de la primele ore ale diminetii, ca sa faca prezenta pe aici ? Cosmarul si chinul lor zilnic , cu care i-a inzestrat soarta si destinul .

PICON - un pensionar in cautare de nepoate , aflate la o treime din varsta sa , ptr. a le fute in cur si a-si satisface  nevoile sale sexuale bolnavicioase  

ADVANCED (aka CONDITION) un nebun schizofrenic  , aproape la fel de batran ca si primul , in cautare de amante gratis , iar cand acestea nu se supun , incepe sa le pedepseasca/necajeasca  cu fel de fel de marsavii :  vizite  , amenintari si santaje puerile.  

Poponarule astia sunt baieti destepti si inca ii tine de aia cauta pustoaice,pe tine nu te tine fraiere de aia o sugi si te futi in cur

• Like 3
  • Minus 14
  • Oras:undeva
Postat

Ce faci gustere, mai scoti si tu cate un guitat? Te-n gura de sandilau analfabet si poponar! Baaaaaa, daaa urat esti muistule! 

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Nu are frate,asta nu are coloana vertrebala ,asta este nevertrebat ,este sarpe  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Adica e un fel de taratura? :thinking

Un limax.

Pe pipilică nu-l poți acuza că ar fi vreun enciclopedist, dar că nici științosu n-a observat enormitatea debitată de @cinestie... greu de crezut.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

CINESTIE (aka ADEVAR , aka ASTEAPTA , aka....fara numar , sa-ti traiasca  batranetea dar mai ia o pauza) 

Esti a 3-a persoana  , dar fiind o cantitate neansemnata am ezitat sa te trec pe lista . Du-te in boschetariile tale  si suje sosetele la toate promovarile tale . Daca nici tu nu ai dat cu limba la toate aratarile , apai cine ? Sunt tot acelea care se vindeau pe 20 de lei si locuiau  pe Dudesti  altadata , acum s-au mutat pe Racari , la apartamente , si cer de 10 ori mai mult .

Totusi e bine ca te-ai  sesizat si sa ma tragi la raspundere ca nu am facut-o  . Esti si tu o piesa importanta , ce sa zic .

Altul aprope de pensie , dar il tine in schimb  basinile sa traga orgaZm dupa orgaZm si sa indrume el pe altii la pasarele care altadata populau campurile Baraganului dupa semanare , contra comision bineinteles  . Ai de cozonacul tau ,  rapandula de om   :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pe pipilică nu-l poți acuza că ar fi vreun enciclopedist, dar că nici științosu n-a observat enormitatea debitată de @cinestie... greu de crezut.

Lasa-l , ca asta o face  pe sarite sau prin sondaj 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

CINESTIE (aka ADEVAR , aka ASTEAPTA , aka....fara numar , sa-ti traiasca  batranetea dar mai ia o pauz) 

Esti a 3-a persoana  , dar fiind o cantitate neansemnata am ezitat sa te trec pe lista . Du-te in boschetariile tale  si suje sosetele la toate promovarile tale . Daca nici tu nu ai dat cu limba la toate aratarile , apai cine ? Sunt tot alea care se vindeau pe 20 de lei si locuiau  pe Dudesti  altadata , acum s-au mutat pe Racari , la apartamente , si cer de 10 ori mai mult .

Totusi e bine ca te-ai  sesizat si sa ma tragi la raspundere ca nu am facut-o  . Esti si tu o piesa importanta , ce sa zic .

Altul aprope de pensie , dar il tine in schimb  basinile sa traga orgaZm dupa orgaZm si sa indrume el pe altii la pasarele care altadata populau campurile dupa semanare , contra comision bineinteles  . Ai de cozonacul tau ,  rapandula de om   :)

poponare iar nu ai gasit nimic in parc la opera?

• Like 2
  • Minus 14
Postat

Esti un om URAT Kiki! Nu ma refer la aspectul fizic, este vina ta ca esti ingalat. Ma refer la faptul ca esti o treanta, ai incercat sa obtii informatii despre useri, pentru unii le-ai obbtinut si te-ai folosit de ele. Cearta noastra de aici a inceput, mi-ai solicitat informatii despre un user iar eu te-am refuzat. Poate ca te-am injurat, asta insa dupa ce ai inceput sa jignesti si sa scapi din camasa de forta. Muedin, iti dau un sat,.   calmeaza-te. Pune in mortii tai mana si invata limba romana, nu mai face pe desteptul, esti prost de bubui si multumeste-te cu conditia ta. Esti limitat si handicapat, asta este! 

• Like 3
  • Minus 5
Postat

Lasa-l , ca asta o face  pe sarite sau prin sondaj 

Oricum o face, tot muie iti da! 

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Oricum o face, tot muie iti da! 

Nu-i da nimeni frate,el sare cu gura in pla si nu putem sa-l refuzam

• Like 3
  • Minus 14
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Calma, calma, muistule responsabil! Să nu se rupă ceva-n tine.

E responsabil...de cantină.

Ce faci gustere, mai scoti si tu cate un guitat? Te-n gura de sandilau analfabet si poponar! Baaaaaa, daaa urat esti muistule!

Mai du-te-n pulile noastre, boschetare!
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Minti . Nu am cerut informatii personale despre nimeni . Am intrebat  doar ce cont mai vechi a avut  . E o diferenta .

Acel PM-u inca exista si il pot trimite  oricui la verificare (fara a-l posta aici)  , asa ca nu te mai scuza cu minciuni puerile ,  ca sa te scoti  in fata mea

Iar de injurat m-ai injurat , ca un gunoi (si de mama .... si de 2 ori consecutiv , moment in care te-am rugat sa te potolesti si totusi ai continuat si cu alte injuraturi si jigniri la adresa mea )  din senin de pe contul Advanced , fara sa-ti  fi facut absolut nimc . Acela a fost momentul declansarii  certurilor noastre .

Nu minti ca ti se stramba gura . Lu'  Picoaie deja i s-a strambat  p....a

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai ceva ca la grădiniță ... 😂😂

• Like 2
Postat

Minti . Nu am cerut informatii personale despre nimeni . Am intrebat  doar ce cont mai vechi a avut  . E o diferenta .

Acel PM-u inca exista si il pot trimite  oricui la verificare (fara a-l posta aici)  , asa ca nu te mai scuza cu minciuni puerile ,  ca sa te scoti  in fata mea

Iar de injurat m-ai injurat , ca un gunoi (si de mama .... si de 2 ori consecutiv , moment in care te-am rugat sa te potolesti si totusi ai continuat si cu alte injuraturi si jigniri la adresa mea )  din senin de pe contul Advanced , fara sa-ti  fi facut absolut nimc . Acela a fost momentul declansarii  certurilor noastre .

poponare bine iti face ca si eu te-am rugat pe tine de n ori sa incheiem disputa dar nu am avut cu cine sa discut ,esti curva curvelor

• Like 2
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Bă, unde-i poza?

care? :)))

• Like 1
Vizitator takayama
Postat

Mai ceva ca la grădiniță ...

Reminescente a unor copilarii tarzii fara luciditate retrospectiva...

Postat

Besi , ba curvoiule.(CINESTIE)
In dialoguri/postari  civilizate cand ti-am atras atentia  sa nu mai minti si sa te potolesti cu promovarile tale de toata jena ai inceput sa ma injuri de familie si sa ma jignesti in fel si chip

Retine doar atat , panarama de om , nu fac aliante cu oameni codosi , mincinosi  si proxeneti . Inca tin la corectitudinea mea  , astfel incat sa nu ma cobor la nivelul acesta de aliante .

PS: Ai deschis chiar si un topic de pe contul ASTEAPTA in care promiteai marea cu saraea si ca te potolesti , dupa care ai inceput sa ma injuri ca la usa cortului cand am replicat ca "nu cred"

• Like 1
Postat

Ai cerut javra

Ai cerut poponare, asta stie toata lumea. Nu mi se straba gura in nici un caz. Oricum, tu esti stramb de la natura pocitanie. Nu stiu ce a avut Dumnezeu cu tine de te-a facut atat de urat si prost! 

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Besi , ba curvoiule.(CINESTIE)

In dialoguri/postari  civilizate cand ti-am atras atentia  sa nu mai minti si sa te potolesti cu promovarile tale de toata jena ai inceput sa ma injuri de familie si sa ma jignesti in fel si chip

Retine doar atat , panarama de om , nu fac aliante cu oameni codosi , mincinosi  si proxeneti . Inca tin la corectitudinea mea  , astfel incat sa nu ma cobor la nivelul acesta de aliante .

PS: Ai deschis chiar si un topic de pe contul ASTEAPTA in care promiteai marea cu saraea si ca te potolesti , dupa care ai inceput sa ma injuri ca la usa cortului cand am replicat ca "nu cred"

Tu nu ai nevoie sa fi injurat, esti o greseala a naturii! 

• Like 1
  • Minus 5

• Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)
Postat

Daaa, pyzdoyule, cum dreaq! Ești, mai ales, original, nu lingău’ lu’ Muișkin. Grupuri, stăpâni, conspirații. Niino!!!

Cate cuvinte mari la un lacheu atat de mic!

Repet: lasa bautura, ca iarasi ne incurci.

Nenea pizda, esti un prost de aceiasi factura ca analfabetul forumului, kiki se numeste! 

E clar, FF la Spiru Haret scrie pe tine. Si un sfat: schimba prenadezul!

Ai apărut, pizdoiule?

Nu mă ajută cu nimic, doar îmi trezește sentimente caritabile, pizdoiule!

Esti enoriasul lu' Pipilica, orice ti-as spune eu nu te-ar putea umili mai mult de-atat.

Iubiți-vă-ți pă tunuri!

Salut! Cum comentezi publicarea si/sau distribuirea de poze private pe forum?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...